PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

40ft'lik bir alanda oluşmuyormu. Bu yüzden ben de ortadaki 8 kare boyunca düşündüm. Yani her heykelin yarısını kaplayacak şekilde. Ama Haritadan sonra emin değilim yarısıyla heykeli tutamazlar sanırım.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Tamam ben değiştiriyorum o zaman. O kadarlık alanda ikisinide işe yaramaz. Peki hem kendimi bufflayıp ayrıca ready an action olarak bir buffı'da hazır tutabilirmiyim?
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Tamam ben değiştiriyorum o zaman. O kadarlık alanda ikisinide işe yaramaz. Peki hem kendimi bufflayıp ayrıca ready an action olarak bir buffı'da hazır tutabilirmiyim?

Ya şöyle kabul edeceğim: Siz zaten şüphelendiniz bu heykeller canlanırsa diye ve 1 hareket ready gibi hazırlık yaptınız. Heykeller gıcırdamaya başladığı anda hemen hareketinizi yaptınız gibi. Geri kalan ise insiyatif zarlarına göre yapılacak. Sen şu hayvani druid boostlarından birini yapsan en güzeli, birileri de kurt adam felan olsun, diğeri taklalar atarak uzaklaşır mı yoksa kapını9n kilidini mi kurcalamaya devam eder. :D Bu arada yaralılardan kimse kendini iyileştirmedi; yıldırım çarpmış olanlardan.

Entagle 40 ft radius ise o oda tamamen jungle olur. :-P 1 kare 5 sft genişlikte yani 40 ft 8 kare ediyor.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

I love characters who have evasion :D

Bu arada bu Jungle'dan biz etkilenmeyecek miyiz? Misalen benim Monk Charge Attack yapmayı ümit ediyordu, şimdi hayalleri suya mı düştü yani?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

İşte onun yerine kendimi boostlayacam. Onu konuşuyoruz ya zaten :D
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Psionic arkadaşlar; harita çizmek saatler alıyor, o yüzden erteledim kusura bakmayın. Sembolik haritada göstericem kabaca. şimdi sizin başlangıcınız Sandor güneyde görebilirsiniz. Teleport olduğunuz Ateş Adası da hemen onun doğusunda denizde bir ada var ya işte orası. Yani pek de uzak bir yer değil. Üstelik de ada filan dedik ama maşallah çok büyük yermiş orası be! :-P Dediğim gibi yanardağ var üzerinde ve arada sırada patlamasa da öksürüyor; yani lav faliyetleri olabiliyor. Halk arasında orada cehennemin kapısı var filan gibi batıl inançlar var. Kimse oralara gitmiyor normalde; volkanik kayalar, kumlar, susuz kurak bitkisiz bir yer.

Image

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Clicks çok içten söylüyorum senin daha saldırdığını hatırlamıyorum ne zaman görsem Stoneskin ya da başka bir Buff düşmanlar zaten sendeki buff'ları görünce seni sanki savaş alanındaki bir taş gibi görüp önemsiz deyip bize saldırıyırolar :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Clicks çok içten söylüyorum senin daha saldırdığını hatırlamıyorum ne zaman görsem Stoneskin ya da başka bir Buff düşmanlar zaten sendeki buff'ları görünce seni sanki savaş alanındaki bir taş gibi görüp önemsiz deyip bize saldırıyırolar :D
Edmond senin -5'i sildim. "siz biz" yok öyle, bir ekipsiniz. :-P Yalnız Clics sen AoO'yi yedin bu sefer; Large yaratıklar 10 ft uzanıp büyü yaptığın için sana vurma fırsatı yakalayacaklar.

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Nasıl ya :| Onlar daha canlanmaya başlıyor dedin ben ondan o kadar rahat yaptım. Uf... Bilseydim defensive casting yapardım.

Bu araada edmond, abi geçen combatta ağaçlarıda ben postaladım diyebilirim. Ki saldırdığımı hatırlamıyorsan ağaçlarıda hatırlamaman gerekir. Ben sen ağaca çıkıp 'ağaç'lara etki etmeyen okları attığın zaman bir şey dedim mi? :D

Not:şimdi aklıma geldi 10 feet uzanırsa vurazmaz ki 15 feet uzanması lazım :D
Albert Einstein
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ve hatırlatırım 56 canım kaldı. Sence lap diye atlayayım mı aralarına hemen?
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Nasıl ya :| Onlar daha canlanmaya başlıyor dedin ben ondan o kadar rahat yaptım. Uf... Bilseydim defensive casting yapardım.
Initiative zarlarının atıldığını görmedin herhalde. :-P

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Naome de saolsun bir heal istedik yapmadı. İnşallah elleri ağır değildir bunların. :-P
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Evet psionicler ayak izlerinin peşinden mi yoksa diğer yoldan mı gidiyorsunuz; karar verin artık. (40 katır mı 40 satır mı :-P yaw ilkokulda okuduğum masallarda hep kötü adam masalın sonunda "40 katır mı 40 satır mı sorusuna maruz kalırdı ve hep 40 katırı seçerdi. Cellatlar da adamı 40 tane katırın arkasına bağlar, katırlar dörtnala koşarken yerlerde süründürerek paramparça ederlerdi şimdi aklıma geldi bu anı; küçük çocuklara yazılan masallar niye böyle vahşet doluydu acaba)

Bir de kendinizi buflayıp duruyorsunuz, pp hesaplarınızı iyi tutun ha, cezası var tutmayanın (buradada mı pp? :-P)

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar bugün (perşmbe) geç saatlere kadar işlerim olduğundan oyunları ilerletemeyeceğim maalesef.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Evet psionicler ayak izlerinin peşinden mi yoksa diğer yoldan mı gidiyorsunuz; karar verin artık. (40 katır mı 40 satır mı :-P yaw ilkokulda okuduğum masallarda hep kötü adam masalın sonunda "40 katır mı 40 satır mı sorusuna maruz kalırdı ve hep 40 katırı seçerdi. Cellatlar da adamı 40 tane katırın arkasına bağlar, katırlar dörtnala koşarken yerlerde süründürerek paramparça ederlerdi şimdi aklıma geldi bu anı; küçük çocuklara yazılan masallar niye böyle vahşet doluydu acaba)

Bir de kendinizi buflayıp duruyorsunuz, pp hesaplarınızı iyi tutun ha, cezası var tutmayanın (buradada mı pp? :-P)

.
Ayak izlerinin peşinden gidiyoruz.
Post Reply