Aegron Linwelin wrote:Arkadaşlar kusura bakmayın işe başladım o yüzden bilgisayarımı bile açamıyorum karakterlerimiz hazırda dursun oyuna iki hafta sonra baslayalım... Size de ayıp oldu ama benim elimde olan bişey değil
Niye, seni döve döve mi işe soktular? şaka şaka; işin görülsün önemli olan!
Zavallı Darkgnome'a dedim: "kendini o kadar paralama power play karakter yapcan diye, hazır karakterlerden bir tane al!" dedim ama dinlemedi arkadaş, paraladı kendini boşu boşuna
Sistemi anladım, kavradım, nefrette ettim, sevdimde. Yani değişen bayaa bir şey oldu aslında. En çok ta oyun karakterim değişti
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Paladin yaptım ve attım ya, daha ne istiyorsun. Alemin en striker paladini bende şimdi
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bu oyun olacak mı olmayacak mı? 4E oynama hayalim bir kere daha mı suya düştü? Hem de aynı kişinin DM'liğinde mi suya düştü? Birileri benim güvenimi kayıpmı ediyor?
Eskisi ka
Daha 3 gün daha varmış. Bir karakter daha yaratayım
Eskisi ka
Advaturers Vault 2'de Ranger/Avenger Multisine harika bir zırh takımı var. Acaba Multi ranger avenger mı yapsam. Ne yapsam acep
Eskisi ka