CLiCKs wrote:Dwaxer benim hasarda hata yapmışsın. Greatclub 1d10 ve ayrıca silahı çift el kullandığımdan +11 yerine damage +16 olucak (x1.5ten). Attack rolldede blessi unutmuşsun sanırım ama ona gerek yok
Darkgnome wrote:Bana gelmesinler o zaman. Yanımdaki elfe saldırsınlar. O daha tehlikeli. Elf zaten anlarlar. Hem benim önümde Kalas var. Beni korusun. Gelmesinler bana. Yanımdaki elfe saldırsınlar. O daha tehlikeli. Elf zaten anlarlar. Hem benim önümde Kalas var...
Yoverin de AoO yapsın doğrudan bana koşarlarsa. Onu görmemezlik etmeylim....
( )
Evet, evet bu yaratıklar gerçi senin Kalas'tan daha zekiler ama iki tane iri yarı dururken senin James gibi tıfıla neden saldırsınlar ki değil mi? Hayır, tabii ki Kalas'la Yolverin'e saldıracaklar. (sen içini ferah tut... ama bi dakka ya; Kalas'a da yazık değil mi; o da senin adamın )
.
Darkgnome ve Mark değişen ko9şullar altında hareketinizi değiştirerek yazabilirsiniz. Biliyorsunuz sıra sizde değildi; şimdi yaratıklar oynadı koşullar değişti biraz.
Devrimk senin Yolverin armor nasıl 26 oldu; hem plate giyip hem de üzerine psionic armor bonus mu stack edebiliyorsun?
dwaxer wrote:.
Darkgnome ve Mark değişen ko9şullar altında hareketinizi değiştirerek yazabilirsiniz. Biliyorsunuz sıra sizde değildi; şimdi yaratıklar oynadı koşullar değişti biraz.
Devrimk senin Yolverin armor nasıl 26 oldu; hem plate giyip hem de üzerine psionic armor bonus mu stack edebiliyorsun?
.
Bir nevî, armor armorla stack olamayacağından kelli, Force Screen aldım. Shield bonus veriyor.
Bir de biraz uyanıklık yapıp dex'i 14 koydum normalde işe yaramıyor ama large olduğumda dex penaltısı alsam bile +1 dex bonusum kalıyor.
Psionic warriorun en büyük handikapı savaşa hazırlanması için zaman geçmesi lazım. Bu savaşta da tesadüf o zamanı kazanabildim.
devrimk wrote:Bir nevî, armor armorla stack olamayacağından kelli, Force Screen aldım. Shield bonus veriyor.
Bir de biraz uyanıklık yapıp dex'i 14 koydum normalde işe yaramıyor ama large olduğumda dex penaltısı alsam bile +1 dex bonusum kalıyor.
Psionic warriorun en büyük handikapı savaşa hazırlanması için zaman geçmesi lazım. Bu savaşta da tesadüf o zamanı kazanabildim.
Hımm demek shield bonus... Large olduğun için AC:-1 olman gerekir sanırım dex'ten hariç, size penaltı.
Dwaxer neden bana 21 ile vurabiliyorlar? Benim AC inertial armor ile 28 oldu.
Ayrıca saldırılma durumunda free action olan "Chain of defensive posture +2" gücümü çalıştırarak (Free action kendi turun dışında da yapılabilir ve aynı immediate action gibi bir olaya refleks olarak da yapabilirsin) AC'mi 30 yapacağımı söylemiştim. Bu ready action gibi bir hazırlığa gerek duymaz. Touch attacklare karşı da benim zırh etkili. Yani benim AC 30 olmalı.
Ayrıca Kalas'ta warmind sınıfı sayesinde DR1/- var. Hasarlarda bu gözünden kaçmış gibi geldi.
Saldırırken de "Chain of personal superiority +2" özelliğimi kullanacağım. Bu da aynı diğeri gibi free action. Yani benim hareketlerime herhangi bir kısıt getirmeyecek.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome wrote:Dwaxer neden bana 21 ile vurabiliyorlar? Benim AC inertial armor ile 28 oldu.
Ayrıca saldırılma durumunda free action olan "Chain of defensive posture +2" gücümü çalıştırarak (Free action kendi turun dışında da yapılabilir ve aynı immediate action gibi bir olaya refleks olarak da yapabilirsin) AC'mi 30 yapacağımı söylemiştim. Bu ready action gibi bir hazırlığa gerek duymaz. Touch attacklare karşı da benim zırh etkili. Yani benim AC 30 olmalı.
Ayrıca Kalas'ta warmind sınıfı sayesinde DR1/- var. Hasarlarda bu gözünden kaçmış gibi geldi.
Saldırırken de "Chain of personal superiority +2" özelliğimi kullanacağım. Bu da aynı diğeri gibi free action. Yani benim hareketlerime herhangi bir kısıt getirmeyecek.
Peki sen bu özelliklerini "Flat-footed" kısmına yazsaydın keşke. Senin flat-footed yakalanman diye bir şey söz konusu değil mi yani. Ne bu 4.Ed'dan arak bir sınıf filan mı, free immediate action filan. O zaman flat-foot seçeneğini değiştir lütfen; hatta sil madem senin flat-foot diye bir olayın yok; çünkü sıra sana gelmemişti, henüz hiç hamle yapmamış olman gerekiyordu oyunda. (özellikle de söyledim sadece Xan ve Yolverin oynasın; zaten initiativede de belli)
Evet bir şeyi daha öğrenmiş oldum burada. Free action immediate action gibi kendi turun dışında yapılamıyormuş. Bende free diye anında immediate gibi yaparım diye seviniyordum. Bir dahakine önceden kullanırım bu güçlerimi.
Tabi flatfooted durumuna bu kadar kolay düşebeilceğimi tahmin etmediğimden aklımın ucundan bile geçmedi. Flatfooted ve özelliğim olmadan 17 AC ile her saldırıya açık dolaşıyorusm normal olarak.
Neyse bunlar small creature'mı dwaxer? Ona göre bir şeyler daha deneyeceğim ileride. Ayağım altında ezmek felan gibi. Adilere bak ya!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Clicks büyüyü düşman dibinde yaparsan attack of oppurtinity yi her halukarda yersin. Konsantrasyonun mükemmel olunca sana gelen bıçağı "dur dur dur" diyip psişik bir güç gibi engelleyemiyorsun. Yani bu durumdan o treantler gayet güzel yararlanacak. Ama sen büyünün bozulup bozulmadığına bakıcaksın konsantrasyonun ne kadar iyiyse...kötü haber alan vuruyorlar yani bu sayede bana da vuracaklar bi yandan
mathius wrote:Clicks büyüyü düşman dibinde yaparsan attack of oppurtinity yi her halukarda yersin. Konsantrasyonun mükemmel olunca sana gelen bıçağı "dur dur dur" diyip psişik bir güç gibi engelleyemiyorsun. Yani bu durumdan o treantler gayet güzel yararlanacak. Ama sen büyünün bozulup bozulmadığına bakıcaksın konsantrasyonun ne kadar iyiyse...kötü haber alan vuruyorlar yani bu sayede bana da vuracaklar bi yandan
Hayır, Defensive casting yapınca Aoo yememe ihtimalin var. Defensive casting yapıyorum demese de yazdığından manası anlaşılıyor.
.
Evet, defansif yapıyorsun herhalde Clics? Ben öyle anladım, "AoO yememek için konsantre oluyorum" demek o manaya gelir zannederim. Ama defansif yaparken az da olsa büyünün şapa oturma ihtimali de vardır; boşa gidebilir yani.
Psionic büyücü arkadaşlar;
Birden fazla hedefe büyü atmışsınız. Hedefler benzer ve aynı tip spell resistantları var ama şimdi her biri için ayrı ayrı caster level check yapmak lazımdır herhalde?