CLiCKs wrote:Aldığı kokuyu göz önünde bulundurarak blöfünü yapmaya başladı.
"Lanet olsun dün gece içkiyi çok kaçırdım. Sabahtan beri işemeden duramıyorum. Tuvaletimi yapmam lazım." deyip kasıklarını tutarak hafif seke seke kokunun geldiği kapıya doğru ilerler ve kapıyı açar. [Bluff]
Syran Bluff check(7):7 başarısız
Syran kapıyı açmak istese de açılmaz kilitliydi.
Ã?ırak soğuk bakışlarla shifteri süzerek, "bayım burası umumi tuvalet değil, ustam müşterilerin arkadaki odalara geçmesini kesinlikle yasakladı, lütfen dışarı çıkın, ötede çalılık filan bulup yaparsınız artık," der. Dış kapıyı işaret ediyor eliyle.
Mark wrote:Nazikçe "Gel bakim buraya!" dedi çırağa yarımelf, yarımmelek olan ozan.
"Kötü görünüyorsun." Alnına elimi koymak istiyorum. "Yaralandın mı?"
Diplomacy
"Hayır yaralanmadım, ben iyiyim," diyerek alnına elini koydurmaz. Gruba tuhaf tuhaf bakar. "Sizler bir şey satın alacak mısınız; aksi takdirde ayrılmanızı rica etmek zorundayım!" der.
"Saat daha erken (14:00) neden kapatasın ki?"
Insight
"Bilgi almaya geldik. Alvin'in annesinin dün hana daldığını biliyorsundur -yaşayan bir ölü olarak! Son zamanlarda böylesi bir büyüyü yapmak için gerekli malzemeleri kimler satın aldı? Ve Bu şehirdeki ölüm ve karanlık büyüleriyle kimler uğraşıyor ise, onların isimleri ile adresleri lazım."
Diplomacy.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
O sırada hala numarasına devam ederek andronere şunu söyler."şu işi bir an önce yapmalıyım. İlacımı handan getirmelisin hemde." der ve onu çekiştirerek dışarı çıkar.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Mark wrote:"Saat daha erken (14:00) neden kapatasın ki?"
Insight
"Bilgi almaya geldik. Alvin'in annesinin dün hana daldığını biliyorsundur -yaşayan bir ölü olarak! Son zamanlarda böylesi bir büyüyü yapmak için gerekli malzemeleri kimler satın aldı? Ve Bu şehirdeki ölüm ve karanlık büyüleriyle kimler uğraşıyor ise, onların isimleri ile adresleri lazım."
Diplomacy.
"Özgünüm müşteri bilgilerini kimseye veremeyiz, zaten ben o işlerden pek anlamam, ustamla görüşmeniz lazım. Ama kendisi ormana çeşitli otlar toplamaya gitti, ne zaman döneceği belli değil"
Androner, malzemeleri detaylıca inceledikten sonra. Elindeki kavanozdaki malzemeyle beraber çırak çocuğa doğru hızla yaklaşarak.
"bana bak çocuk, elimdeki malzemelerin nereden geldiğini bilmiyorsun peki ne olduklarını biliyor musun? bak bizimle iş birliği yap yoksa ustanın başı nasıl beladaysa aynı şekilde senin de başın belaya girebilir!!!"
Bunları yaparken bir yandan çocuğun herhangi bir büyünün ya da bağımlılık yapan bir maddenin etkisinde olup olmadığını gözlerinin içine bakarak sezmeye çalışıyorum.
Intimidate, Bluff, insight
Androner wrote:Androner, malzemeleri detaylıca inceledikten sonra. Elindeki kavanozdaki malzemeyle beraber çırak çocuğa doğru hızla yaklaşarak.
"bana bak çocuk, elimdeki malzemelerin nereden geldiğini bilmiyorsun peki ne olduklarını biliyor musun? bak bizimle iş birliği yap yoksa ustanın başı nasıl beladaysa aynı şekilde senin de başın belaya girebilir!!!"
Bunları yaparken bir yandan çocuğun herhangi bir büyünün ya da bağımlılık yapan bir maddenin etkisinde olup olmadığını gözlerinin içine bakarak sezmeye çalışıyorum.
Intimidate, Bluff, insight
"Elinizdeki ...'dır fiyatı ..." şeklinde sakince cevap veriyor. Ã?ırak Dave göz korkutmalara tepki vermiyor. Androner suratından bir şey anlayamadın Dave'in.
Ã?ocuk kafasını pek çevirmeden ama daha çok gözlerini çevirerek tezgahın arkasındaki kapının yanında, duvarda sıradan bir malzeme gibi duran bir keten ipe bakar. Dikkat ettiğinizde ipin duvara asılı değil de, belki de duvardaki bir delikten içeri girebileceğini tahmin ettiniz. (üstünde asılı ıvır zıvırlar yüzünden tam emin olmak zor. Ama çocuk sanki o ipe uzanıp çekmek konusunda kararsızlık yaşıyor gibi!
Androner'in çekiştirmesini pek umursamadığını görünce omzuna kafasını yaslar ve konuştuğunun belli olmaması için kollarıyla yüzünü gizler. "Hemen rahip conrad'ı çağırmalısın. şu an en yakında sen olduğun için sana söyleyebiliyorum. Burada bir leş var, kapının ardında. Biz oyalamaya çalışırız. Sonrasında da bir şeyler düşünürüz." der
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
.
Syran ve Mr BiGG
Ã?ocuk tezgahın arkasındaki kapının hemen yanında (biraz yüksekten aşağıya sarkan) söz konusu ipi tutacakmış gibi uzanmaya çalışıyor. Ancak ve gruptan sadece ikinizin acrobatics refleksleri bu olaya müdahale edebilecek kadar yüksek. Ã?ocuk ipi tutmak üzere, bir şey yapıyor musunuz? (hızlı düşünün ani karar verin)