Ölüm Zamanı (Ortak Öykü) -Tanıtım ve tart

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Edmond wrote:Katılmıyorum. Sanırım bunun ortak öykü olduğunu hatırlamamız gerekir. Yani bu Catboy'un evreninde geçen ve hep birlikte yazdığımız bir öykü. Bunu iyice unuttuk. Bir yazardan bir oyuncuya gittikçe kayıyoruz galiba.

Bu hikayenin neden Rol Yapma Alanı'nda değil de Ocakbaşı'nda olduğunu düşünmemiz gerekir.

Ama bu benim kararım ve çoğunluğa şikayetsiz uyacağımı da belirtmek isterim.
Tek okla ejderha öldürmeyelim de :D
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

AlenthasLeasess wrote:
Edmond wrote:Katılmıyorum. Sanırım bunun ortak öykü olduğunu hatırlamamız gerekir. Yani bu Catboy'un evreninde geçen ve hep birlikte yazdığımız bir öykü. Bunu iyice unuttuk. Bir yazardan bir oyuncuya gittikçe kayıyoruz galiba.

Bu hikayenin neden Rol Yapma Alanı'nda değil de Ocakbaşı'nda olduğunu düşünmemiz gerekir.

Ama bu benim kararım ve çoğunluğa şikayetsiz uyacağımı da belirtmek isterim.
Tek okla ejderha öldürmeyelim de :D
Ben bu aklıma geldiği için söylemiştim. Yine birileri ayrılmasın diye :-P
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bence olayı ilginçleştirmek adına karakterinizi aciz duruma sokmaktan bile çekinmeyin. Ã?neöli olan hikayenin daha ilginç olması. Aslında ben genelde ortak öykü dendi mi karakterlerin paylaşılmadığı herkesin tam olarak yazar olduğu öyküleri daha çok seviyorum fakat bu da oyun tarzına daha yakın güzel bir tarz.

Ama evet biraz kısalma var yazılanlarda. Duygulara düşüncelere betimlemelere falan yer verelim. Hikayeyi catboy yönetiyor fakat bu bi oyun gibi olmadığı için biraz müdahale etmekten de çekinmesin bence insanlar. Ben mesela birsürü karakter uydurdum kafamdan :D

bu arada ben hazır sayılırım. Sadece bir mesaj daha yazmam gerekebilir onu da lazım olduğu zaman yazıcam. Yani beni beklemek için oyalanmanıza gerek yok.

Tek okla ejderha öldürmeyelim ama iğneleme de yapmayalım demi :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

yeter ki bir meleği alıp kafasını koparmak gibi ölüm zamanı çerçevesine ters hareketler sergilemediğiniz müddetçe karakterinizin geçmişi, düşünceleri, hareketleri, o anki duyguları, hayalleri her şey tamamen size bağlı. Sadece bulunduğunuz evrene ters bir söz veya hareket olmasın... :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Canım o zamanlar Tolkien'in kitaplarını yeni okumuştum ve oradaki bard karakteri favorim olmuştu.Tolkien öldürünce roman ben öldürünce absürt oluyor :D Üstelik benimki sıradan bir Bard da değildi :D

Neyse, geçti o günler :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

alenthas son mesajında bir zaman kayması hissediyorum, değiştirebilir misin lütfen?
alenthas son mesajını düzeltene kadar lütfen kimse bir şey yazmasın da daha fena bozulmasın öykünün tüm zaman eğrisi... :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

6. sayfayı son sayfa olduğunu sanıp ondan sonra yazdım. Ã?yle değilmiş. Yalnız savaş sahnesini daha ben "a" bile diyemeden geçmişsiniz, uydurmam çok zor oldu. Yani "onlar savaşırken Slicer'da kös kös oturdu" yazamayacağım için biraz zorlandım...
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

üsse geri dönmeden önce son görevimiz, ama önce parolayı çözmemiz lazım ki teslimat görevini gerçekleştireceğimiz adama sorabilelim... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

edmond karakterin yıllarını tarikatta geçirdiğiyse ölüm zamanı evreninde şeytan'ın eskiden bir melek olarak geçmediğini bilmesi lazım, şeytanın kökeni öyküde kesin olarak verilmese de (bilerek vermek istemedim, bazı şeyler inanç olarak kalmalı) tarikat şeytanın kökeninin meleklerle bağlantılı olmadığına inanıyor, senin de buna inanmış olman lazım, öyle inanmasan bile tarikattaki insanların yanında bu düşünceni belli etmemen lazım...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

işte bu güzeldi, sevdim bunu. şeytan aşkına!.... :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Efla wrote:
bu arada ben hazır sayılırım. Sadece bir mesaj daha yazmam gerekebilir onu da lazım olduğu zaman yazıcam. Yani beni beklemek için oyalanmanıza gerek yok.
Efla sen artık geriye kalan mesajınızı da uygunsan yazabilirsin, çünkü bizim karakterler şu anki görevlerini halledip üsse geri dönmeden zaten senin karakterinin bir parti düzenlemeye başlamış olması lazım ki daha heyecanlı olsun... :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

eh ben sizi bekliyorum millet, siz yazmazsanız ben nasıl öyküyü ilerletebilirim ki... Eğer beğenmediğiniz yönler varsa lütfen buradan bildiriniz, hiç buraya öykünün gidişatı hakkında yorum yapmıyorsunuz ki ben de bir rahatsız olduğunuz konu yok diye düşünüyorum bu yüzden. Yani sitede de gördüm bazılarınızı, ama yazmadan çıkmanız da acaba ortak öyküden soğudular mı diye düşündürttü. Hani diğer başlıklara yazacak zaman da buluyorsunuz demek ki bir siteye bakıp çıkmamışsın da... Bunu yargılamak için söylemiyorum, sadece ortak öyküyü daha eğlenceli bir hale getirmek için biraz da sizden öneriler bekliyorum... :)
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Valla ben yola koyulduğumu belirttim. Ama geri kalanları hala orada sohbet etmekte. Ya okumadılar ya da sallamadılar. Ã?ykü ilerlesin diye uğraşmıştım azıcık.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

tahminen onlar da yürüyorlardır ama yürürken de sohbet ediyorlardır, çünkü benim karakter hem yolda yürüyüp hem de sohbet edelim diye çaba sarf ediyordu. Yani ben herkesin yazdığını okuyorum, kimse merak etmesin.... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

kim devam etmek istiyor ortak öyküye, lütfen buraya belirtelim az kişi olsun ama yazmak isteyenler ile beraber ilerleyelim en azından... 2 gün süre içinde burada belirtmeyenler ortak öyküden çıkacaktır, hem bu sayede buradaki yazılanları okumayanlar var mı aramızdan bunun da tespitini yapacağım.
Post Reply