X-WORLD (Bir Frpworld Parodisi) - Tanıtım ve Yorumlar.

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

catboy wrote:bık bık bık... Darkgnome da işe yaramazdı o durumda, .... bık bık bık
şii! Ayıp oluyo ama! :-P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Possessed niye gençleşmedi ? Bence ya insan değil. Yada yaşını stabil tutabilecek bi güce sahip yani ne bileyim belkide kendini hep gençken çiziyordur. Ama öyle saçma olur.

Bu 6. bölüm kısa olmuş pek bi haz vermedi ama anladığım kadarıyla Efla doğuştan engelli değilmiş. Ve anlağıdım kadarıyla o kolye önem kazandı. Kolye büyük ihtimalle bir şeyin anahtarıdır.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Yani Darkgnome orda demek istediğim Catboy'u veya Illyra'yı altına çevirecek değildin ya, yani gücün işe yaramazdı sonuçta onu demek istedim... :)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ben de Efla gibi düşünüyorum :p

Yapacak çok bir yorum yok aslında birdahaki bölümler geldikçe izleyeceğiz takip ediyoruz. Asıl olaylar başladıktan sonra daha çok yorum olabilir belki.

Ben sacokhanın kendini nasıl dinlettirebildiğini merak ediyorum. İstediği an kaçabilecek güçte insanlar var. Ama orada olmaları için bir sebep lazım. Sacokhanın elinde bir koz mu var acaba?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Sacokhan da disiplinden bahsediyor. En ufak olayda, soğukkanlılığını kaybediyor :D

Hikayeyi etkilememek için yorumumu editledim...
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Efla ben çok yakışıklıyım, ondan bakakalıyorlar :D
And i still wonder if you ever wonder the same!...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

kim kötü, kim iyi? Alenthas mı Catboy mu? Efla ne demek istiyor? Catboy ölüme doğru mu ilerliyor? 7. bölüm yorumlarınızı bekliyorum... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

8. bölüm Ölüm Zamanı'nda bir karakterin ölümüne tanık olacağız, evet tamamen ölüyor ve ölümü tüm bölümü kapsayacak. Bu bölüm benim için şahsen çok önemli çünkü bu bölüm sayesinde anlatamadığım bazı duyguları bu öykü sayesinde anlatmak ve ölüm duygusu hakkındaki daha doğrusu ölüm korkusundan bahsetmek istiyorum.

Anlatamadıklarım, yapmak isteyip de yapamadıklarımı gizlice paylaşmak, yaşamak istediğim şeyleri bu bölümde anlatmak istiyorum. Evet 8. bölümde Catboy hayalindeki hayatı sizlerle paylaşıcak, belki sahte bir dünya, hayalinde var olan bir dünya ama o dünya gerçek dünyadan daha gerçek en azından catboy için... Ã?ünkü bu gerçek dünyada yapamadığı her şeyi o dünyada yapabilir! Bu yüzden 8. bölüm aynı zamanda ciddiye alınarak okunursa benim için çok mutluluk verici olur. :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ve bir şey daha bilerek ardıardına hızlıca bölümleri ekleyip durdum çünkü 8. bölüme hemen gelmek istiyordum, çünkü 8. bölümü yazmak için bazı kişilere bilerek bazı güçleri vermiştim. şimdi 8. bölümü okuduktan sonra neden bazı kişilerde diğerlerindne daha üstün güçler olduklarını daha iyi anlayacaksınız... :)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

yedinci bölümler olaylar iyice karışmış, edmond la alenthas neler karıştırıyor öyle, kim kimdir, kim kime güvenecek ? bakalım senin dediğine göre sekizinci bölümde bir çok şey anlaşılacak diyorsun. eğer kendinden bir şeyler katarak özenle yazacağın br bölümse, diğerlerinden daha fazla merakla sekizinci bölümü bekliyorum.
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Ben de okudum sonunda, eline sağlık catboy, hoş, yine kendi tarzında, dizi film senaryosu gibi yazmışsın.

Anlatım biçiminde Lost dizisinin etkisini görüyorum; ne olup bittiği bir türlü anlaşılmıyor, izleyici hep merak içinde ve "vay anasını yaa!.. haftaya ne olacak acaba?" diye beklenti içinde. (ben Lost'u birinci sezondan sonra bırakmıştım bu yüzden, çünkü seyirciye karşı çok ketum) Burda da bu tesise neden geldiğimizi anlamadım?

Beni de biraz saf yapmışsın. Bir kere annesi ölmüş bir kız çocuğunu sahte hayallerle avutmaya çalışır mıyım hiç? Ayrıca o general Saco da tek başına bizi hizaya getiriyor, hatta tartaklıyor filan, haydaa, bizim gibi süper kahramanlar nasıl izin veriyoruz ki. :-P Ben şahsen zaten Edmond'u en kötü karakter olarak görüyordum çünkü herkesin yerini ihbar ediyor, nitekim sonlarda da birilerini öldürdü. Benim de kafama vazoyla vurmuşlar. Hiç beklermiydim ben öyle! Possessed'i yeteneğinin kalmadığına inandırırdım (çünkü kaçanı geri getiriyor, kaderi değiştiriyor filan sakat yani) Starfell'i gaza getirip Edmond'u kızartmasını, ya da olmuyorsa tabancayla halletmesini sağlardım, General Saco ile Alenthas da kendilerini bir ıssız adada bulurlardı Kendimi de Catboy'a 10 yaş kadar gençleştirip (çünkü oyuncakçı dedeye dönmüşüz, ak sakal filan olmaz) Illyra'yı da yanımda götürürdüm ki dünyayı dolaşırken bana tercümanlık etsin, :-P ortamdan uzaklaşırdım elimi kolumu sallaya sallaya. Tabii öyle bir gücüm olsaydı :mrgreen:

.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bu kadar olay olurken Darkgnome ile Firble ne alemde acaba? :D
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bu hikayede kendimi biraz piyon modunda gördüm, hadi hayırlısı
And i still wonder if you ever wonder the same!...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Piyon mu tam tersi bence... :D
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Aynen öyle dwaxer'ın dediğine katılıyorum.

şimdi ben, hikayede sorarım efla'ya; "Sen çok düşünüyorsun. Beni aydınlat. Hala neden burada olduğumuzu anlamadım, diye."
Sonra herkesin içinde, sacokhan dengesiz davranışlar yapıyor -üzerine alınma sacit :D seni severim bilirsin- e yani ortaya soru işareti olmayan bir soru sorarım.
"Koca tesiste doğa ötesi güçlere sahip insanları idare edecek sacokhan dışında başka kimseyi gören oldu mu???"

Neden toplandığımızı anlamadım. Dünya tehlikede lafı hep karşılıklı dialoglarda geçmedi mi? Hepimiz biliyormuyuz? Hem neden tehlikedeymiş? Bizim dışımızda süper güçleri olan insanlar varmış? Biz olduğunu biliyormuyuz? Sacokhan bize söyledi mi?

Clicks, ilyra, efla anlaşacağım kişiler gibi duruyor. Kankalarım :D

Starfell çok şiddet yanlısı -alınma starfell-
Dwaxer başkalarının anılarını değiştiriyor, hiç anlaki endişesi yok. Tanrıyım modunda -dwaxer alınmadı zaten biliyorum :D

Catboy, masumane kalıyor. Psikolojisi zamanda habire gidip gelme yüzünden baya altüst olmuş.

Possessed, çok tehlikeli. Gücünün sınırı hayal gücünde. Ama yamuk yapmadı (:D:D)

Alenthas, nasıl tesisten kaçtı? Ne yapacağı kestirilemiyor zaten edmond ile ikisi tam chaotic oldular.

Ben garibim. Görüyorum. Görüyorum. :D

Bari beni doktor falan yapsaydın. İsabetliysem, çok iyi cerrah olurdum. Ama her silahı mükemmel kulanabilmek de güzel.

Başka süper güçlü kişiler olduğunu ve bu kişileri devletin alı koyacağını/tutuklayacağını (doğru anladıysam) bana söylenirse, o zaman tesisten kaçmaktan vazgeçerim. Sacokhan'ınonun askeri programına devam ederim. Kendimi güçlendirmem lazım.

Görüyormusunuz? Nasıl da, hikayeye kaptırmışım kendimi, gerçekten bu dizi keyfi vermeye başladı.

Catboy bir öneri verebilir miyim. Daha interaktif olsa hikaye, bilmiyorum antek falan yapsan. Mesela, bize karşılaştığımız olayı söylesen de söyleyeceğimiz şeyi biz belirlesek?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Post Reply