PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ya ben bunların hepsini tek başıma alırım. Bırak büyülü aletlerini, isterlerse mahalleyi toplayıp gelsinler. Onlar gitsin de babaları gelsin... :-P

Hüleeeaaaaaytt!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond;
Senin düzenbaz karakterin weapon finnese var, small olduğu için de attack+1 gelir, dex:+5, BAB:+6 ise silah bonusları hariç attack:+12 olman lazım! Bir de eşyalarına filan link bağlasaymışın keşke. :-P Bu arada poison use var ama poisonı sana ben eşantiyon vermeyeceğim haberin o9lsun; meret çok da ucuz değil, unutma satın almayı.

Devrimk
sen karakterini 2.hazırlayan kişi olduğundan sana da bir adet Magic Westment+4 (oil) eşantiyon bulmuşsun çantanda ama hafızan kayıp olduğundan nerden geldiğini bilmiyorsun :mrgreen: hatta onu güneş kremi zannediyormuşsun mepğerse :-P
http://www.d20srd.org/srd/spells/magicVestment.htm

.
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Bizim işimiz Clicks ile zor olduğundan daha çıkaramadık, soyadımızı zar zor hatırlıyoruz bi de kardeş olacağız...
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Hepiniz 48000 exp ile başlıyorsunuz bu arada.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Sandor’daki Tılsımlı Eşya Pazarları:
Sandor kentinde kolayca tılsımlı eşya ve büyü malzemesi bulabileceğiniz üç tane Pazar yeri vardır:
-Yukarı Pazar:
şehrin kuzey kapısı ile, nehrin son rıhtımı arasındaki dar bölgede bulunur. Ã?oğunlukla ülkenin kuzeyinden gerek kara yolu, gerek nehir yoluyla gelen ithal mallar satılır burada. Daha çok kimyasal maddeler, şifalı bitkiler, elf ve cüce yapımı tılsımlı, zırh, silah ve eşyalar tezgahları süsler.
-Liman Pazarı:
şehrin güneyinde, deniz kıyısındaki limana çok yakındır. (aslında şehirde iki liman var: biri bu deniz kıyısındaki asıl liman, öbürü ise şehrin kuzeybatısında nehir kıyısında, adına “Son Rıhtım” dedikleri, nehir gemilerinin bağlandıkları iskeleler) Liman Pazarında da deniz yoluyla gelmiş ithal mallar ağırlıktadır. Görünüşte baharat, tütsü, parfüm gibi egzotik mallar tezgahları doldurur ama tezgah altlarında ya da dükkanların arka kısımlarında ancak işten anlayanların talep edebileceği binbir çeşit ritüel malzemesi bulunur. şeytani işler ya da lanetlerle haşır neşir olanların da yadırganmadan alış veriş edebileceği bir yerdir burası.
-Kocakarı Pazarı:
Batı kapısına birkaç yüz metre mesafede, genelde tenteli çadırlardan, derme çatma kulübelerden oluşan bu pazarlarda, kazık fiyatlı ithal mallar pek bulunmaz. Yörede üretilen, uygun fiyatlı malzemeler satılır burada.
-Asayiş Durumu:
Pazar yerlerinde, sık sık altışarlı gruplar halinde zincir zırhlı, kalkanlı kılıçlı dolaşarak, dükkanların önünden geçen, günde 24 saat devriye gezen şehir resmi muhafızlarını görebilirsiniz. Bu Pazar yerlerindeki bütün dükkan sahipleri “Lonca” aracılığıyla devlete yüklü miktarda vergi ödedikleri için, korunmalarına özen gösterilir. Devriyelerin tek amacı, hırsızlık, gasp ya da kavga dövüş gibi huzur bozucu olayları engellemektir; yoksa tüccarların ne alıp sattığını kontrol etmezler.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dwaxer bir kaç şey sormak istiyorum:
1- Psioniclerin avlanmaya başladığından bahsetmişsin, avcı bir çok grup var mı?
2- Psionicleri tespit etmede kullanılan özel bir büyü ya da eşya var mı? (Detect Psionics gücünün büyü versiyonu gibi)
3- Psionic powerlar kullanıldığında herkes tarafından anlaşılıyor mu? K. Psionics mi gerekir?

Buna göre durum vahimse belki gizlenmeye yardımcı olabilecek güçler seçebilirim.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Dwaxer bir kaç şey sormak istiyorum:
1- Psioniclerin avlanmaya başladığından bahsetmişsin, avcı bir çok grup var mı?
2- Psionicleri tespit etmede kullanılan özel bir büyü ya da eşya var mı? (Detect Psionics gücünün büyü versiyonu gibi)
3- Psionic powerlar kullanıldığında herkes tarafından anlaşılıyor mu? K. Psionics mi gerekir?

Buna göre durum vahimse belki gizlenmeye yardımcı olabilecek güçler seçebilirim.

1-Evet var. Psionic olduğun anlaşılırsa otomatikman saray muhafızları askerler vs tutuklamak ister. Ayrıca kralın yardımcısı Theodor sadece bir serüvenci grup değil, birkaç tane grup tuttu (ama 10'u geçmez) şöyle söyleyeyim: 1 psionic'i Akabat Kalesine getirip teslim edene 500 gp ödül veriyorlar; ihbar edip yakalatanlara da 50 gp ödül var. Psioniclerin yerleri genellikle yakalanmış olanlardan işkenceyle öğreniliyor. Gizli toplantı yerleri, arkadaşları vs.

2-Böyle bir güç olsa bile seyrek şekilde ancak büyücü, rahip vs şeklinde sıradışı tipler kullanabilir; onlar da ancak bir şüphelenme durumunda.

3-Psionic powerlar herkes tarafından anlaşılmaz, ancak büyücüler, rahipler vs. Ancak şu sıralarda bütün milletin dilinde olan bir durum ve çoğu kişi de ihbar edip altın kazanma peşinde. Yani bırak psionic güç kullanmayı, normal bir arcane veya divine büyü bile yapılsa, bilmeyen bir cahil gidip en yakındaki nöbetçilere, "şurda psionicler var sanırsam!" diyebilir.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Conceal Thoughts lazım. Büyü seçeneği çok olan biri alırsa güzel olur.
http://www.d20srd.org/srd/psionic/power ... oughts.htm
Darkgnome sen karar verdin mi ne yapacağına?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Devrimk senin psişik warriora baktım da; harbiden bu psionic konsepti açık ara abartmış o9layı. :mrgreen: Pathfinder sisteminde Dragon Bloodline Sorcerer yaptığında senin karakterin az benzeri oluyor ama dragon kanı bile bu güce erişemez. Zart diye iyileşip, zurt diye her bir pençen 5d6 mı vuracaksın, istersen "Huge" kategoriye büyüyebiliyorsun ve vampiric touch vuruşu yapabiliyorsun üstelik. HD de d8. Wolverine. (oldu olacak pençeleri adamantine yaptırsaydın) :-P

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Evet ayrıca vigor sayesinde 50 geçici hp alabileceğimide ekleyeyim.
Tek aklıma takılan pp yetersizliğiydi onu da bir görgüsüzlük örneği olarak Psionic Talent featine yatırdım.

Ã?te yandan Psion, Soulknife ve Wilder'ın çok kuvvetli olmadığı kanısındayım hala. Biraz onları inceleyeceğim şimdi.
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Destan yazdım vallah
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

mathius wrote:Destan yazdım vallah

Evet sen de karakterini tamamlayan 3.oyuncu olduğun için sana da hediye olarak 1 adet:
Greater Magic Fang:+3 (potion) http://www.d20srd.org/srd/spells/magicFangGreater.htm
veriyoruz; ihtiyacın olduğunda hatırlaman ümidiyle güle güle kullan.

.
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Teşekkür ederim,
doğrusu şimdi aklıma geldi healing potion satın almayı unutmuşum :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Herhalde bildiğin psion olurum. Yarına inşallah hazırlayıp gönderebileceğim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

mathius wrote:Teşekkür ederim,
doğrusu şimdi aklıma geldi healing potion satın almayı unutmuşum :)
Henüz geç değil alabilirsin; paran artmıştı sanırım.

Son anda aklınıza gelen ufak tefek değişiklikleri bana bu başlıktan bildirirseniz, ben karakter kağıtlarınızı editlerim. Oyun başlamadan önce istediğiniz değişikleri yapabilirsiniz, unuttuğunuz eşya ıvır zıvır varsa alabilir, ekleyebilirsiniz.

.
Post Reply