DIşARIDAN BAKINCA
xx
Ama zeka diyice sende söylüyorsun görsellik ama birde beynimizdeki düşüncesel kısmı eğer düşünmezsek oyun onanın da başımıza ne geleceğini veya neler olacağını ........ sen ce ne olur basit bir şekilde kurban oluruz
Tamam ama oynayabilmek için herkesin müthiş zeki olmasını gerektirmez bu dediklerin. Basitçe oyunlar oynayabilirler ve kurban da olabilirler. Ama oynayabilmek için asıl gereken hayalgücüdür. Yoksa kimse oturup da bir masanın başına 4-5 saat oturup konuşup zar atıp DM'i dinlemez.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
xxxxxx
Evet işte sende diyorsun Mütiş Zeki Olması lazım değil diye bende Mütiş zeki olacak demiyorum Zeki olsun yeterliRaistlin wrote:Tamam ama oynayabilmek için herkesin müthiş zeki olmasını gerektirmez bu dediklerin. Basitçe oyunlar oynayabilirler ve kurban da olabilirler. Ama oynayabilmek için asıl gereken hayalgücüdür. Yoksa kimse oturup da bir masanın başına 4-5 saat oturup konuşup zar atıp DM'i dinlemez.
kurban veya katil olmak önemli değil zaten,önemli olan bir kurgu etrafında hayal edebilmeyi sağlamak,öldürmek bir zevk olabilir ama ölmek de zevk olabilir.ama oyun esnasında bir ölüm bile zekice düzenlenirse,oyun içindeki bir kısmı düşsel şölene dönüştürebilir.en nihayetinde zeka evet olacak ama zekasını rol yapabilme yeteneğiyle birleştiren bir oyuncu daha güzel olur...
xxxxxx
EVET bunun içinde EQ su da iyi olması lazım(duygusal zeka) Eğer adam sadece obareyy diye dalıyor veya höng diye kaçıyor sa o adam bıraksın oynamayı gitsin internet cafeye chat yapsın
ya bazen çok provakatif davranıyorsun,herkes sonuçta bir zekaya sahip ve insanlar bu zekalarını kullanarak oynuyorlar,sonuçta bu oyunların bakırköyde oynandığını duymadım ve bu oyunları oynayanlar genelde lise yada üniversite öğrencileri,ve bu insanlar belli bir zeka seviyesinde olduklarıda belli,niye ısrarla bu konuyu uzatmaya çalışıyorsun,herkes biliyor ki,bu oyun için değil herşey için biraz zeka gerekiyor,ve frp oynayanlarda kendi zekalarını kullanıyor....
kısaca insanlar zeka sahibi ve bu zekalarını nasıl isterlerse öyle kullanırlar ve frp içinde bu zekalarını kullanıyorlar ve frp oynamak için dahi olmaya lüzum yok...
chat yapmakta bir zekanın ürünü ve onları da aşağılamak gibi bir hakka sahip değilsin,bunuda unutma...
kısaca insanlar zeka sahibi ve bu zekalarını nasıl isterlerse öyle kullanırlar ve frp içinde bu zekalarını kullanıyorlar ve frp oynamak için dahi olmaya lüzum yok...
chat yapmakta bir zekanın ürünü ve onları da aşağılamak gibi bir hakka sahip değilsin,bunuda unutma...
xxx
ben tam olrak bunu demek istemiştim ama Özgünümkü Yalnış anlaşılmışş
Ã?nceki cevaplarda bir konu olmuştu Herkes oynayamaz diye ama bence herkes tabiki oynayabilir ama iş kızışınca böyle anlaşmamazlıklarda olmuyor değil yane
Frp demek zaten başka bir dünya demek.bence herkes Frp yi Biliyor diye birşey yok(bende tam olrak bilmiyorum) Ama bunu öğrenmemnin de zor olmadığı açık %100 frp yi biliyorum diyen birisi varmı 3 5 kişinin dışında

Bu devirde FRP için Milyarlarca Para Harcayan İnsanlar var
Ã?nceki cevaplarda bir konu olmuştu Herkes oynayamaz diye ama bence herkes tabiki oynayabilir ama iş kızışınca böyle anlaşmamazlıklarda olmuyor değil yane
Frp demek zaten başka bir dünya demek.bence herkes Frp yi Biliyor diye birşey yok(bende tam olrak bilmiyorum) Ama bunu öğrenmemnin de zor olmadığı açık %100 frp yi biliyorum diyen birisi varmı 3 5 kişinin dışında

Bu devirde FRP için Milyarlarca Para Harcayan İnsanlar var
Ölmeden Ã?nce Vicdanınla savaş.
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
zaten kimse kalkıpta ben frp'yi tam olarak biliyorum diyemez,fantastik olan ve daha yazılmamış olan nice diyarlar yazılacak ve üzerinde oyunlar oynanacak...
bu arada bizler burada herkese bildiklerimizi paylaşmak içn varız,eğer agorada diğer başlıkları takip ediyorsan frodo adlı kullanıcının frp hakkında bilgisini sadece lotr olduğunu göreceksin ve buradaki diğer kullanıcılarında ona yardımcı olmak için nasıl uğraştıklarınıda göreceksin sende ona kendini tanıtırmısın,(frp'ye bende geldim başlığında) ve ona okuması için ne tavsiye edersin?(frp'de sıralama başlığında)işte bu insan şu anda frp oynayamıyor ama biz ona yardımcı olursak o insan belki çok kısa bir süre sonra oyun oynamayı öğrenecek,ama biz onun zekasını veya yeteneğini bilmiyoruz,sadece oyunu merak eden bir insana sırf merak ettiği için yardımcı olmaya çalışıyoruz ki oda bizim yaşadığımız bu zevki yaşasın,belki o bunu sevmeyecek belkide hiç oynamayacak ama biz ona yolu gösterelim,o yoldan geçip geçmeyeceği kendine kalsın....
işte bu sitenin en güzel yanıda bu,eğer bu siteye gelipte biraz kalan bir insan,burdaki insanların amaçlarının eğlenmek ve başkalarına yardımcı olarak frp dünyasının biraz daha gelişmesi ve tanınmasını sağlamak olduğunu göreceksin...
eğer sende pyros gibi bir insanın 100 de biri kadar insansan seninde başımızın üstünde yerin var.....
bu arada bizler burada herkese bildiklerimizi paylaşmak içn varız,eğer agorada diğer başlıkları takip ediyorsan frodo adlı kullanıcının frp hakkında bilgisini sadece lotr olduğunu göreceksin ve buradaki diğer kullanıcılarında ona yardımcı olmak için nasıl uğraştıklarınıda göreceksin sende ona kendini tanıtırmısın,(frp'ye bende geldim başlığında) ve ona okuması için ne tavsiye edersin?(frp'de sıralama başlığında)işte bu insan şu anda frp oynayamıyor ama biz ona yardımcı olursak o insan belki çok kısa bir süre sonra oyun oynamayı öğrenecek,ama biz onun zekasını veya yeteneğini bilmiyoruz,sadece oyunu merak eden bir insana sırf merak ettiği için yardımcı olmaya çalışıyoruz ki oda bizim yaşadığımız bu zevki yaşasın,belki o bunu sevmeyecek belkide hiç oynamayacak ama biz ona yolu gösterelim,o yoldan geçip geçmeyeceği kendine kalsın....
işte bu sitenin en güzel yanıda bu,eğer bu siteye gelipte biraz kalan bir insan,burdaki insanların amaçlarının eğlenmek ve başkalarına yardımcı olarak frp dünyasının biraz daha gelişmesi ve tanınmasını sağlamak olduğunu göreceksin...
evet harcanır para,ama bundan pişman değiliz ve olmayız da çünkü biz sadece kendi eğlencemiz ve çevremizdeki insanların mutlu olması için uğraşıyoruz ve bunun götürüsü maddi olsada bize getirdiği bu mutluluk için bu götürüyü kabul ediyoruz.ve burda para kazanmak gibi bir amacımızda yok,sadece ve sadece eğlenmek ve insanların eğlencesine ortak olmak istiyoruz,mesela pyros kendi eserlerini siteye gönderdi ve onları bizlerle paylaştı,belki bu eserleri satarak para kazanabilirdi ve böylelikle bir maddi kazanç elde ederdi ama o bunun yerine bizlerle paylaşarak,bizlerin mutluluğunu sağlamak için bundan vazgeçti.....Bu devirde FRP için Milyarlarca Para Harcayan İnsanlar var
eğer sende pyros gibi bir insanın 100 de biri kadar insansan seninde başımızın üstünde yerin var.....
xxxx
Bu kadr çok uzun açıklama yapmam çok güzel evet ama genelde ben de tam bilmediğim halde biraz ingilzizemi kullanarak... birazda fazla hayalperest oluşumla oynuyorum ama çok güzel de oynamıyorum

Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
zamanla herkes gibi olursun,kimse frp'yi çok iyi oynayarak annesinden doğmadı,ama zamanla,oynadıkça kendilerini geliştirdiler ve oyunlar daha komplike ve güzel oldu.bunlar bizim için önemli değil,önemli olan burdaki insanların zevk alabilmesini sağlamak,ve bunu yapabilmesek bile en azından amacımız bu ve bir insanı bile mutlu edebilmeyi başarıyorsak bu bizler için önemli diye düşünüyorum.veya benim bu siteye ilk geldiğimden beri gördüğüm tek şey burdaki site yöneticileri olsun diğer üyeler olsun,benim kafamdaki soruları çözmeme yardımcı olmaktı.onların amacı bana yardımcı olmaktı ve diğer üyelerede aynı şekilde yaklaştıklarına eminim,çünkü hiçbiri ne kardeşimdi,ne arkadaşımdı,ne annemdi,nede babamdı,ama onlar bana böyle davranabiliyorsa herkesede bu şekilde davranıyorlar demektir. tüm bu nedenlerle kendimi bu sitenin bir üyesi olmaktan ziyade bu sitenin sahiplerinden biri olarak görmeye başladım,çünkü sorduğum tüm sorulara cevap verme tenezzülünde bulunan ve bana yardımcı olmak için çalışan bir sürü insan vardı,ve bu insanların benden maddi veya manevi bir kazançları yoktu.....bende onların yanında olmaktan,onlarla kouşmaktan son derece mutluyum...
xx
Gerçekten bu ilginiz için çok teşekkür ederim beni gerçekten çok mutlu ettiniz

Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
xx
şİmdiden çalışmaya başladım
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Re: xxxxxx
müzisyen olduğum nereden bellixF wrote:EVET bunun içinde EQ su da iyi olması lazım(duygusal zeka) Eğer adam sadece obareyy diye dalıyor veya höng diye kaçıyor sa o adam bıraksın oynamayı gitsin internet cafeye chat yapsın
ben EQ'nun duygusal zeka olduğunu ilk defa burada öğrendim
EQ benim için hep equalizer'ın kısaltmasıdır
(alşgıda seçicilik)
FRP gibi samimiyet ve hayalgücünün ön planda olduğu ve insanların eğlenmek amacıyla oynadıkları bir oyunda çok fazla zeka vb... şeyler aramamıza gerek yok.Zaten çoğu arkadaşta bana katılıyor.Yani bu oyunu iyi oynamaktan anlamamız gereken şeyler ; zekice hamle yapmak ve oyunu kazanmak zorunda olmak değilde, samimiyet ve yaratıcılık katarak insanların ve kendimizin eğlenmek olması gerektiğini bilebilecek kadar kaliteye sahip bir zekamız olması yeterli diye düşünüyorum.Çok geniş bir konu , tartışmamız sağlıklı olacaktır.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.