Gelcez kocum ya daha burlardayız bakalım ne zaman geliriz belli değil bazı işler çıktıda turnuva aksayacak gelince de güzel bir senaryo var elimde seni denek olarak kullancam bakalım :D
Arkadaşlar turnuvamız kısmetse haftaya çarşambaya başlayacak bu yüzden karakterlerinizi bana site üzerinden pm ile atarsanız sevinirim en kısa zamanda.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Turnuva oyuncuların isteksizliğinden ve karakter gönderilmemesi nedeniyle iptal edilmiştir. Oyuncu sayısı bulunursa 4 kişilik bir oyun oynatmayı düşünüyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Haaa. Ben de 3.5E olacak sanmıştım katılmayı düşünüyordum. 4E çok kötü bir sistem. O zaman ben girmeyeyim.
Eskisi ka