Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
.
Ejder ya da başka bir yaratığı yiyecek olarak kullanırsanız olacaklar hakkında bu başlıkta kuralımı görebilirsiniz:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=8041
.
Ejder ya da başka bir yaratığı yiyecek olarak kullanırsanız olacaklar hakkında bu başlıkta kuralımı görebilirsiniz:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=8041
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Dwaxer musibet çetesindede olamayacağım cumaya kadar. Sen ya da bir başkası burdada yerime ilerletirse sevinirim.
Dwaxer
Dwaxer
Code: Select all
Dwaxer ben bu tur için yapacağımı yazayım yinede. Steel serpent strike ve action pointlede crushing blow unutmadan toplam 3 kişiyiz ejdere çevrili, flanking +4 almamız lazım ayrıca ejderin boyutundan ötürüde + almamızı uygun görürsün heralde :schemes: Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

.
Devrimk; senin encounter saldırını at-wille dönüştürdüm çünkü zaten sıra sana geldiğinde karanlık tipin sadece 1 hit pointi kalmıştı. Encounterin harcanmadı yani.
...
Aegron biraz daha dikkatli savaşalım; powerlarını okumuyorsun sanırım.
...
Arkadaşlar karanlık bulutu içinde kaldınız; bakalım ne yapacaksınız şimdi. :schemes: Dragona saldırılarınıza total concealment yüzünden -5 gelir. Aklınızda olsun onun darkvisionu olduğu için sizi rahatlıkla görebiliyor.
Hope, özellikle sana söylüyorum; bir kare belirleyip, körlemesine ranged attack yaparsan %50 ihtimalle arkadaşlarına gider saldırı! :schemes:
.
Devrimk; senin encounter saldırını at-wille dönüştürdüm çünkü zaten sıra sana geldiğinde karanlık tipin sadece 1 hit pointi kalmıştı. Encounterin harcanmadı yani.
...
Aegron biraz daha dikkatli savaşalım; powerlarını okumuyorsun sanırım.
...
Arkadaşlar karanlık bulutu içinde kaldınız; bakalım ne yapacaksınız şimdi. :schemes: Dragona saldırılarınıza total concealment yüzünden -5 gelir. Aklınızda olsun onun darkvisionu olduğu için sizi rahatlıkla görebiliyor.
Hope, özellikle sana söylüyorum; bir kare belirleyip, körlemesine ranged attack yaparsan %50 ihtimalle arkadaşlarına gider saldırı! :schemes:
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

.
Mark ilerleyip karanlığa dalıyorsun ve elinle koymuş gibi karacücenin cesedini buluyor, üzerini araştırıp kitabı alıyorsun ve tekrar olay yerinden uzaklaşıyorsun öyle mi?
1 turda bu kadar şey yapabileceğini pek aklım kesmiyor, bilahare hesaplayacağım onu.
...
Arkadaşlar, karanlık tip öldüğünde patlayarak close burst 1'deki herkesi blinded yapmalıydı (save ends) unutmuşum onu. Bu yaratığın öyle bir özelliği vardı. Yani Ash, Aegron ve Ejderha blinded oldunuz. Gerçi siz zaten ejderin karanlık bulutu yüzünden blinded olmuştunuz, çok şey farketmedi sizin için.
Ejderin de blinded olması size yarar. Ama ejderhanın savelerine +5 aldığını dikkatli olanlar farketmiştir sanırım. En azından bir sonraki turda o da sizin gibi -5 alacak saldırısına.
İpucu: Ejder minor ile karanlık bulutunu sustain edebiliyor!
.
Mark ilerleyip karanlığa dalıyorsun ve elinle koymuş gibi karacücenin cesedini buluyor, üzerini araştırıp kitabı alıyorsun ve tekrar olay yerinden uzaklaşıyorsun öyle mi?
...
Arkadaşlar, karanlık tip öldüğünde patlayarak close burst 1'deki herkesi blinded yapmalıydı (save ends) unutmuşum onu. Bu yaratığın öyle bir özelliği vardı. Yani Ash, Aegron ve Ejderha blinded oldunuz. Gerçi siz zaten ejderin karanlık bulutu yüzünden blinded olmuştunuz, çok şey farketmedi sizin için.
İpucu: Ejder minor ile karanlık bulutunu sustain edebiliyor!
.