In the Depths of Avarice (Oyun)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Eldon:

Valmour'un yanına yaklaşır. "Madende mahsur kalanların isimlerini öğrenmem lazım."

Diğerlerinin çıkmasını bekler ve adama samimi bir şekilde, "sayın Valmour, aşağıdaki tehlike her ne olursa olsun üstesinden geleceğimizden emin olabilirsin. Ama eksik bilgi işimizi zorlaştırır. Eğer bu gizemli olay hakkında bildiğin ya da tahmin ettiğin, hatta şüphelendiğin herhangi bir şey, bir ip ucu, bir bilgi kırıntısı varsa, şimdi söylemenin tam sırası!" der.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Androner,

Code: Select all

Adamın durduğu ateşin başına doğru ilerledim, ve bakışlarımı ona yöneltiyorum.
"Selamlar," dedim, ve etrafıma baktım.
"Benim adım Peren. Arkadaşlarınızı bulmak için bana söyleyebileceğiniz bir bilgi var mı?"
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero, Valmour'a başıyla kısaca selam verdikten sonra çadırdan çıktı ve Faelha'nın yanına yürüdü.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Faelha rahatlamış bir şekilde içini çekti ve Liero'ya yaklaşarak fısıldadı.

"Sana da sakladığı bir şeyler varmış gibi gelmedi mi? İşin içinde bir iş olduğuna eminim, o madende adamın istediği başka bir şey var... Ama ne.... ?"

Kendi çıkmaz düşünceleri yüzünden sıkılıp suratını buruşturdu.

"Tam bir bilmece..."
Image
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero, Valmour'un dedikleriyle ilgili yanlış bir şey issetmemişti. Kendisinin sezgilerinin de yüksek olmasını isterdi.
Faelha'ya "Bunu en iyi madenleri araştırarak çözeriz. Eğer madencileri ölümlerine göndermişse bunun hesabına adamdan sorarız tabi." dedi
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

"Evet, haklısın. Sanırım yapabileceğimiz başka bir şey yok..."

Kız hazırlanmak için haritayı çantasından çıkartıp incelemeye başladı.
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ã?adıra girdiğinde ilk önce goliathı süzdü. Kendi ırkındandı. Dikkatini görevlerine verdi. şu madene girmek onu rahatsız ediyordu. Ã?adırdan çıktığında madencilere tekrar baktı, sonra madenin girişine. "Maden kafama yıkılmasında!" dedi. Rahat hareket edemiyeceğini düşündüğü için homurdanıyordu.

Biraz sonra gözleri tekrar elma ağaçlarına takıldı. Ağzının suyu akıyordu. Yavaş yavaş ağaçlardan birine gitti ve etrafına bakındı. Sonra bir tanesini koparıp elmanın yarısını ısırdı.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Aegron yerinden kalkıp ona bakan goliath ın yanına gitti. Yeni ekibiylen kaynaşmak istiyordu. Arkdan omzuna yavaşca dokundu ve:

'' Ben Aegron. Galiba birlikte bir görevimiz var. Madenler tehlikeli oalbilir. Birbirimiz kollamalıyız'' dedi ve onun birşeyler demesini istercesine ırktaşına baktı.
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Mark,

4 kişi oturan grubun yanına ulaşıyorsun, gözüne kestidiğin adam sana hiç bakmıyor, onun yerine üstü başı toz ve pislik içinde bir adam, yavaşça ayağa kalkarak.
"hoş geldiniz efendi elf. buyrun ateşimizin başına oturun hava soğuk biraz ısınırsınız, isterseniz yiyecek bir şeyler de bulabilirim." dedi
Image
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Dwaxer

Valmour, sorgulanmasından hoşlanmamış olacaktı ki, ses tonunu biraz kabalaştırdı.
"Aşağıya gidenlerin ismini yardımcım, Lenmar'dan öğrenebilirsin. Arama grubunun lideri olan Gairg'den başka hiçbirinin ismini bilmiyorum" dedi
Image
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Clicks

Dev barbar ağaçların arasına gider. Elma ağaçlarındaki meyvelerin önemli bir bölümü kurtlu olsa da gene de güzel durmaktadırlar.
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Androner,

Peren "Teşekkür ederim, hava biraz soğuk," dedi ve oturdu. "Burada bir sorun var, bu kadarı açık. Siz bayım, bakışlarınızı yakaladım. Size ve kaybolan işçilere yardım etmek istiyorum. Bana söylemediğiniz birşey var!..."
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Androner

.

Eldon:
“Hey dostum bozulmana gerek yok, unutma biz buraya sana yardıma geldik. Bir de şu ödeme meselesi... Prensip olarak tehlikeli görevlerde ücreti peşin olarak alıyoruz... En azından yarısını.”

.
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Mark

Intimidate: 1d20+6+1 = 3+6+1= 10 (başarısız)

Elindeki teli cebine bırakmış olan adam, hafifçe başını çevirerek.
"neden bahsettiğini anlamıyorum, şimdi bizi rahat bırak, yorgunuz ve dinlenmek istiyoruz."
dedi.
Image
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

dwaxer

Diplomacy: 1d20+6+6 = 14+6+6 = 26 başarılı

Valmour, içi sıkıntılı bir halde
"tamam, zor günler geçiriyorum. ödül olarak 5000 altın, ön ödeme olarak da 2000 altın verebilirim ama daha fazlasını yapamam"
dedi
Image
Post Reply