Wizard vs. Sorcerer
Wizard vs. Sorcerer
hadi bakalım.wizard mı sorcerer mı??
bu da iyi bi kapışma olacak.
bu da iyi bi kapışma olacak.
-
White_Scorpio
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
ya seçim yapmak o kadar zor ki.... çok fazla büyü yapabilmekmi ... yada çok fazla sayıda büyü bilmekmi....ikisinin seçimi zor...
ama lawful oynamayı sevenler için wizard daha uygun gibi geliyor bana.. sonuçta bu işi bi okulda öğrenip hoca terbiyesi almak gerekiyor...
sorcerer da buna gerek yok.. doğadan çık dragon gibi kendi büyülerini kendin yarat.. kimseye bişi sorma.... ya da öğrenme...
ne bileyim.. hakkaten zor bi seçim....
ama lawful oynamayı sevenler için wizard daha uygun gibi geliyor bana.. sonuçta bu işi bi okulda öğrenip hoca terbiyesi almak gerekiyor...
sorcerer da buna gerek yok.. doğadan çık dragon gibi kendi büyülerini kendin yarat.. kimseye bişi sorma.... ya da öğrenme...
ne bileyim.. hakkaten zor bi seçim....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
wizard derim çünkü gerçekten güce wizard ulaşır. sorcerer çok büyü yapabilir ama sonuç olarak gücü belli bir yerde sınırlanıyor belli büyülerden başkasını yapamıyor. ama yine de multi class oynayanlara soscerer öneririm. wizard a kendini vermen gerekir.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
hade be ben sadece 1 kez sosis oynattım o zaman tamamen deneyimsizliğimden dolayı o kadar kötü olaylar oldu. hem için de kaldı di mi benim sosisin senin wizard ı yen mesi hade itiraf et. konuya dönelim.
wizardlar rp de dünyadaki bilim adamları gibi bi bilime kendini verirsin ve hayatının sonuna kadar o işle uraşıp 60 ında nobel alırsın sorcerer ise tacir gibidir sadece zamanında iyi para kazandığı için o işi yapar.
wizardlar rp de dünyadaki bilim adamları gibi bi bilime kendini verirsin ve hayatının sonuna kadar o işle uraşıp 60 ında nobel alırsın sorcerer ise tacir gibidir sadece zamanında iyi para kazandığı için o işi yapar.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
WarlorD
- Kullanıcı

güzel tanım olmuş bence haklısın bu konuda... o yüzden wizard rulz...yeminer wrote:wizardlar rp de dünyadaki bilim adamları gibi bi bilime kendini verirsin ve hayatının sonuna kadar o işle uraşıp 60 ında nobel alırsın sorcerer ise tacir gibidir sadece zamanında iyi para kazandığı için o işi yapar.
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
-
WarlorD
- Kullanıcı

eheheh böle bi karakterin büyü kullanmayı akıl etmesi de mucize!yeminer wrote:evet bende bu yüzden wizard ı severim ama uzun soluklu olmayacağını düşündüğüm oyunlarda sorcerer oynatırım misal ist üni den bikaç arkadaşla birleşip oynadığımız oyunda ki 8 int li sorcerer. valla ölüyodum gülmekten
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-