7. Frpworld Kısa Öykü Yarışması

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yav Starfell tam da böyle anlarda yazmak daha güzeldir. Bak benim de en yoğun zamanım... Ama her gün bir şiir gerçekten çok iyi geliyor. Eh ben şairim sonuçta, yazar değil.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

şu an için kimler yarışma için öykü yazıyor, belirletebilirsiniz sevinirim. en azından katılım potansiyeli hakkında bir fikir edinmek açısından iyi olur. :)
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Ben katılıyorum. Bir tanesi kesin belki iki hikaye ile :D
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ben de katılıyorum bir aksilik çıkmazsa.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Ben de yazmaya başladım, bir aksilik olmazsa teslime yetiştireceğim.

3 kişi değiliz herhal. Hadi katılım artsın, aaaa :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ben gizli gizli yazıyorum iki tane, ama hala aralarında seçim yapabilmiş değilim :roll:
Image
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

bende yazarım...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

son katılım tarihi 1 haziran demiş olsak da benim finallerim var isterseniz daha bu konuda deneyimi olan birileri de benim yerimi alabilir arkadaşları daha fazla bekletmemek adına ya da 2 hafta daha uzatmak zorunda kalırız çünkü ben ilgilenemicem kusura bakmayın...
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Catboy bence sürenin uzatılması daha iyi olur. 30 haziran yada 1 temmuz demek istiyorum ama belki birileri kızabilir :D
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

şimdilik bu konuda kesin bir şey söyleyemem, diğer arkadaşların görüşleri de önemli bu konuda özellikle jüri koltuğunda oturan efla ve firble ne diyecek emin değilim. Ama zaten dediğim gibi benim finallerim 1 haziranda başlıyor ve 2 hafta sürüyor. o süre zarfında zaten ben ilgilenemeyeceğimden dolayı 2 hafta daha uzatabiliriz demiştik, ama 1 aylık daha ekstra uzatma bilemiyorum o da biraz abartma mı olur ne? :D
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Yarışma çok kötü bir zamana denk geldi bence. Herkesin işi, okulu, sınavı var. 1 Temmuz bence çok iyi bir zaman olur :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ya başka bu konuda görüş bildirecek kişi yok mu yoksa yarışmaya katılmaktan vaz mı geçtiniz millet? :D
Eğer Dragonknight gibi görüş bildirmezseniz katılım süresi konusunda sizin rahatsız olmadığını düşüneceğim, o zaman 1 haziran'a kadar yetiştirebilecek mi herkes?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Benim için ise özel sebeplerden kötü zamana geldi, hoş hâlâ yazmayı düşnüüyorum, 1 Haziran'a kadar yazarım belki.Ama belki :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Son günlere yaklaştık ama hala bana öykü gönderen yok sadece 2 kişinin öykü göndereceğine eminim onların da her an vazgeçme ihtimalleri de var... Neyse bir süre daha bekleyelim bakalım...
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Anlamadım şimdi, ne oldu ne bitti? Yarışmanın bitiş tarihi ne zaman, değişti mi?

Benim mazeretim hazır, malum çizgi romanla uğraştık :D Unutmuşum yarışmayı valla, özür dilerim. Yarım bir öyküm beklemede şu an.

Yalnız yarışma sakız gibi uzuyor, anlayamadım neden böyle oldu :(
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Locked