Valla bilemiyorum. Bana daha çok yazmaktan kaçınmak gibi geliyor ama... "Bana soru sormazsanız nefes bile almam" gibi bir şey oldu bu, çünkü karakterin hiç bir şey yapmıyor.CLiCKs wrote:Ya abi mantıken karakterimin size içini dökmesi gerekmiyoki hatta şuan kendini haklı olarak akıllı görüyoTanışmadıkça benle muhabbeti unutun. Soruya cevapla karşılık veririm sadece. Karakteri böyle alenthas'a 837643893 kere söyledim ama şimdi ortak olarakta söyleyim. (Samimi olduğu kişilerle matrak konuşur ayrıca.) Ben sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum baskı yapmayın
Ölüm Zamanı (Ortak Öykü) -Tanıtım ve tart
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Lydronk bir saate yazmazsa ben artık devamını getiririm, zaten oda yerleşimi söz konusu olacak. Yani hepinizin benden sonra bir şeyler yazması gerekecek ona göre. Yoksa devam edemem. Herkes kiminle oda arkadaşı olacağıyla ilgili bir şeyler yazmalı ki ona göre ben devam edeyim. Ben yazdıktan sonra ortak öyküdeki herkes bir şeyler yazmalı...
benim amacım karakterlerimizin birbirileriyle diyalog halinde bulunmaları ve her seferinde olayları sizin yönlendirmenize izin verilebileceğii bir duruma getirmek... lineer bir halde ilerlemesini istemiyorum, her durumda sizin de karakterlerinizin olaylara karışmasını istiyorum. Yani ben odalara sizin karakterleri yerleştiririm, ama bu ortak öykü konseptine aykırı olur.
arkadaşlar bunu sormam gerekiyor artık, ortak öyküye kendi iradesiyle yazma isteğiyle kim yazmak istiyor? Sonra diktatör denmesin bana, ama diğer arkadaşlar benden devam etmemi isterken yazmayı unutan arkadaşlardan da ben yazmalarını isteyince ayıp mı etmiş oluyorum?
Tatile gidiyorsanız, işiniz, okulunuz, dersiniz, turnuvanız, aşk meşk işiniz, bankada, hastanede acil halletmeniz gereken her türlü bahane teşkil edebilecek işiniz mevcutsa ben yazamayabilirim iki gün gibisinden şu güzide başlığa bir bildiriverin, biz de ortak öyküyü unuttu demeyelim, yazmak istiyor da işi var deriz en azından...
Haksız olduğum noktalar varsa seve seve okumak isterim, ama ben kendi kendimle bu başlıkta konuşmak istemiyorum artık. Bu başlığı da kullanın lütfen. Ortak öykü güzel gidiyor, ya da beni pek sarmadı gibi yorumlarınızı mütamadiyen okumak benim açımdan da iyi olacaktır. Ona göre ortak öyküye hakeket, olay, karakter ekleriz.
Tatile gidiyorsanız, işiniz, okulunuz, dersiniz, turnuvanız, aşk meşk işiniz, bankada, hastanede acil halletmeniz gereken her türlü bahane teşkil edebilecek işiniz mevcutsa ben yazamayabilirim iki gün gibisinden şu güzide başlığa bir bildiriverin, biz de ortak öyküyü unuttu demeyelim, yazmak istiyor da işi var deriz en azından...
Haksız olduğum noktalar varsa seve seve okumak isterim, ama ben kendi kendimle bu başlıkta konuşmak istemiyorum artık. Bu başlığı da kullanın lütfen. Ortak öykü güzel gidiyor, ya da beni pek sarmadı gibi yorumlarınızı mütamadiyen okumak benim açımdan da iyi olacaktır. Ona göre ortak öyküye hakeket, olay, karakter ekleriz.