Ölüm Zamanı (Ortak Öykü) -Tanıtım ve tart

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

CLiCKs wrote:Ya abi mantıken karakterimin size içini dökmesi gerekmiyoki hatta şuan kendini haklı olarak akıllı görüyo :evil: Tanışmadıkça benle muhabbeti unutun. Soruya cevapla karşılık veririm sadece. Karakteri böyle alenthas'a 837643893 kere söyledim ama şimdi ortak olarakta söyleyim. (Samimi olduğu kişilerle matrak konuşur ayrıca.) Ben sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum baskı yapmayın :)
Valla bilemiyorum. Bana daha çok yazmaktan kaçınmak gibi geliyor ama... "Bana soru sormazsanız nefes bile almam" gibi bir şey oldu bu, çünkü karakterin hiç bir şey yapmıyor.
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Gün içinde epey bir süre sitede online'ım. Buraya yazı yazmaktan kaçmam mümkün değil. Ama illa yazmaktan kaçtığımı düşünüyorsanız. Hareketlerimi yazayım. Ã?yle tatmin olun.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

BEn de ilk parçayı yolladım çoğu geçmişi hatırlama şeklinde oldu.

Devamın da yazıcam şu anda sizin akışınızdan bağımsız olduğum için zamanla devam ederim.

Dilerim okumaktan da zevk alırsınız. Her türlü yoruma ve eleştiriye açığım =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ilginç bir başlangıç olmuş, efla umarım zamanı gelene kadar bağlamış olursun... :D

Bir de "Miğde" yerine "Mide" kullanman daha doğru olacaktır... :D

Düzeltme: Ben değiştirdim Mide'yi...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bence artık ilerletebilirsin kedioğlan.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Lydronk da bir iki karalasın, ilerletecem. şimdi 5 kişiyiz. odaların biri 2 kişilik, biri de 3 kişilik. ona göre odalara yerleşeceğiz yani. oda arkadaşlarınızı seçin bakalım... :D

Kişisel Not: Ben Lydronk ile oda arkadaşı olmak isterim... İtalyancamı geliştiririm belki... :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Lydronk bir saate yazmazsa ben artık devamını getiririm, zaten oda yerleşimi söz konusu olacak. Yani hepinizin benden sonra bir şeyler yazması gerekecek ona göre. Yoksa devam edemem. Herkes kiminle oda arkadaşı olacağıyla ilgili bir şeyler yazmalı ki ona göre ben devam edeyim. Ben yazdıktan sonra ortak öyküdeki herkes bir şeyler yazmalı...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Sen kendin ayarlasan? Yani benim karakterim için fark etmez. Kimse için de fark edeceğini sanmıyorum.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

benim amacım karakterlerimizin birbirileriyle diyalog halinde bulunmaları ve her seferinde olayları sizin yönlendirmenize izin verilebileceğii bir duruma getirmek... lineer bir halde ilerlemesini istemiyorum, her durumda sizin de karakterlerinizin olaylara karışmasını istiyorum. Yani ben odalara sizin karakterleri yerleştiririm, ama bu ortak öykü konseptine aykırı olur.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ben yazdım ama aynı anda Clicks de attığı için bir hata olmuş, yani karakterinin şekerleme yapması imkansız.... :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

3 gün oldu Lydronk, yoksa yine ani bir kararla siteden uzaklaşma kararı mı aldı gene?
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

arkadaşlar bunu sormam gerekiyor artık, ortak öyküye kendi iradesiyle yazma isteğiyle kim yazmak istiyor? Sonra diktatör denmesin bana, ama diğer arkadaşlar benden devam etmemi isterken yazmayı unutan arkadaşlardan da ben yazmalarını isteyince ayıp mı etmiş oluyorum?

Tatile gidiyorsanız, işiniz, okulunuz, dersiniz, turnuvanız, aşk meşk işiniz, bankada, hastanede acil halletmeniz gereken her türlü bahane teşkil edebilecek işiniz mevcutsa ben yazamayabilirim iki gün gibisinden şu güzide başlığa bir bildiriverin, biz de ortak öyküyü unuttu demeyelim, yazmak istiyor da işi var deriz en azından...

Haksız olduğum noktalar varsa seve seve okumak isterim, ama ben kendi kendimle bu başlıkta konuşmak istemiyorum artık. Bu başlığı da kullanın lütfen. Ortak öykü güzel gidiyor, ya da beni pek sarmadı gibi yorumlarınızı mütamadiyen okumak benim açımdan da iyi olacaktır. Ona göre ortak öyküye hakeket, olay, karakter ekleriz.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Hüsnü beyi oynattım biraz. Umarım yanlış bir şey yapmamışımdır.

edit: Yalnız burada belirtmek isterim ki karakterim öyle boş konuşan bir tip değil. Kaslı, çok ciddi ve güçlü birisi.
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Pardon millet, internetim kayıptı da. Yani bozuktu işte. Hiç giremedim o yüzden. Çok şey kaçırmamışım aslında, ama telafisini hemen yapıyorum (yapmayı deniyorum :D )
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Baran devam abi. Sevdim bu bizim yaşlı kurtu :D
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Post Reply