Ölüm Zamanı (Ortak Öykü) -Tanıtım ve tart

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ben yazdım giriş kısmını, öğlene doğru eklerim. Ardından siz hemen yazmaya başlayabilirsiniz. Başta gücünüz yok, ona göre yazın... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Az sonra ilk bölümü koyuyorum ortak öyküye, sizler de hemen altından devam edebilirsiniz. etmelisininiz de çünkü sözü size bırakıyorum. Hepimiz bekleme odasındayız ve birbirimizle tanışmamız için yarım saat süre verilmiş. O kadar yazdım, okumadan sakın altına devam etmeyin. Hem konu hakkında bilmeniz gerekenler de yer alıyor. Bu yüzden eski ortak öykülerde meydana gelen hataların meydana gelmemesi için lütfen okumadan geçmeyelim hiç bir arkadaşımızın yazısını.

Sıra olarak şu anda gerek yok, hepimiz kendi karakterini tanaıtacağından yazısında ve birbirimizle tanışacağımızdan. Neyse hadi başlasın ortak öykü...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

hepiniz tarikatın kuralları gereği türkçeyi biliyorsun yabancı ülkeden de gelmiş olsanız, tamam mı?
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

bana verdiğiniz ortak öykü gazı için hepinize teşekkür ederim... Kaç defa siteye girip çıktığınız halde en azından buraya akşama yazarım mesajı bile atmıyorsunuz, demek bu kadar ortak öykülerden soğudunuz. En azından bana gaz vermeseydiniz, ben siz demeseydiniz başlatmayacaktım. Saygılar...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Abi bu konuda fazla katı davrandığını düşünüyorum.Mesela ben akşam kurstan gelince yazmayı düşünüyorum.Muhtemelen diğerleri de akşam yazacaktır.Ayrıca hikayeyi yazdıktan henüz 15 dakika sonra sitedeki kimsenin henüz yazmamış olduğundan şikayet ettiğinde bana böyle bir yazıyı 6-7 saat olmadan yazacağını tahmin etmiştim.

Lütfen biraz sakin ol :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Edmond wrote:Abi bu konuda fazla katı davrandığını düşünüyorum.Mesela ben akşam kurstan gelince yazmayı düşünüyorum.Muhtemelen diğerleri de akşam yazacaktır.Ayrıca hikayeyi yazdıktan henüz 15 dakika sonra sitedeki kimsenin henüz yazmamış olduğundan şikayet ettiğinde bana böyle bir yazıyı 6-7 saat olmadan yazacağını tahmin etmiştim.

Lütfen biraz sakin ol :)
Yalnızca ortak öyküde yer almak isteyenlerden daha bir ilgi bekliyorum, sanki beni sevindirmek için yer alıyormuşsunuz gibi bir hava olmasın sonra. İki-üç cümle yazıp ben yazdım işte olmasın istiyorum. Sabahtan beri siteye girip bu başlığa bile uğramadan çıkılmasın istiyorum, çok mu şey istiyorum?
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben okudum ettim, hatta yazayım dedim bir ara ama hem diğer arkadaşları bekliyorum, hem de daha karakterime tam bürünemedim. O yüzden akşama doğru yazmayı planlıyorum.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

AlenthasLeasess wrote:Ben okudum ettim, hatta yazayım dedim bir ara ama hem diğer arkadaşları bekliyorum, hem de daha karakterime tam bürünemedim. O yüzden akşama doğru yazmayı planlıyorum.
Umarım bugün ana kadrodan herkes yazar, çünkü tüm karakterler bekleme odasında birbiriyle tanışması için bırakılmış durumda. Yani öykünün devam etmesi için herkesin bir eşyler yazması gerekli, bilerek kaç kişi olduğumuzu bu yüzden belirtmedim. Yazmayan olursa yazanlarla öyküye devam edeceğiz...
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Hadi eller havaya ama! Yani aslında elleriniz havada değil de, klavyede olsa? :D şu gereksiz formları doldurun da kaynaşalım! (Isı kontrölü gücü alan yoktu di mi? Yoksa bunu çok fena yanlış anlayabilir :) )

Edit: Hah, Alenthas yazmış! Dur şuna bulaşayım :D
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Lydronk karakterinize hemencecik kanım ısındı, umarım damarlarınızdaki italyan kanını öyküde bolcana hissederiz.

Clicks'den haber alan var mı, ben devam etmek istemiyorum yani demek istediğim kurguyu ilerletmeyelim hemen. Biraz diğer arkadaşları beklemek açısından ama siz yazabilirsiniz karakterinizi tanımayı isterim ben şahsen.

Yalnız bu tarikat, Tema vakfı üyesi olmakla eşdeğer bir kurum değil dikkat edin de. Aileniz tarikatın üyesi ise öykünün ilerisinde bundan bahsetmeyi unutmayın demek istiyorum... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

arkadaşlar hala gücünüzü değiştirebilirsiniz, öyküde daha ilaç verirmedi yani gücünüz yok. o zamana kadar düşünün taşının biçin kesin zihninizde (gerçek anlamda yapmayın ama bunları) daha hoşunuza giden bir güç bulursanız öyküde onunla devam edebilirsiniz.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

herkes bir yazmadan odadan ayrılmıyoruz, ona göre yazın. kaynaşın, tanışın, konuşun, bilgilerinizi paylaşın. clicks'i bekliyoruz, akşama ancak ben yazacağım... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

unutmayın odadan çıkmıyoruz, ben kurgunun devamını getirene kadar odadayız çünkü odadan çıkmamız öyle basit bir eylem olmayacak bilginize :D

Eğer devamını getirirsem de Clicks'in karakteri öyküye giriş yapmamış olacak, bu yüzden bir gün daha süre veriyorum. Yarın da yazmazsa biz devam ederiz artık, diğer arkadaşlar devam etmek istiyorlar onlara haksızlık olur bu sefer de...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Clicks şu an online, peki neden yazmıyor? :mad:
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

bu sadece heyecan katacaktır, yani kaybedenlere bir şey olmayacak ama kazanan sürprizi kapacak. Ben de bilmiyorum, ben de kazanabilirim edmond da lydronk da clicks de alenthas da çünkü kimse kimsenin sırrını bilmiyor. Herkes kendine bir sır bulsun hemen ve bu sırrını bizler tahmin etmeye çalışacağız....

:)
Post Reply