Güç olarak her türlü maddenin içinden geçip onların içinde saklanabilmeyi düşünüyorum. Mesela bir cep telefonu olur, kalem olur. Tabi son karar catboyun. O neyi uygun görürse onu yazabilir.
X-WORLD (Bir Frpworld Parodisi) - Tanıtım ve Yorumlar.
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Elbette öyküde yer almak isterim. İlk tercihim güç 
Güç olarak her türlü maddenin içinden geçip onların içinde saklanabilmeyi düşünüyorum. Mesela bir cep telefonu olur, kalem olur. Tabi son karar catboyun. O neyi uygun görürse onu yazabilir.
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Catboy: Hikayede bazı yerleri eksik yazıyorsun. Mesela,
...
“Hayır, Starfell. Ben iyiyim.” diye uyardı Illyra.
Catboy birde diğer eliyle Illyra’yı kolundan yakaladı. Darkgnome: “Artık bir şeyler yapma vakti geldi.” diye Starfell’e karizmatik bir bakış attı.
“Hayır, durduramıyorum. Bırakamıyorum. Kontrolden çıktı.” diye birden bağırdı Catboy.
...
...
“Hayır, Starfell. Ben iyiyim.” diye uyardı Illyra.
Catboy birde diğer eliyle Illyra’yı kolundan yakaladı. Darkgnome: “Artık bir şeyler yapma vakti geldi.” diye Starfell’e karizmatik bir bakış attı.
“Hayır, durduramıyorum. Bırakamıyorum. Kontrolden çıktı.” diye birden bağırdı Catboy.
...
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Catboy: "Onlar yakında gelecekler söz verdikleri zamanda..."
Efla: "Onu öldürmemiz lazım. Yoksa Alenthas'ı öldürüp tüm dünyayı bir kaosa sürükleyecek. Ã?ünkü o bir..."
Sacokhan: "O bir ne?"
X-WORLD yeni bölümleriyle çok yakında...
Sırlar açığa çıkıyor. Kimseye güvenmemeleri gerektiğini öğreniyorlar...
Sacokhan: "Sizce daha vakit var mı, başkanım? Yoksa zamanı geldi mi?"
Illyra: "Bize yalan söyledin. Böyle bir proje filan yoktu. Bizi ellerinde kukla gibi oynamalarına izin verdin..."
Starfell: "Dimdik ayakta durmak için geldim ben dünyaya, zaten her zaman yalnızdım. şimdi de birisine ihtiyacım yok!"
Possessed: "Yeni bir resim çizdim, ama bu sefer gerçekleşmesi için uzun bir süre beklememiz gerekecek."
Onları bir araya getiren kader mi yoksa daha büyük bir güç mü?
Darkgnome: "Korkuyu bir kum tanesine dönüştürebilecek güçteyim..."
Firble: "Ama bu korkuyu yok etmeni sağlamaz, o yine korkudur!"
Alenthas: "Hepiniz öleceksiniz biliyorsunuz değil mi? O size ihanet edecek, kim olduğunu söylememe bile gerek yok."
Dwaxer: "Ben sadece insanların mutlu olmasını istiyordum. Ama onları kandırarak mutlu etmek sanırım yanlışmış."
Edmond: "Bizi buraya getiren kader olamaz, kader bu kadar bize düşman olmamalı!"
X-WORLD! 6. ve 7. bölüm ardıardına çok yakında...
Efla: "Onu öldürmemiz lazım. Yoksa Alenthas'ı öldürüp tüm dünyayı bir kaosa sürükleyecek. Ã?ünkü o bir..."
Sacokhan: "O bir ne?"
X-WORLD yeni bölümleriyle çok yakında...
Sırlar açığa çıkıyor. Kimseye güvenmemeleri gerektiğini öğreniyorlar...
Sacokhan: "Sizce daha vakit var mı, başkanım? Yoksa zamanı geldi mi?"
Illyra: "Bize yalan söyledin. Böyle bir proje filan yoktu. Bizi ellerinde kukla gibi oynamalarına izin verdin..."
Starfell: "Dimdik ayakta durmak için geldim ben dünyaya, zaten her zaman yalnızdım. şimdi de birisine ihtiyacım yok!"
Possessed: "Yeni bir resim çizdim, ama bu sefer gerçekleşmesi için uzun bir süre beklememiz gerekecek."
Onları bir araya getiren kader mi yoksa daha büyük bir güç mü?
Darkgnome: "Korkuyu bir kum tanesine dönüştürebilecek güçteyim..."
Firble: "Ama bu korkuyu yok etmeni sağlamaz, o yine korkudur!"
Alenthas: "Hepiniz öleceksiniz biliyorsunuz değil mi? O size ihanet edecek, kim olduğunu söylememe bile gerek yok."
Dwaxer: "Ben sadece insanların mutlu olmasını istiyordum. Ama onları kandırarak mutlu etmek sanırım yanlışmış."
Edmond: "Bizi buraya getiren kader olamaz, kader bu kadar bize düşman olmamalı!"
X-WORLD! 6. ve 7. bölüm ardıardına çok yakında...
Hocam ben diyorum ki Catboy piramitlerden kalma bir amca, milenyumlarla ifade ediliyor yaşı. İlave olarak ilk bölümlerdeki kolyenin sahibi.Mistik güçlerin sahibi.Büyücü olduğunu da düşünüyorum.Ama mısırlı bence 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Possessed
- Site Çizeri
Possessed'in çizim gücünün sınırı biraz tartışma konusu olmuş. Bir iki öneri de ben getirmek istiyorum.
Aslında Possessed kaderi resmediyor olabilir. Olacakları önceden kader onun kulağına fısıldıyordur ve o da kaderin ilhamıyla çiziyordur. Kaderin etkisi altında onun bir nevi sözcülüğünü yapması, kendi adını da açıklıyor: Possessed.
Possessed'in her çizdiği gerçeğe dönüştüğü için Possessed paranoyak da olmuş olabilir. Dünyada var olmayan çizdiği şeyler gerçeğe dönüşmüyordur. Çizdiği her şey hayat bulmuyordur ama "ya bulursa" diye kafasında komplo teorileri de kurup kurup delirmiş olabilir. Ã?rneğin pegasus çizdiğinde gerçek olmuyordur; ama kafede buluşmuş bir çift çizdiğinde o çift gerçekten buluşuyor olabilir. Sanırım kaderin sözcülüğü en açıklayıcı oldu. Son bölümün açıklamasında da "Yeni bir resim çizdim, ama bu sefer gerçekleşmesi için uzun bir süre beklememiz gerekecek." diyor, demek ki kaderi çiziyor. Alenthas'ın firarı da kadere aykırıysa çizmesi gerekiyordu örneğin.
Kader dediğim her şeye yorulabilir. İradesi olan bir enerji de olabilir bu. Zaman çizgisini istediği gibi ilerletmeye çalışan Tanrı gibi bir varlık da neden olmasın?
Ya da bunların dışında grubun pasifi olarak davranarak karakterleri uzaktan gözlüyor ve kaderi kendi yazmaya da çalışıyor olabilir. "Death Note"u izleyenler el kaldırsın
O animede "Kira" gücünü kişisel çıkarlarından çok dünyayı kendi kafasındaki düzene çevirmeye çalışıyordu ve bu sırada da kendi kimliğini saklamak için bazı etikleri çiğniyordu. Possessed de abartılı işler yapmadan kendini gizleyerek dünyayı ufak ufak kendi ütopyasına çevirmeye çalışıyor olabilir.
Aslında Possessed kaderi resmediyor olabilir. Olacakları önceden kader onun kulağına fısıldıyordur ve o da kaderin ilhamıyla çiziyordur. Kaderin etkisi altında onun bir nevi sözcülüğünü yapması, kendi adını da açıklıyor: Possessed.
Possessed'in her çizdiği gerçeğe dönüştüğü için Possessed paranoyak da olmuş olabilir. Dünyada var olmayan çizdiği şeyler gerçeğe dönüşmüyordur. Çizdiği her şey hayat bulmuyordur ama "ya bulursa" diye kafasında komplo teorileri de kurup kurup delirmiş olabilir. Ã?rneğin pegasus çizdiğinde gerçek olmuyordur; ama kafede buluşmuş bir çift çizdiğinde o çift gerçekten buluşuyor olabilir. Sanırım kaderin sözcülüğü en açıklayıcı oldu. Son bölümün açıklamasında da "Yeni bir resim çizdim, ama bu sefer gerçekleşmesi için uzun bir süre beklememiz gerekecek." diyor, demek ki kaderi çiziyor. Alenthas'ın firarı da kadere aykırıysa çizmesi gerekiyordu örneğin.
Kader dediğim her şeye yorulabilir. İradesi olan bir enerji de olabilir bu. Zaman çizgisini istediği gibi ilerletmeye çalışan Tanrı gibi bir varlık da neden olmasın?
Ya da bunların dışında grubun pasifi olarak davranarak karakterleri uzaktan gözlüyor ve kaderi kendi yazmaya da çalışıyor olabilir. "Death Note"u izleyenler el kaldırsın
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
6. bölümde Starfell durumu kontrol altına almak için harekete geçiyor. Clicks grubun değerli bir elemanı olduğunu ispatlıyor. Efla hayatını değiştirecek bir mucize yaşıyor.
6. bölüm yorumlarınızı bekliyorum. Efla bakalım 6. bölümden sonra Efla'nın geleceği ile ilgili ne tür yorumlarda bulanacak?
Sizce aramızda bir hain mi var? Kim o acaba?
6. bölüm yorumlarınızı bekliyorum. Efla bakalım 6. bölümden sonra Efla'nın geleceği ile ilgili ne tür yorumlarda bulanacak?
Sizce aramızda bir hain mi var? Kim o acaba?
N'oldu bu bölümde tam olarak anlayamamla beraber, sanırım Catboy'un fıttırdığını ve Possessed'ın da Catboy gibi tarih öncesi bir yaratık olduğunu öğrendik. O da mısırlıymış
Bir de hikayede Cat'in baskınlığı artarken, Alenthas Starfell'in dediği gibi işe yaramaz bir Nükleer bomba oluyor sadece!
Bir de Clicks'in elektrik hareketiyle Cat ile Illyra'yı vurması garip geldi bana, yani orada ne bileyim, tehlikeliydi sanki, daha başka bir şey yapılamaz mıydı?
Bir de hikayede Cat'in baskınlığı artarken, Alenthas Starfell'in dediği gibi işe yaramaz bir Nükleer bomba oluyor sadece!
Bir de Clicks'in elektrik hareketiyle Cat ile Illyra'yı vurması garip geldi bana, yani orada ne bileyim, tehlikeliydi sanki, daha başka bir şey yapılamaz mıydı?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
O sırada Starfell olaya el koymuştu ve onun dediği geçerliydi. Kimse Sacokhan'ı dinlemiyordu çünkü o da dellenmiş ve silahını catboy'a doğrultmuştu. Bu yüzden Starfell'in önerisi o an için mantıklıydı. Zaten Starfell kendi gücünü kullanarak onlkarı havaya kaldırmıştı, bir de patlatsa mıydı o zaman daha tehlikeli olurdu herhalde. Mark'a onları da vur diyecek hali yok ya, Catboy'a elektrik şoku vererek Illyra'yı bırakmasını sağladılar. Darkgnome da işe yaramazdı o durumda, Clicks daha az tehlikeliydi zaten Efla da yardım etti.
Illyra ve Efla'yı yaklaşık bir yirmi öncesi yaşlarına yolladı Catboy ve o yaşlarında kaldılar ama Possessed neden aynı yaşında kaldı belirsiz? Başkan diye hitap edilen yaşlı adam Alenthas'tan ziyade Catboy'a önem veriyor ve kim için küçük kardeşim lafını kullandı daha belli değil.
Efla'ya göre Alenthas'ı korumamız lazım, onun tahminleri daha değerli olsa da Sacokhan Başkan'ın sözlerine daha çok önem veriyor gibi.
Başka sorusu olan?
Bu arada Efla ve Dwaxer hala yorumlarınızı bekliyorum haberiniz olsun...
Illyra ve Efla'yı yaklaşık bir yirmi öncesi yaşlarına yolladı Catboy ve o yaşlarında kaldılar ama Possessed neden aynı yaşında kaldı belirsiz? Başkan diye hitap edilen yaşlı adam Alenthas'tan ziyade Catboy'a önem veriyor ve kim için küçük kardeşim lafını kullandı daha belli değil.
Efla'ya göre Alenthas'ı korumamız lazım, onun tahminleri daha değerli olsa da Sacokhan Başkan'ın sözlerine daha çok önem veriyor gibi.
Başka sorusu olan?
Bu arada Efla ve Dwaxer hala yorumlarınızı bekliyorum haberiniz olsun...