Gönderen olmadığı için süreyi biraz daha uzatmaya karar vermiştik, ama yine gönderen olmadı yani pek bir amaca hizmet etmedi gibi duruyor sürenin uzatılması...
Bence yarışmanın zamanı kötü oldu. Temmuz ya da ağustos gibi olsaydı katılım daha fazla olurdu.
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Ben yazdım !!! Heyoo şuan itibariyle bitti. Ancak antika bi adam olduğumdan metinlerimi el yazısıyla yazıp sonra bilgisayara aktarıyorum. Ama hali hazırda bi öyküm var...
Neyse bir large bir medium var. Yarışmanın birincisine talep ettiği boyu vereceğim.
XL ve small boylarda giyenlerden özür dilerim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
yarın finallerim başlıyor, eh hala hikaye gönderen olmadığı için bu iki faktörü de ele aldığımızda bir 10 günlük uzatma daha bizleri beklemiş oluyor...
10 haziran son gün, artık o zamana kadar katılım olmazsa napalım?
arkadaşlar sanki zorluyor gibi de olmayayım ama normalde süre bitti farkındaysanız bu ek verilen 10 gün sürede de yollamayı düşünmüyorsanız beklemeyeyim, artık gönderen arkadaşların öyküleriyle az bir katılımla anılacak bir yarışma olmasını istemiyordum bu yüzden uzattım da uzattım süreyi ama sanırım pek iyi etmedim bu konuda da...
. Yarışma 10 gün uzatıldı mı; ben büyük bölümünü yazdığım bir öyküyü tamamlayamamıştım ama sanırım bitirip gönderebilirim uzatıldıysa süre.7 aydır öykü yazmadığımdan paslanmışım iyice.
katılım azlığından yarışma iptal noktasına gelmiştir, son gün yarın bir kişi daha yollayıp katılım limitini geçemezsek yarışma maalesef iptal edilecektir, bilginize!...
Hadi bakalım. İki şey diliyorum. Umarım yarışma iptal olmaz, umarım katılımcılar da XL XXL ve S beden giyen yoktur. : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>