En çok zevk aldığınız oyun?

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

VI'ü online oynamak için GameSpy gerekiyor, doğrudur. Onu indirip, kurup, oynayabiliyorsun online. V oynamak için Ubi.net hesabı gerekiyor, diğerlerinin kendi servisleri vardı yanılmıyorsam, ki yanılıyor olmam muhtemel. En kötü Hamachi var mantık var. *Ihm* Aslında oynayacak bir grup toplasak, oynasak süper olur!

Neyse, Old Republic güzele benziyordu, evet. Ama Sn. Kirasözleşmeleri, 3D macera oyunları bayağı toparlandı, çok güzeller. Valla bak :P

Heroes oynamak isteyenlere forum hesabıma özel mesaj atma izni verdim. Yoksa bunun için başlık mı açsam? Bir ara açmıştım gerçi dur o başlığı kazıp çıkarayım katılan olursa :D
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Kotor 2 oynamaktayım halen... :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

KotOR 2 çok iyi olsa da hikayesi KotOR kadar iyi değil. Ben KotOR 2'yi tekrar oynarken hep ilk oyundan şeyler aradım. "Aa, şuraya gidince şöyle oluyordu" diyip sonra, "tüh o ilk oyundaydı yaa" diye kalıyorum.

Bu arada tekrar WoW'a başladım :D
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

kotor daha düzgün bir öykü sunuyordu, sadece bir yerde büyük sürpriz olsa da daha anlaması kolaydı. kotor 2 de ise çok karışık ve ayrık ilerliyor öykü, anlayana kadar kafa iyice gidebiliyor bir noktada ama daha fazla sürpriz nokta olduğu da bir gerçek ama kotor kadar iyi işlenemediği de bir gerçek...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

KotOR'da en sevdiğin şey companionların side-quest verebilmesiydi. Dantooin'de Jedi eğitiminden geçip kendi ışın kılıcını yapıyordun. Sonra Korriban, Sith Tapınağına sızıp onların işine burnunu sokabiliyordun. Hem KotOR beni daha çok şaşırtmıştı. Sonlara doğru öğrendiğimiz şeyi hiç beklemiyordum doğrusu. Bütün olayı ağzım açık bakarak dinlemiştim. "Yuh be herifler ne yapmış" diye. Onun dışında KotOR 2'nin sonunu bekliyordum. Çok belli ediyordu.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

aman sonunu söyleme sakın kotor 2'yü daha bitirmedim :D
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Kotor2'yi oynadım, oynadığım en iyi oyunlar arasındadır yani. Ama Kotor1'i oynamadım, bir ara oynamak lazım. catboy, merak etme Kotor2 nasıl oynadığına bağlı olarak birkaç sonlu. Hatta benimki çok saçma bitmişti, ne olduğunu anlamamıştım. Oyun devam edecekmiş gibi bitti. Neyse anlatmayayım bari :)

Söz Star Wars'tan açılmışken "Republic Commandos"u da öneririm, müthiş oyundur.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ya biliyorum iyi ve kötüye göre değişiyor da sonu ama senaryodaki sürprizler hepsinde aynı ama onu demek istemiştim... :D

Bence kotor 2'yi sevdiysen kotor'a bayılırsın onun kurgusu müthiştir işte... :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Possessed wrote:Kotor2'yi oynadım, oynadığım en iyi oyunlar arasındadır yani. Ama Kotor1'i oynamadım, bir ara oynamak lazım. catboy, merak etme Kotor2 nasıl oynadığına bağlı olarak birkaç sonlu. Hatta benimki çok saçma bitmişti, ne olduğunu anlamamıştım. Oyun devam edecekmiş gibi bitti. Neyse anlatmayayım bari :)

Zaten Kotor, Republic Commando, Jedi Knight ve Battlefront oyunları Star Wars'ın en iyi oyunlarıdır. Hatta iyi olan oyunları diyebiliriz. Geri kalanlar antik çağdan :D Seninkinin nasıl bittiğini merak ettim şimdi, PM atabilir misin?
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Jedi Knight: Jedi outcast oynuyorum şimdi de o kadar jedi academy'i bir çok defa bitirdikten sonra bir önceki oyunu da bitireyim dedim ama yani ne bileyim bana biraz oyun zor olsun diye haritada doğru düzgün iyileştirici koymamışlar ve bir sürü düşman eklemişler gibime geldi.

yani bir noktada ardıardına ölüp baştan başlayınca sıkıyor insanı, zaten ışın kılıcını anca 5 bölüm sonra alıyoruz, onu alınca da daha çok bayıyor düşmanlar. checkpointler aşırı yetersiz, kurgu ilgi çekici olsa da bitiremeyecem gibi geliyor. çünkü oyunda bir takıldın mı devam etmen için oyun sana hiç bir ipucu vermiyor bile, ne yapacağın hakkında bir fikrin bile yok. niye geldik buraya, hiç bir bilgi yok.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

O ışın kılıcını alana kadar öleceğimi falan sandım. Sonra da bitiremedim zaten. Quicksave kullanırsan checkpointlerle uğraşmana gerek kalmaz :P
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Team fortress 2'ye devam! :D
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Possessed wrote:Kotor2'yi oynadım, oynadığım en iyi oyunlar arasındadır yani. Ama Kotor1'i oynamadım, bir ara oynamak lazım. catboy, merak etme Kotor2 nasıl oynadığına bağlı olarak birkaç sonlu. Hatta benimki çok saçma bitmişti, ne olduğunu anlamamıştım. Oyun devam edecekmiş gibi bitti. Neyse anlatmayayım bari :)

republic commando'da askerin suratına kan sıçrayınca sileceğin silmesi çok komik özellikle :D
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

catboy wrote:Jedi Knight: Jedi outcast oynuyorum şimdi de o kadar jedi academy'i bir çok defa bitirdikten sonra bir önceki oyunu da bitireyim dedim ama yani ne bileyim bana biraz oyun zor olsun diye haritada doğru düzgün iyileştirici koymamışlar ve bir sürü düşman eklemişler gibime geldi.

yani bir noktada ardıardına ölüp baştan başlayınca sıkıyor insanı, zaten ışın kılıcını anca 5 bölüm sonra alıyoruz, onu alınca da daha çok bayıyor düşmanlar. checkpointler aşırı yetersiz, kurgu ilgi çekici olsa da bitiremeyecem gibi geliyor. çünkü oyunda bir takıldın mı devam etmen için oyun sana hiç bir ipucu vermiyor bile, ne yapacağın hakkında bir fikrin bile yok. niye geldik buraya, hiç bir bilgi yok.
jedi academy zevkli çok zaten çünkü direkt ışın kılıcıyla başlıyorsun. Jedi Outcast ise daha zevkli bence çünkü Kyle Katarn esprili bir karakter ayrıca potansiyeli ve dahil olduğu olaylar çok önemli olaylar. Ayrıca JO kesinlikle JA'dan daha fazla kafa yorucu bir özelliğe sahipki oyunu daha zevkli bir hale getiriyor bence çünkü öyle direkt düşmanlara dalmıyoruz. JK serisi çok güzel bence zaten hem single hem multiplayer olarak.

Quicksave'i bol kullan :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

kotor 2'yi geçen gün bitirdim, sonu bana göre hayal kırıklığı idi. kotor 1'den sonra böyle basit bir senaryo beklemiyordum açıkçası. hele şu aldığım cevap yok muydu oyunda, kalakaldım.

İsmi lazım değile neden ben diye soruyorsun, öylesine yalnızca sensin diye yanıt veriyor. ben de bunun arkasında bir sürpriz çıkacak diye bekliyordum, düşmanların geçmişleri hakkında hiç bir bilgi öğrenemeden bitti gitti. ben de kotor 1'deki gibi düşmanlarımız hakkında sürpriz şeyler çıkacak sanıyordum başından beri. Darth Sion, Traya, Nihilus, çok koftilerdi açıkçası...
Post Reply