PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Dwaxer, kalas denilen varlık beni grapple ile tuttu mu, tutmadı mı? Ona göre geleceğimi oluşturucam da!
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Dwaxer, kalas denilen varlık beni grapple ile tuttu mu, tutmadı mı? Ona göre geleceğimi oluşturucam da!

Tutar gibi oldu ama hemen bıraktı Kalas. :mrgreen: Ben geleceğinizi oluşturuyorum; şimdilik birbirinize girmeyin hesaplar şaşmasın.

........

Arkadaşlar boyutlar arası yolculuğa bilmiyorum aranızda çıkan var mı; ama karşı tarafa ready action filan gidilmez. Herkes büyüsünü filan yaptı; vigor migor (lütfen aklınızda tutun hatam olursa beni uyarın. Hatta her mesajın alt tarafına bir paragraf halinde üzerinizdeki büyüleri linkli minkli listelerseniz beni çok memnun etmiş o9lursunuz. Ã?bür taraftan çıkınca initiative zarlarınızı atacağım; kimseye süprüz tuzak vs yok; normal savaş olacak. Neyse uğraşıyorum şu anda battle ground ile.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome senin Initiative neden şişmiş?

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Mathius'a ne oldu acaba? Oyun iyice yavaşladı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

dwaxer wrote:.
Darkgnome senin Initiative neden şişmiş?

.
James'in initiative 16'dan +1 geliyor. Ayrıca psycrystallerim'in her birinden +2 initiative daha geliyor ve busayede +4 daha oluyor. Sonuçta James'in initiative +7 oluyor.

Kalas ise zaten dexten +3 alıyorç Sanırım bunu sor muyorsun değil mi?

Ayrıca şimdi marifetlerime bakarken psicrystal containment'ı aldığımı gördüm. Neden aldığımı dahi anlamadım çünkü benim şu anda bir metamagic marifetim de olmadığından hiç bir işime yaramayor. Onun yerine başka bir marifeti alabilir miyim?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dwaxer, Darkgnome uyardı Yolverin ilk yaptığım psionic olduğu için yanlış bir uygulama yapmışım.
Augment ile pençeleri 2d6'ya çıkartabiliyorum. Bu tur saldırmadım, dışarı çıkıyorum akşama düzeltirim.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar birkaç gündür internette bir duraklamadır gidiyor; bugün iyice berbat oldu; bir kesilip bir geliyor ve çok yavaş. Bugün oyunları ilerletmem imkansız gibi.

.
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Edmond wrote:Mathius'a ne oldu acaba? Oyun iyice yavaşladı.
Acil bir iş için susurluk'taki muhasebe bürosundayım ancak ordan girebiliyorum...
DR10 bir yaratığı da nasıl indirebilirim diye düşünüyorum şu anda, shapeshift'te öyle kolay değil...Rage e girersem shapeshift edemem konsantrasyon istiyor.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Psionic arkadaşlar;
şu başlıkta gördüğüm kadarıyla yanlış anlamadıysam spell resistans ile power resistans aynı işi görüyor?
http://www.d20srd.org/srd/psionic/psion ... Resistance
Bu saldırdığınız (evet saldırdığınız :-P ) yaratıkların spell resistansları var; bunlar sizin psionic powerlarınıza da aynen yansıyacak, caster level check yapacağız tahminimce? Sizin caster level chek'inizi yükselten bir bonusunuz filan var mıydı?

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Psionic arkadaşlar;
şu başlıkta gördüğüm kadarıyla yanlış anlamadıysam spell resistans ile power resistans aynı işi görüyor?
http://www.d20srd.org/srd/psionic/psion ... Resistance
Bu saldırdığınız (evet saldırdığınız :-P ) yaratıkların spell resistansları var; bunlar sizin psionic powerlarınıza da aynen yansıyacak, caster level check yapacağız tahminimce? Sizin caster level chek'inizi yükselten bir bonusunuz filan var mıydı?

.
Tabii aynı şekilde geçerli. Kimse feat almamış gördüğüm kadarıyla normal caster lvl check atacaksın.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tabi canım.Spell resist ile power resist aynı olay. Power ve spell aynı olay gibi de düşünebilirsin. Detect psionics, detect spell; dispel psionics, dispell spell... aynı şeyler bunlar.

Bende öyle bir ola yok. +10 eklenecek caster level olarak.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Psionic arkadaşlar sizin turu biraz geciktiriyorum kusura bakmayın. Çok pis bir saldırı planlıyorum. :-P şaka şaka :roll:
Darkgnome ve Mark, sizin de mesajlar boşuna oldu, çünkü Xan ve Yolverin'den sonra bütün o yaratıklar size doğru gelecek zaten. :mrgreen:
Neyse kusura bakmayın sizin turu geciktirdiğim için; şu anda gece yarısını geçti gözlerim kurudu bilgisayara bakmaktan, hesaplayamayacağım vallahi. 4kollular; hepsinin dört kolu var, hesabı uzun sürüyor. :-P

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Dwaxer benim hasarda hata yapmışsın. Greatclub 1d10 ve ayrıca silahı çift el kullandığımdan +11 yerine damage +16 olucak (x1.5ten). Attack rolldede blessi unutmuşsun sanırım ama ona gerek yok :D
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bana gelmesinler o zaman. Yanımdaki elfe saldırsınlar. O daha tehlikeli. Elf zaten anlarlar. Hem benim önümde Kalas var. Beni korusun. Gelmesinler bana. Yanımdaki elfe saldırsınlar. O daha tehlikeli. Elf zaten anlarlar. Hem benim önümde Kalas var...

Yoverin de AoO yapsın doğrudan bana koşarlarsa. Onu görmemezlik etmeylim....

( :-P )
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

gnom dediklerin çok ayıp :P
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Post Reply