Uykusu kaçanlara

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Uykusu kaçanlara

Post by blindguardian »

Bilmiyorum burada soylemek serbestmi yada dogru yeremi yazıyorum ama en dogrusu burası gibi geldi :)

uykusu kaçan arkadaslar için müzik yayını yapıyoruz . Forum olarak sadece buraya yazıyorum .Ã?ünkü parçalar genellikle fantastik dünya karakterlerini şarkılarına konu etmiş Blind Guardian ve powermetal (yeni ismi fantastik metal oluyor yavaştan) gruplarının şarkılarını yayınlıyoruz. Ve şundan eminim ki ilham arıyan arkadaslarımız yada büyüklerimiz varsa denemelerini tavsiye ediyorum. Tabikide yanında müziğin en kaliteli dönemi 70ler ve 80lerin unutulmaz parçalarınıda koyuyoruz ki biraz nostaji olsun :)
Link:

http://94.76.233.111:8002/listen.pls

direk winampla açıyorsunuz gayet basit .

dj Harvest.(ben).
.
.
.
. eğer kişisel radyoların linkini vermek yasaksa şimdiden özür dilerim :)
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

İstek parça kabul ediyor musun ? :)
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

iyi olur aslında ya böylee bir hizmetiniz olsun biz dinleyenlere
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Böyle şeyleri yazmak için aslında bir sakınca yok ama daha çok başka birşeyin reklamı yapıldığında bir yöneticiye haber verilmesi daha öncesinde iyi olabiliyor.

Henüz dinleyemesem de güzel bir olay gibi. Bir aralar bizim de frpworld radyo gibi projemiz vardı ama ilgilenen olmadığından bir yere varamamıştı.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

Efla , eğer sende uygun gorursen , mesela uygun bir gunde, haftanın belirli bi günü , radyoda fantazi night yapalım =) .o akşam için sadece belirli fantastik parçalar çalsın.Her geçen gün arşivime daha çok fantastik karakterlere hitap edilmiş albumler-parçalar geçiyor.tabi karar senin :)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Benim uygun görmemm için bir sebep yok =)

Burdan dinleyici arkadaşlarla beraber uygun bir gün belirlenebilir. Böylece dinleyici sayısı da fazla olur.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

doğru . ozaman anket niteliğinde bi konu açarım bi ara gün belirlemek için.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

blindguardian wrote:Efla , eğer sende uygun gorursen , mesela uygun bir gunde, haftanın belirli bi günü , radyoda fantazi night yapalım =) .o akşam için sadece belirli fantastik parçalar çalsın.Her geçen gün arşivime daha çok fantastik karakterlere hitap edilmiş albumler-parçalar geçiyor.tabi karar senin :)
Enteresan bir fikir... Ama küçük bir problemim var, bende winamp yok :D Zaten internetim de kotalı :( İnternetten müzik dinlemeye de gelmiyor.

Fantastik şarkılardan bahsedince aklıma geldi, Freedom Call'un "Warriors" parçasını ne zaman dinlesem zırh kuşanıp sokakta koşasım geliyor :D Acayip gaz bir şarkı :) Savaşa çıkarken son bir şarkı dinleyeceksem kesinlikle onu dinlemeliyim. Cepheden fırlar, en önde koşarım. Sonra da vurulur giderim :-P
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Çok teşekkürler bizi de haberdar ettiğin için blindguardian. Müthiş bi olay. şimdi winamp indiriyorum, aslında hiç kullanmam.. :) Bu arada buradan sana bir istekte bulunacağım. Ben pek metal delisi birisi değilim ama son bi yıldır power metal folk metal falan dinliyorum. Seviyorum... Arkona diye bir grup var folk metal yapan. Bazı yerlerde pagan metal diye geçiyor. Pek bir farkları yok sanırım. Slav mitolojisiyle ilgili genellikle şarkılar. Bir dinlemeni tavsiye ederim. Uygun görürseniz yayına katarsınız. şu ana kadar dinleyen tek bir kişiyle bile karşılaşmadım... Belki beğenen arkadaşlar olur, dinlerler.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

Possessed wrote:Fantastik şarkılardan bahsedince aklıma geldi, Freedom Call'un "Warriors" parçasını ne zaman dinlesem zırh kuşanıp sokakta koşasım geliyor :D Acayip gaz bir şarkı :) Savaşa çıkarken son bir şarkı dinleyeceksem kesinlikle onu dinlemeliyim. Cepheden fırlar, en önde koşarım. Sonra da vurulur giderim :-P
evet hocam var oyle adamı gaza getiren şarkılar :D
tabi yayına baslarız , televizyonlarda '' eline kılıç kalkanı alan manyak sokağa dehşet saçtı'' gibi haberler duyarsak (söz meclisten dısarı :P) üzülürüz ona göre :d

bide hocam cok fazla bi zararı olmuyor kotaya radionun. bende kotalı kullanıyorken interneti radyo dinlerdim hep . zararını görmedim. Hem haftada 1 gün yani :P
Last edited by blindguardian on Sun Jul 12, 2009 1:02 am, edited 1 time in total.
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

lugtarias rica ederim hocam , günüde belirlediğimiz zaman olay biter.
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Ben daha çok country tarzı müzikten hoşlanırım. Benim için de gaz verecek şarkıların var mı ? :)
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

country de orda dur . 'house of the rising sun ' parçasının gaz vermeyeceği countryci yoktur. Ama dusundugumuz fantasy night yapmak. Fantastik bi country parçası varsa ben bilmiyorum :P
ama sana güzellik araya sıkıştırırız country bi kaç tane :)

efla b desin baslıcam direk yayına hatta suanda bile yayındayım. Günün belirli vakitleri online oluyor.Profilimden msn adresimi ekleyip yayın varmı yokmu diye sorabilirsiniz :P
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

bu arada günlük programıma göre tespit ettim ki akşam 7 ve sonrası radyoyu açabilcek kadar musait oluyorum. Her akşam 7 ve sonrası radyoya gelebilirsiniz , nick olarak Harvest göremezseniz dj ben deilimdir, black metal yayın oluyor genelde benim dısımda sevmezsiniz , bende sevmiyorum zaten :)
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

Radyo ip miz değişti :

http://188.138.18.229:7060/listen.pls

saygılarımla.
Post Reply