Öyelerin Resimleri

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Image

Kardeşimle ilginç (!) poz verme yarışı yaptık.Kazanan, size kalmış.

Image

Köyümde sülalece (biraz geniş olabilir, babam 11 kardeş idi) pikniğe gitmiştik.Memleketim benim.

Image

Bütün sülale bizi arıyor, 3 kuzen dağa tırmandık, (o görülen dağlara) baya bağırmışlar bize, hiç duymadık

Image

En absürt iki poz yine ben ve kardeşimle.

YER KAHRAMANMARAş.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Image

Hemen sağdaki ilk tipleme benim, maç henüz başlamamasına rağmen deli gibi düşüncelere dalmış vaziyetteyim :D 23 Nisan'da olmuş olan bir turnuvadır bu, karşımdaki ise Ã?anakkale İkincisi oldu, şans benimki :D İyi ezilmiştim ama o maçta :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Daha maç başlamadan bu kadar düşünürsen çabuk yorulursun tabii. :-P :mrgreen:

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ã?anakkale ikincisinin tavrı çok fena. Adam taşlara bakmıyor bile. E daha ilk hamlede o kadar düşünürsen, adam saatine bakar maçın başından. :-p

Sitedeki rollerinden sonra senin satrançta bu kadar düşüneceğini hiç düşünmezdim. Yoksa turnuva diyemi bu kadar sakin oynuyorsun? Ben, çoğunlukla bir yerden sonra, kahraman piyonun cesur saldırısı taktiklerine girmeye başlarım. :D

Edmon: O bıyıkları kessen beaa!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ben de zamanında turnuvalara katıldığımda, genelde birkaç hamle sonra kalkar tuvalete giderdim saatim çalışırken; rakibim demoralize olurdu kendime güvenimden dolayı. :-P

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Darkgnome, satrançta tam senin tahmin ettiğin gibi oynuyorum, ama o maç benim için çok önemliydi :D Dolayısıyla biraz fazla düşündüm, ve kaybettim.Normalde satrançta hep abzürt fedalar ile kazanırım ben oyunu, hiç düşünmem ve saldırırım :D Dwaxer'ın tabiriyle HARAKİRİ, benim tabirimle KAMİKAZE :D Hoş, işe yaramaz genelde ama yaradığında çok güzel görüntüler ortaya çıkıyor :D

Ayrıca Dwaxer, maçlarımdan bir tanesinde üniversiteli bir abi gelmişti karşıma, kendisinin daha önce Ã?anakkale birincilikleri olduğundan çok korkuyordum :D Maçta çıkıp deniz kenarına gittim :D Geri döndükten sonra sakin kafayla yendim :D Cidden dışarı çıkmak rakibi korkutabiliyor :D

-Freddie Mercury
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Edmond bana bir arkadaşımı anımsattın. Hatta anımsatmaktan öteye geçti. Arkadaşımı küçültüp Ã?anakkale'ye göndermişler gibi :D
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bu arada o bıyıklar çoktan gitti :D Hatta saçlar da gitti :D Tam keşiş oldum :P

Bu haftasonu bir turnuva daha oldu, bu kez maçları hep ben kazanırken resim çektiler :D Daha iyi oldu :P

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Karşındaki elemanın umursamıyormuş gibi bir ifadesi var :D
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Adam ondaki sonraki iki turnuvada da Ã?anakkale ikincisi oldu, üstelik o turnuvalardan bir tanesine Ã?anakkale'nin en iyi oyuncuları katılmıştı, adam beni mi umursayacak :P

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Image

Bakın bu da bu yaz ki dağa çıkma maceramdan kalan hoş bir resim. Sabah 10 gibi yola çıkmıştık ve akşam 6'da dönmüştük, dağa çıkarken 3 kömbe (bilmeyenler için bir karış büyüklüğünde ekmek parçası) 2 domates aldık 3 kişi, yolun kısa sürceğini sanmıştık, fakat zirveye çıkınca yağmur yağmaya başlayınca hapı yuttuk. 8 saat süren yolculuk! Ve yağmur!

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ha facebooktaki o zat sen miydin? Dur hemen ekliyeyim... :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

:D Evet, her türlü absürt etkinlikte birisini görürsen benimdir o :D Dağa çıksa ben, yüzse ben, koşsa ben :D Tekvandocu ben :D Satrançcı ben :D Ve bütün bunların yanında genelde FRP'ci olduğuma kimse (mantıklı olarak) inanmıyor :D

Misal, alın size titanik, yine aynı dağa çıkma macerasından :D

Image

Aynı maceranın daha ilerilerinde dümdüz önümüze baktığımızda bulutların tabanlarına eşit hizadaydık gibi geliyordu bize :D

İşin komik yanı ise yağmurun yağacağına hâlâ inanmıyorduk, havaya bakan kim inanır ki?

-Freddie Mercury
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Başlık yeniden canlanmışken gönül isterdi ki İstanbul buluşmasının resimleri olsun, oklar çıkartarak kimin kim olduğunu yazalım ama yok :roll: Konunun formatının dışına çıkmakla beraber domuz gribininde vurduğu ülkede buluşmak iyice zorlaştı.Ardı arkası bence kesilmeyecek olan (Domuz, at, inek, buzağı) gripler dizisine girmiş bulunuyoruz.Kazamız mübarek ola!
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Image

Bu da ben :)
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Post Reply