2009 Yaz Teması (Kapadokya) - Yorumlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Müthişsin Possessed :D Hiç farketmemişim.. Yaz teması Kapadokya öyleyse. Ã?ykü, çizim, şiir, beste hepsini içersin. Ben hepsiyle uğraşırım =)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Edmond wrote:Possessed resim harikaydı ya :D
Sağ ol hehe :D

Sen de sağ ol Lugtarias, beğendiğine sevindim :) Tam yatacaktım ki ileti sayını gördüm, bir şeyler karalamadan duramadım.

---

Ehem neyse, bu tema için tüm sanat kollarından çalışmalar bekliyoruz, diyelim :)
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hayırlı olsun temamız... Madem böyle başladık. Bu yıl belki Türkiyenin farklı yörelerini tema olarak belirlemeye de devam edebiliriz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Çok güzel söyledin Firble! Kesinlikle destekliyorum...
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Abi siz burda voltranı oluşturmuşsunuz helal olsun nedeyim. Türk yazarlar birliği gibisiniz walla :D :D
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Böyle bir izlenim uyandırmış olmak ne güzel...
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Starfell wrote:Abi siz burda voltranı oluşturmuşsunuz helal olsun nedeyim. Türk yazarlar birliği gibisiniz walla :D :D
Voltron'un sağ kolu eksik kaldı, sen de gel :-P
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Possessed wrote: Voltron'un sağ kolu eksik kaldı, sen de gel :-P
Burdayım zaten belli olmuyormu. şeref duyuyorum böyle yaratıcı bir toplulukta olmaktan :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

2009 bahar teması bugün itibariyle hiç bir öykü veya şiiri katılımı olmadan bitti galiba :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yaz teması demişlerdi ama ben de beklemiştim. Kapadokya yaz teması değil mi? Ben Türkiye ye gelip öyle yazayım demiştim çünkü.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Yaz teması denilmişti en son.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

2009 bahar teması başlığını yaz teması olarak belirlemiştik en son konu da kapadokya idi, bu yüzden başlığı da buna göre yeniden düzenledim. öykü, şiir, çizim her türlü kapadokya teması çerçevesinde eserlerinizi bekliyoruz, onların hepsini ocakbaşı yaz teması altında toplayacağız bu başlıkta da yorumları yazabilirsiniz... :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Mutlaka yazacağım ama önce yollarda olmak lazım. Yolları özlemişim.
HARBE GİDEN
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ben kimsenin kapadokya üzerine yaz teması adı altında öykü veya şiir yazmak istediğini sanmıyorum artık, ben de bu konu üzerine öykü yazamıyorum çünkü hiç kapadokyaya gitmedim bile hayatımda. bu yüzden temanın değiştirilmesinden yanayım, bu konuda başka fikri olan var mı?
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

site ölmüş diyenlere hak veriyorum hem de yüzde yüz, bir fikir bile beyan etmekten usanmışız demek ki, oooooooo gerçekten de kaç aydır bakıyorum da sitede yapılmaya çalışılan ne olursa olsun her şey ya başlamadan bitiyor ya da başlıyormuş gibi oluyor ve yine bitiyor.

Dwaxer oyun açar çok ilginç konusu olan ama ya başlayamaz ya da 2-3 sayfa ya sürer ya sürmez. Ortak öykü başlatır insanlar, kimse ilgilenmez. Yarışma yapılır öykü yazmaya teşvik için, hiç kimse yazmak için çaba göstermez. Umarım ki Darkgnome'un oyunu Androner, Logan ve Dwaxer'in bir türlü sonunu getiremedikleri oyunlar gibi olmaz da hak ettiği ilgiyi görür, çünkü artık bu sitede bir şeylerin olmasını istiyorum yoksa ben de çoğu kişi gibi artık bu siteden umudu keseceğim...
Post Reply