Metal müzik ve frp...
Sen haklısınj ketchup ben ise haksız.Doğru LOTR bir efsane...ketchup wrote:ben katılmıyorum sana lotr müzikelri her yerde konuşulabilir,işte asıl efsane bu zaten,lotr ve lotr ile alakalı herşey......
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
x
evet Loreena MCKENNiTT in müzikleri insanı transa geçiriyor sanki başka üdnyada hissediyorum kendimi hele hele Kitap okurken
Ölmeden Ã?nce Vicdanınla savaş.
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
xx
Sana tavsiyem kitap okurken AZAP YOLU(en iyi 2. mafia filmi) Müzikleri ve bunu gibi Ağır anlamlar taşıyan Slow parçalar dinleresen gerçekten kendini iyi hissedersin çok iyi bir fon müziği olur sana
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Kitap okurken hatta herhangi bir şey okurken ben de müzik dinleyemiyorum.Daha da fazlası bir de konsantreme engel olup okuduğumdan da bir şey anlamamamı sağlıyor tabii dinleyenler muhakkak vardır ama ben dinleyemiyorum işte.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
ya ben müzik dinlemediğim zaman kulağum çınlıyo feci şekilde
zaten bir süre sonra da duymuyorum müziği dalıyorum gidiyorum işime bakıyorum ama varlığı olmalı
bir kulak dolgunluğu tavbii össde 3 saat napıcam bakalım!
zaten bir süre sonra da duymuyorum müziği dalıyorum gidiyorum işime bakıyorum ama varlığı olmalı
bir kulak dolgunluğu tavbii össde 3 saat napıcam bakalım!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
xx
sşöyle piskolojik bir durum var eğer biz bi işi yapmak için iyi kenetlenirsek o işte başarılı olup diğer bizim bilinç altımızdan etkilemek isteyenlere veya dikkatimizi dağıtacak şeyleri duymamazlıktan veya görmemezlikten geliriz... Bu nedenle ister kitap okurken ister Başka bir şeyle uğraşırken kendimiz kaptırısak sorun yok isterse sözleriniz ezbere bildiğimiz bir şarkı çalsın
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
xxx
ama des çalışmak başka dershanedeki rehberlik hocalarıda öğle söylüyorlar ve haklılar ders çalışırken bir şeyler öğrenip yeni konulara adapte olmaya çalışıyorsun ama onun dışında X factor den bir activity yaptığında (eğer gerçekten yapamk istediğin veya sevdiğin) işleri yaparken unutup gidiyorsun
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
arada bilg. oynarken müzik açardım arka fonda
ama baktım ben oyuna kaptırıyorum, müziği duymuyorum, ee ne anlamı kaldı?
boşuna elektrik harcaması.. müziği kendi başına bir aktivite olarak kullanıorm ben,..
ama baktım ben oyuna kaptırıyorum, müziği duymuyorum, ee ne anlamı kaldı?
boşuna elektrik harcaması.. müziği kendi başına bir aktivite olarak kullanıorm ben,..
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
xxxxxx
işte bu yüzden test çözerken müziğin bir mahsuru yok diyorlar yaw.... o yüzden de kitap okurkende Unutulup gidiyor Yaklaşımın Çok ilginç ne diye elektirik harcayayım diye falan

Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life