Musibet Öetesi .......... OYUN.....

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Hope:
Ã?fke ve endişeyle bir adım geri attı. Lanetini bir diğer gobline gönderdi.
Nefreti warlock'u kavradı. Laneti altındaki iki gobline alevler savurdu.

Warlock's Curse->Goblin5
Hellish Rebuke
Hellish Rebuke->Action Point
Goblin4 ve 5.
Bloodhunt (phb 48 )
...............
G4’e ConvsRef attack(13):21 başarılı
G5’e ConvsRef attack(6):14 başarılı
Warlock’un rod’undan fırlayan alevler iki psikopat goblin savaşçıyı da yakarak cansız yere serer!

Darthu:
Death Saving Throw:16 ölümle pençeleşmeye devam ediyor

Winter:
Death Saving Throw:13 ölüm döşeğinde dayanmaya çalışıyordu bilinçsizce

Ash:
Ash nefretle haykırır. "Ahh! Kör oldum, göremiyorum. Seni lanet olasıca!"
Delay!

Aegron:
Yanındaki kader arkadaşına körlüğünü atlatması için kutsal desteğini verir:
Channel Divinity: Divine Mettle (minor action) (Ash için bonus:+2)
Ash blinded saving Throw: 11=13 başarılı (Ash’ın gözleri açılır!)
Ardından Paladin Aegron goblin1 ve 2.nin arasına (x6/y6)’ya koşarak 1’e dev baltasıyla saldırır
Radiant Smite
Action Point: Asıl güçlü olanın G1 olduğunu bildiğinden üst üste saldırmaya devam etti: Staggering Smite
.......................
Radiant Smite; StrvsAC attack(19):29 başarılı – Hit:2[W]+Str modif+Wis modif+2=2d12+5+1+2=7+8=15 radiant dmg
Staggering Smite; StrvsAC attack(6):16 başarısız
Aegron’un ataklarından biri yerini bulsa da diğeri kıl payı ıskalar!

Ash:
Ash gözlerini açtı kendini kör eden gobline diğer düşmanlara da dikkat ederek yaklaştı. Dişleri uzamıştı tüm gücüyle goblin'e vurmaya başladı.
Move x7y7 (Opportunity yemeden gidebiliyor)
Longtooth Shifting PHB2 sf 16
1-Goblin Hexer'a
Two-Fanged Strike PHB sf 105 2 att. +9 vs AC, Dmg 2d10+7, Miss half
Action point
Jaws of the Wolf PHB 106 2 att. +9 vs AC, Dmg 1d10+7 (ikiside vurursa +2 daha)
Hunter's Quarry 1d6+3
Bu ataklardan birinde Hexer ölürse saldırılar 2. Goblin Sharpshooter'a yönelecek.

Effect: Until the end of the encounter, you gain a +2 bonus to damage rolls. In addition, while you are bloodied, you gain regeneration 2.
................
Two-Fanged Strike; 1.StrvsAC attack(2):13 başarısız
2.StrvsAC attack(18 ):30 başarılı – Hit:1[W]+Str modif=1d8+5+2=1+5+2=8
Jaws of the Wolf; 1.attack(19):31 başarılı – Hit:2[W]+Str modif=2d8+5+2=10+7=17
2.attack(6):18 başarılı – Hit:2[W]+Str modif=2d8+5+2=10+5+2=17
Islık çalarak savrulan kılıçları gözle görmek imkansızdı sanki; yaralı ve öfkeli Ash’ın kılıç dansı sona erdiğinde goblin canı kanlı bir çuval gibi yere yığıldı.

...........................

Goblinler:
Kalan goblinler durumun kötüye gittiğini ve liderleri Hexer’in öldüğünü gördüklerinde çareyi kaçmakta bulurlar.

Kondüsyon durumları:
Darthu: Ölüm döşeğinde
Winter: ölüm döşeğinde (1.save: başarısız)

Hit Points:
Aegron(42):42-4=38-13= 25
Darthu(46):46-10-9=27-17=10-13= -3 (ölüm döşeğinde)
ASH(41):41-3=38-7=31-13-9= 9
Winter(29):29-11-11=7-17= -10 (ölüm döşeğinde)
Hope(40):40+1-8-10-12=12+8-7= 13
..................
1-Goblin Hexer:46-15-8-17-17= -11 öldü
2-Goblin Sharpshooter:31 (kaçtı)
3-Goblin Sharpshooter:31 (kaçtı)
4-Goblin Skullcleaver:53-7=46-4-17=25-12-10= öldü
5-Goblin Skullcleaver:53-11=42-25=17-15= öldü
6-Goblin Warrior:29-16=13 kaçtı

Image

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Ash goblinlerin kaçtığını görünce rahatladı. Ã?ncelikle hemen yakınında duran eladrine yöneldi.
"Gel, yaralananlar var." dedi ejdersoyluya.
Winter'e ilk yardım Heal: 2
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Darthu'ya yardım ediyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darthu ilk yardımla iyileşir ama Winter bütün çabalara rağmen sağ kurtulamamıştır.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Yazık oldu, cesur biriydi sanırım."
Diğerlerine döndü.
"Sağolun siz olmasaydınız bu goblinler sote yapacaktı bizi." Sonra ejdersoyluya döndü.
"Gerçi senin buğulaman güzel olur herhalde."
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bilinci açılınca homurdanmaya başlar."Lanet olası goblinin teki yüzünden çuvalladığıma inanamıyorum!".Ayağa kalakr. Hope'a döner. Elini omzuna atar."Diğer ırklarla pek samimi değiliz. Bildiğin gibi insanlarla neredeyse hiç. Ama sen iyi bir yoldaş, iyi bir dostsun. Bundan sonra sana saldıracak olanlar iki kere düşünecek. İlk önce dişlerimin etlerine geçisini. Sonrada kılıcımla kafataslarının havada uçuşunu." der. Kendisini epey aşan bir konuşma yapmıştı. Ama daha önce bir ejdersoylunun canının başka bir ırk tarafından kurtarıldığına tanık olmamıştı. Sonra sırıttı. "Tabii bir unsur daha var. Alevimede tanık olabilirler."
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Bu arada ortam sessizleştiğinden çok hafif sesler duyuyorsunuz ve sesleri takip ettiğinizde üstü çalılarla örtülmüş bir çukurun içinde elleri, kolları, ayakları ve ağzı sıkıca bağlanmış bir eladrin buluyorsunuz. Ağzı bağlı olduğundan boğuk bir sesle yardım istemeye çalışıyormuş meğerse. (Liero da diğer esirler gibi tuzağa düşürülerek kaçırılmış)

.
Last edited by dwaxer on Wed Apr 15, 2009 2:40 am, edited 1 time in total.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Hıh! Eskisinin yerine yenisi." diye homurdandi eladrine bakarak. Sonrasında onu çukurdan çıkartmaya çalıştı.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Dışardan gelen savaş sesleri kesilmişti. Goblinlerin çığlıklarına bakılırsa savaşı goblinlerin düşmanları kazanmıştı. Sesini duyurmak için bağırdı. Ağzının bağlı olmasına lanet ediyordu.
En onunda çalılar aralanıyordu. Bir an yine goblin suratlarıyla karşılaşma korkusu içini sardı ama gördüğü dragonborn suratıyla büyük bir rahatlama hissetti. Bir an önce ağzının çözülmesini istiyordu. Homurdanarak söylendi
"Mmmmrghhhh!"
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Goblinlerden kurtulduğundan beri neredeyse tek kelime etmemişti Aegron. Sessiz ve garip bir tip olduğu herhalinden belliydi.Adamın bu halini gorunce:

İplerini agzındakinin ne varsa çözüyorum....
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

"Yazık oldu, cesur biriydi sanırım."
Warlock, konuşulanları dinlerken winter'in yerdeki bedenine yürüdü.
"Zayıftı, ama hepimizi biraraya toplayan da o oldu."
Büyücünün yüzüne baktı. Sanki ölüme bilerek ve huzur içinde gitmişti.
Ben asla böyle olmayacağım...

"Zayıf olduğu için öldü," dedi herkese.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Hope "Birlikte hareket etmeliyiz, onları daha tanımıyoruz -sakın unutma," diye mırıldandı darthu'ya.

"Benim adım hope. Arkadaşım da, darthu. Nerede olduğumuz hakkında fikriniz var mı?"
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero, serbest kalan kollarını, bacaklarını oynatıp kan akışını hızlandırdı. Sürekli aynı pozisyonda kalmaktan ötürü her tarafı tutulmuştu. Diğerlerine döndü.
"Beni kurtardığınız için teşekkür ederim. Adım Liero. Lanet goblinlerin uykumda saldırıp kaçırdı beni. şu an nerede olduğumuzu ben de bilmiyorum." dedi.

Yerde yatan ölü eldarinin yanına ilerleyip diz çöktü. Açık kalmış gözlerini kapatırken elfçe kısa bir dua okudu. "Sanırım arkadaşınızı gömsek iyi olur. Orman hayvanlarına yem olmasını istemeyiz heralde." dedi

Daha sonra goblinlerin kendisinden aldığı eşyalarını tekrar kuşandı. Eşyalarını kuşanırken sandıktan çıkan kapağı kilitli defteri farketti. "şunun kiliti açabilecek miyim, bir deneyeyim." Maymuncuklarını kullanarak kiliti açmaya uğraştı.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Kampta; goblinlerin ganimet sandığından çıkan (oyuncularınkiler hariç) bazı eşyalar, iksirler, yağlar ve tozlar vardı:
Antivenom (Lvl-1): 7 adet (Ad.Vault-25)
Alchemist acid(Lvl-6): 6 adet (Ad.Vault-24)
Alchemist frost(Lvl-6): 5 adet (Ad.Vault-24)
Alchemist Fire(Lvl-6): 4 adet (Ad.Vault-24)
Alchemical Silver(Lvl-5): 3 adet (Ad.Vault-23)
Clearsense Powder(Lvl-6): 2 adet (Ad.Vault-26)
Blinding Bomb(Lvl-8 ): 1 adet (Ad.Vault-26)
250 gp değerinde ritüel components
ve 500 gp

Ayrıca eski ama kilitli kapaklı bir defter vardı sandığın içinde

........

Winter'in üzerindeki önemli eşyaları:
Phoenix Helm (PHB-249 )
Arcanist Glasses: (Detect magic arcana check:+3) gözlük
Magic Orb+1: (+1 att & dmg) kristal küre
ve 1 Spell Book: İçinde yazılı ritüeller: Make Whole, Silence, Tenser’s Floating Disk, Eye of Alarm, Water Walk. (ayrıca 125 gp'lik ritüel component)

liero wrote:Liero Daha sonra goblinlerin kendisinden aldığı eşyalarını tekrar kuşandı. Eşyalarını kuşanırken sandıktan çıkan kapağı kilitli defteri farketti. "şunun kiliti açabilecek miyim, bir deneyeyim" Maymuncuklarını kullanarak kiliti açmaya uğraştı. .

Liero kilidi kurcalamaya çalışırken defterin kapağındaki bir Arcane Rune (büyücü işareti) parlamaya başlar ve hemen ardından korkunç bir şekilde defterden enerji patlaması olur (Thunder) bu patlama Liero ve yakındaki diğerlerini havaya fırlatırken sandıktan çıkan Alchemist Fire, Alchemist frost, Alchemist acid ve Blinding Bomb şişeleri de infilak ederler. Ortam birden kontrolden çıkmış, “gözalıcı” bir ateş, soğuk ve asit festivaline dönmüştü. Kamp alanı ses dalgalarıyla kırılmış, ateşle kavrulmuş, soğukla donmuş, asitle yanmıştı. Orman hayvanlarının buralara uzun süre uğramayacağı belliydi.

Gruptaki herkes patlamadan nasibini almıştı, hiç healing surgeleri kalmayacak şekilde yaralanmışlar ama büyük şans eseri ölen olmamıştı.

Patlamanın merkezi olan kilitli kapaklı defter ise yerde sapasağlam duruyordu.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Winter'ın gözlüğünü taktı, ve -mümkünse dokunmadan- kitaptaki büyünün ne olduğunu anlamaya çalıştı.
Sandıkta geriye kalan iksirlerden iki tanesini sırt çantasına attı.
"Buradan bir an önce gitmeliyiz," dedi. "Peşimizde birkaç suikast takımı var. Bu gürültü yerimizi herkese duyurdu. Geliyor musunuz, gelmiyor musunuz?"
Post Reply