Ölüm Zamanı (Ortak Öykü) -Tanıtım ve tart

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Nasıl ya? E toplamda 5 kişi var? 5 kişiyi yok sayamazsın ki?

Starfell, Illyra, ben, Firble, sen!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ıllyra ve firble katılmayacaklar ki.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

evet bu konuyu kullanmak istiyorum hala ve bu konu üzerinden ortak öykü başlatmak istiyorum. kim katılır?
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

BEN!

Geçen gün de tam aklıma süper bir süper güç fikri gelmişti ha, gözüme uyku girmiyordu. Hem başarı ödüllerini de bir kişi değil, birkaç kişi üstlenirse çok güzel baharat olur.

Bakın şimdi aklıma gelen güç de nesnelere belli bir yöne doğru hız kazandırmak! Mesela yerden taş alıp, tabancayla atmış gibi hızlandırıp, ölümcül etki yaratabilir kahramanımız (ya da anti-kahramanımız) bu güçle. Ya da aynı mantıkla, Matrix'teki gibi kendine doğru gelen kurşunu havada durdurabilir. Çok eğlenceli olur!

Belli bir uzmanlığa ulaşınca da, bütün görülemeyen nesnelere de hız bir yöne doğru hız kazandırabilir; örneğin havaya! Ya da bir nesnenin tamamı yerine bir kısmına hız kazandırarak daha yaratıcı şeyler yapabilir! (Ã?rneğin silahı değil, tetiği ileri doğru hızlandırıp tetiğin kopmasını sağlayabilir kahraman!). Ya da, tek bir yöne değil de, aynı anda birden fazla yöne de hız kazandırabilir! Böylece gidip bir şeyi resmen parçalarına ayırabilir! Mesela büyük boyutlu nesnelere hız kazandırmak ve kazandırılan hızı inanılmaz yükseltmek de olabilir ustalığın getirisi, Bu güçte ustalık çok güzel yani :D

Bu arada, karakterim inanılmaz sağlam botlar giyiyor, sonra botları yukrı doğru yavaşça hızlandırıp havada süzülüyor olabilir mesela, eğlenceli olurdu! Botları yukarı doğru saatte bilmemkaçyüz kilometreyle hızlandırırsa bol bol kırık kemik elde edebiliriz, çok pratik! Ve ellerini kullanmadan klavyede yazı yazabilen bir kartakter bu! Her karakterde olması gereken bir özellik. Tuşları aşağı doğru hızlandırarak yazı yazabilir, çok da güzel olur.

Karakterin yanında taşıdığı şeyler olarak, kurşun taşır mesela mutlaka :D Sonra, CD taşırsa da güzel olur, ama gerçekten CD demek istiyorum, yuvarlak herhangi bir nesne değil! :D

Yalnız karakterin adını bilmiyorum :D Ama kişiliği hakkında net fikirlerim var!

Kedioğlan'a bana bu iç dökme fırsatını verdiği için çok minettarım :D
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Aaa, ben katılacağımı yazdığımı sanıyordum... Neyse, şimdi yazıyorum: katılıyorum.

edit: Lydronk, çok acayip bi adamsın :P Bu arada karakterin de overpowered olmuş 8) Hiç yakıştıramadım. :embarrass:
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ah AlenthasKiraSözleşmeleri ah... Neresi çok güçlü, X-men'e katılsaydı bu adam bu güçle, Jubilee bile eğitimsiz haliyle alt ederdi bunu! O inanılmaz güç olayı sadece ustalıkla oluyor hem! Bir de suç gücünü saçma seçenlerde! Ne var yani gücümü yaratıcı bir biçimde kullanıyorsam? Bak, Catboy'un gücü de çok yaratıcı kullanıma açık! Kıskanma yani :P

Bak Thereon'u oğlum gibi görmüştüm Lydronk olarak, bu karakterinin dişlerini boğazının gerisine doğru hızlandırırım, görürsün!

Bak, gücüm için yeni bir kullanım alanı, bu adam çok iyi bir diş doktoru olabilirdi!

Edit: Bak bak bak tavuk oldum vallahi :D
Edit 2: Eğer karakterime klavyede el kullanmadan yazı yazabildiği için çok güçlü diye suçlamada bulunduysanız Sayın Kirasözleşmeleri, ona diyecek bir şeyim yok. Haklısınız :D
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ã?fff, farkedilmez diye umuyordum, Leasess yani :D Alenthas diye üyelik alıp, sonra bir aksilik olduktan sonra 24 saat beklemek yerine tekrar yeni bir üyelik alayım dedim ve hemen o anda karakterime bir soyadı salladım... şimdi değiştiremiyorum da :D

edit: Yani anlayacağınız sitede üç tane kullanıcı adım var: EddardStark, Alenthas ve son olarak AlenthasLeasess :P
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Alenthas ortak öyküye katılmak istiyorsan sadece yeteneğini belirtmen yeterli, diğer bilmeniz gerekenleri öykü esnasında ben anlatacağım merak etmeyin.

Edmond'un da katılacağını düşünüyorum. Lydronk da var, tamam şimdilik bu kadar kişi yeterli oluruz daha fazla olunca ortak öykü çuvallıyabiliyor zaten.

Bir tarikatın içine girdik ve onlar bize bir formülle üstün yetenekler kazandırdılar. Tarikatın amacını pek bilmesek de fazla sorgulamıyoruz (karşılığında para veya neyse bunu karakterinizle birlikte belirtirsiniz yani ne diye bu işin içindesiniz?). Evet, aklımda güzel bir kurgu var, yarın başlatabilirim eğer siz de kabul ederseniz?
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Nasıl anlatsam...

Ã?rnek vereyim, mesela karakterim bir parça tahtayla sandalye yapabilecek, köpek tüyüyle köpek yaratabilecek türden güçleri var. Böyle bir karakter düşündüm ben :D
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bende katılmak istiyorum. Cuma bursaya dönüyorum zaten ilgilenmeye yetecek bir sürü zamanım olucak. Ayrıca lydronkta var onun gücü okuyunca bir gaz oldu bende ama ne olacağım hakkında hiç bir fikrim yok.

Bu arada somut olarak yeni bir şeye katılma çabasıda olduğun için sana hoşgeldin diyorum Lydronk :D (Daha önce hoşgeldin diyememiştim sanırım telafisi de olur)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Alenthas gücün ilgi çekici ama tam olarak nasıl öyküde işleyeceksin merak ettim...

Clicks katılırsan çok memnun olurum, karakterinin yeteneğini düşündün mü? :)
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Hoşbulduk Tık-tıklar! Bir ortak öyküde yine beraber olacağız gibi görünüyor :P Bende çok var öyle yaratıcı kullanma açık *ıhm* güç. Mesela yerçekiminin yönünü değiştirmek, çok eğlenceli. Nesnelerin katılığını ayarlamak da çok güzel, düşünsene, çelik kapıyı hamur gibi yapabilirsin :P İki sıvıyı birbirine dönüştürmek de çok eğlencelidir, aynısı gazlarla da mümkün, katılarla. En eğlencelisi sıvılar ama :D Sonra, nesnelerin boyutunu değiştirmek de eğlenceli olabilirdi. Daha zihinsel bir şey arıyorsanız insanların reflekslerini, şartlı reflekslerini falan onlar fark etmeden harekete geçirmek güzel olurdu, adam ölmek üzereyken adrenalin verip mesela, hayat kurtarabilirsin. Sesler üzerinde etkiye sahip olmak da güzel olurdu. Neyse işte :P

Ben karakterime detaylandırılmayı bekleyen bir geçmiş, bir giyim tarzı, bir kişilik, bir de isim buldum. Hazırım! (Yalnız, yarından başlayarak iki haftalığına İstanbul'dayım, yine de internete girebilirim, sorun olmaya başlarsa söylerim zaten.)
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy wrote:Alenthas gücün ilgi çekici ama tam olarak nasıl öyküde işleyeceksin merak ettim...
Aslında elementalist olmayı planlıyordum ama, bu karakterle komik ve eğlenceli şeyler yapabileceğimi düşünüyorum. Güzel fikirler var aklımda.
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

şimdi şöyle bir şey düşünüyorum. Benim algılarım acayip yüksek mesela bir şey olduğunda (benim açımdan tehlikeli) 3 maksimum 4 saniyeliğine zamanı şekillendirebiliyorum daha doğrusu geçici time stop gibi. Sonrasında istediğim boyutta bir karadelik açıyorum ve hareketli olanları havada açarak sabit duranları altlarında açarak zamansız bir yerde asılı bırakabiliyorum. Ayrıca karadelikten düşürdüğüm herhangi bir şeyi ondan hemen sonra açtığım bir karadelikten çıkarabiliyorum. Fazla mı oldu :|
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

yok zaman ve kara delik olayı aslında ölüm zamanı öykülerimde de bahsettiğim bir olay yani evrenin kuralllarına en uygun güç seninkisi oldu hatta clicks :)
Post Reply