Alenthas'cım oyun benim olsa gel oyna valla ama, arkadaşların oyuna giricem ve 6 oyuncu var
İstanbul'da Buluşma ?
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

-
Possessed
- Site Çizeri
Yau salı çarşamba derken ne zamandan bahsediyorsunuz bir tarih belirtseniz? Ayrıca fikri ortaya atan Bogus ama kendisinden sonra ses çıkmamış... Bir de siz biz olmasın, hep beraber olmaya çalışalım, belirlenen gün herkese uysun. Gün konuşmaya başlamamız süper bir gelişme, bunu değerlendirelim.
Bu arada ağustosun son haftası olmayacağım İstanbul'da, ondan önce toparlanıp buluşabilirsek iyi olurdu..
Bu arada ağustosun son haftası olmayacağım İstanbul'da, ondan önce toparlanıp buluşabilirsek iyi olurdu..
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Ağustos yavaş yavaş biterken siz sevgili Frpworld sakinlerine yeni öneri sunuyorum: Ağustos ayının yarısını geçtiğimizi ve cuma günü ramazan ayının başladığını düşünürsek, sanıyorum ki İstanbul buluşmasından daha 1 ay, hatta o 1 ay geçtikten sonra da yaza kadar buluşma lafı çıkmayacak kimsenin ağzından.Buna dayanarak beraber olmak adına son bir umut kapısı açayım dedim.Nacizane fikrim şöyle ki: Frpworld İstanbul Sakinleri olarak bir iftar yemeği organize edelim.Yer yine Taksim olabilir.Maksat birliktelik olduğundan yemekli olmasının da bir öneminin olacağını sanmıyorum.İyi bir organizeyle beraber rezervasyon yaptırttıktan sonra işlem tamamlanır.Ha Taksim tuzludur derseniz yine merkezi bir yerlere gidebiliriz yahut ara sokaklarda daha uygun fiyatlı yerlere bakarız.Ã?neri benden karar sizden ?
Last edited by Darktimes on Tue Aug 18, 2009 8:34 am, edited 1 time in total.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı