PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben hırsızların bu kasabada olmayacaklarını düşünüyorum.

İlave olarak bizim hırsızlara sormam lazım benim :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Barbardan istemeyin böyle şeyler kardeşim :)
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome ben Wolverine yapmışım sen de Jean Grey.

Dwaxer bizim psionic olduğumuz şehirde biliniyor mu? Daha doğrusu tanınan insanlar mıyız?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Darkgnome ben Wolverine yapmışım sen de Jean Grey.

Dwaxer bizim psionic olduğumuz şehirde biliniyor mu? Daha doğrusu tanınan insanlar mıyız?
Devrim senin psionicler çok tanınan kişiler değil ama Darkgnome öyle bir psionic yapmış ki; sarayda yetişmiş vs Knowledge nobility:+12 (Edmond bak da öğren sarayda yetişen kişi böyle olur) şöyle diyeyim psionic avı başlar başlamaz ilk içeri alacakları kişi budur. Belki saraydan bir arkadaşı vs zamanında haber vermiştir ve kaçmıştır, yeraltına inmiştir şeklinde gelişebilir ama evet Darkgnome'nin karakteri aranıyor, hem de el ilanlarına bastırılmış, nöbetçiler yüzünü görürse tanıyıp tutuklamak isteyebilirler.

Darkgnome OotS etkisinden sıyrılman lazım bu oyun ciddi :mrgreen:
şimdi şöyle bir sorun var; bir arkadaş bana bayan karakter oynatabilir miyim diye sordu, ben de ona cevaben, "oyuncuların karşı cinsi oynatmalarını doğru bulmuyorum; erkeksen erkek, kı9zsan kız oynat," dedim. Darkgnome umarım ya o hazırladığı Jean isimli karakter güzel yüzlü bir oğlandır ya da sen bir bayansındır? Onu bir ayarlayalım lütfen.

.
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Onu dişi kurtların sürüdeki en güçlü avcılar olmasından ve genelde liderlerinin onlar olmasından (alfa dişisi) dolayı sormuştum ama...Ve bu alfa dişisi genelde en çok kovalayabilen ve en çok av yakaalyan kurttur. Alfa dişisine o kadar çok saygı gösterilir ki hiçbir kurt onla çiftleşmeş,çiftleşemez. Zaten kurtların kanunları çok katıdır. Ama kimsede bunları çiğnemez zaten. Yani kanunlardan korkmayıp ta alfa dişisine yaklaşabilecek tek kurt çeşidi liderliği almak isteyendir.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

dwaxer wrote:
devrimk wrote:Darkgnome ben Wolverine yapmışım sen de Jean Grey.

Devrim senin psionicler çok tanınan kişiler değil ama Darkgnome öyle bir psionic yapmış ki; sarayda yetişmiş vs Knowledge nobility:+12 (Edmond bak da öğren sarayda yetişen kişi böyle olur) şöyle diyeyim psionic avı başlar başlamaz ilk içeri alacakları kişi budur. Belki saraydan bir arkadaşı vs zamanında haber vermiştir ve kaçmıştır, yeraltına inmiştir şeklinde gelişebilir ama evet Darkgnome'nin karakteri aranıyor, hem de el ilanlarına bastırılmış, nöbetçiler yüzünü görürse tanıyıp tutuklamak isteyebilirler.

Darkgnome OotS etkisinden sıyrılman lazım bu oyun ciddi :mrgreen:
şimdi şöyle bir sorun var; bir arkadaş bana bayan karakter oynatabilir miyim diye sordu, ben de ona cevaben, "oyuncuların karşı cinsi oynatmalarını doğru bulmuyorum; erkeksen erkek, kı9zsan kız oynat," dedim. Darkgnome umarım ya o hazırladığı Jean isimli karakter güzel yüzlü bir oğlandır ya da sen bir bayansındır? Onu bir ayarlayalım lütfen.

.
E topluca erkekler haremi olduk o zaman :D Uzun zamandır bayan bir player oynamıyor oyunlarda :)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

HImm o zaman biraz araştırayımda, karakterimi ileride oluşabilecek kazalardan koruyayım. Yalnız erkek olacaksa öyle saraya giren sempatik biri felan da yapmayacağım. Hani diğer hikaye için bende aynını düşünmüştüm ama erkek adama saray hayatı biraz ters gelebilir. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yalnız senin NPC'de kadın çıktı. Hani nerde oynatamaz olayı. Yoksa biz sakallı avatarına kanıp, seni yanlış mı tanımışısss... :D

Image

:D :-P :D :-P :D :-P :D :-P :D :-P :D :-P :D :-P
Last edited by Darkgnome on Wed Jul 29, 2009 8:16 pm, edited 1 time in total.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome wrote:HImm o zaman biraz araştırayımda, karakterimi ileride oluşabilecek kazalardan koruyayım. Yalnız erkek olacaksa öyle saraya giren sempatik biri felan da yapmayacağım. Hani diğer hikaye için bende aynını düşünmüştüm ama erkek adama saray hayatı biraz ters gelebilir. :D
Zaten onun yöntemini bulmuşsun, kimse seni tanımaz merak etme.
**Metamorphosis: http://www.d20srd.org/srd/psionic/power ... phosis.htm
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote: E topluca erkekler haremi olduk o zaman :D Uzun zamandır bayan bir player oynamıyor oyunlarda :)
Bayan player oynamak istedi de hayır mı dedik; gelsinler buyursunlar, ama gördüğüm kadarıyla bayanların pek azı FRP'den hoşlanıyor; oynayanlar da hep wampir oyunlarını tercih ediyor. Illyra vardı bizim forumda oynayan bayan ama o da karabatak gibi bir görünüp bir kaybolur.

Neyse ben size birkaç bayan NPC çıkarcam güzellerinden; rahibeye hemen asılmaya başladılar niyetler kötü. :mrgreen: :-P

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Yalnız senin NPC'de kadın çıktı. Hani nerde oynatamaz olayı. Yoksa biz sakallı avatarına kanıp, seni yanlış mı tanımışısss... :D
:mrgreen: Arkadaşım o NPC; erkeği de var, kadını da, icabında ejderhası da olur minatouru da.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yalnız Dwaxer benim niyetim kötü değil, "ciddi" :D

Nobility konusuna gelince elemanımın sarayda büyümediğini söylemiştim :P Yani "nobility'nin" ne olduğunu bilmiyordum fakat yine de şöyle bir durum daha var, elemanımı saraydan uzaklaştırdılar, sarayda değil, karargahta gizlice büyütüldü.Kimse onun saraylı olduğunu bilmiyor desem bile yeridir.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome sana da bir iksir hediye ettim:
Good Hope (potion) http://www.d20srd.org/srd/spells/goodHope.htm

Kaybettiğiniz hediyelerden müessesemiz sorumlu değildir :-P

.
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Ranger kiralanmasın istiyoruz, grubun rangerıyla adventure yapalım istiyoruz :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aslında beyler, sanırım onu bulmak sizin için daha kolay.

Eğer yapabiliyorsanız ormana girin, hayvanlarla bitkilerle konuşarak şıppadanak yolunuzu bulun.

Yapamıyorsanız Ranger abimiz iz sürsün.

O da yoksa 5. seviye bir Druid büyüsü var.

http://www.d20srd.org/srd/spells/awaken.htm

Alın şunu bir bitki ile konuşun, ne bilim yapın bir şeyler :D

Hele ben bir döneyim :roll:

-Freddie Mercury
Post Reply