Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
Kardeşlik oynunda da belirttiğim gibi, görüşürüz arkadaşlar.Ã?ncelikle yine hepinizden özür diliyorum.Çok zevkli bir oyun olarak başlamıştı, hapishanede müthiş zekice (!) bir hareketle az kala hepinizi öldürüyordum, başaramadım. Bu yüzden tekrar özür diliyorum
Ama artık sitedeki bütün oyunları bırakıyorum, kendimi şiir ve öykü yazmaya vermem gerekiyor.Özel sebeplerden dolayı aylar boyunca pek fazla siteyle ilgilenemeyeceğim.Daha doğrusu, OYUNLARLA ilgilenemeyeceğim.Zaten son zamanlarda bütün oyunları yavaşlatıyordum.Özür dilerim tekrardan.İleride oyunlara dönüş yaparım belki.Yine sitede olacağım bu arada.Görüşürüz Musibet Ã?etesi.Winter iyileşmeyecek, aldığı yara ölümcüldü.Hepinize güle güle 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Katılabilirsin. Diğerleri kampı iyice araştırdığında seni de bir çukurun içinde elleri kollları bağlı esir edilmiş halde bulabilirler.liero wrote:Edmond'ın ayrılmasıyla grupta eksik pozisyon(mesela rogue) varsa katılmak isterim. Gidenin arkasından hemen atlamış gibi oldum ama oyunu baştan sona okudum, özellikle hapishane kısmında oyunda olmak isterdim.
.
Hayır çırılçıplaksın!liero wrote:Teşekkür ederim. Eladrin rogue hazırlamaya başlıyayım o zaman. Ã?ukurda bağlı olduğuma göre üzerimde eşya filan olmayacak, sadece giysi olacak, değil mi?
Diğer ganimetleri de yazacağım ama fazla bir şey yok sadece 500 kadar altın, birkaç kimyasal vardı, daha önce belirttiğim gibi ve Winter'in eşyalarını da yağmalarsınız herhalde.
.
.
Kampta; ganimet sandığından çıkan (oyuncularınkiler hariç) eşyalar:
Antivenom (Lvl-1): 7 adet (Ad.Vault-25)
Alchemist acid(Lvl-6): 6 adet (Ad.Vault-24)
Alchemist frost(Lvl-6): 5 adet (Ad.Vault-24)
Alchemist Fire(Lvl-6): 4 adet (Ad.Vault-24)
Alchemical Silver(Lvl-5): 3 adet (Ad.Vault-23)
Clearsense Powder(Lvl-6): 2 adet (Ad.Vault-26)
Blinding Bomb(Lvl-8 ): 1 adet (Ad.Vault-26)
250 gp değerinde ritüel components
ve 500 gp
Ayrıca eski ama kilitli kapaklı bir defter çıkacak!ı
........
Winter'in önemli eşyaları:
Phoenix Helm (PHB-249 )
Arcanist Glasses: (Detect magic arcana check:+3) gözlük
Magic Orb+1: (+1 att & dmg) kristal küre
ve 1 Spell Book: İçinde yazılı ritüeller: Make Whole, Silence, Tenser’s Floating Disk, Eye of Alarm, Water Walk. (ayrıca 125 gp'lik ritüel component)
Bu tip listeleri bu başlığın ilk mesajına ekleyeceğim ama paylaşımı nasıl yaptığınızı belirtmeniz gerekir.
.
Kampta; ganimet sandığından çıkan (oyuncularınkiler hariç) eşyalar:
Antivenom (Lvl-1): 7 adet (Ad.Vault-25)
Alchemist acid(Lvl-6): 6 adet (Ad.Vault-24)
Alchemist frost(Lvl-6): 5 adet (Ad.Vault-24)
Alchemist Fire(Lvl-6): 4 adet (Ad.Vault-24)
Alchemical Silver(Lvl-5): 3 adet (Ad.Vault-23)
Clearsense Powder(Lvl-6): 2 adet (Ad.Vault-26)
Blinding Bomb(Lvl-8 ): 1 adet (Ad.Vault-26)
250 gp değerinde ritüel components
ve 500 gp
Ayrıca eski ama kilitli kapaklı bir defter çıkacak!ı
........
Winter'in önemli eşyaları:
Phoenix Helm (PHB-249 )
Arcanist Glasses: (Detect magic arcana check:+3) gözlük
Magic Orb+1: (+1 att & dmg) kristal küre
ve 1 Spell Book: İçinde yazılı ritüeller: Make Whole, Silence, Tenser’s Floating Disk, Eye of Alarm, Water Walk. (ayrıca 125 gp'lik ritüel component)
Bu tip listeleri bu başlığın ilk mesajına ekleyeceğim ama paylaşımı nasıl yaptığınızı belirtmeniz gerekir.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Phoenix Helm Level 23
This helm, carved to resemble a phoenix, increases your perception and can be activated to improve a ranged attack.
Item Slot: Head 425,000 gp
Property: Gain a +5 item bonus to Perception checks.
Power (Daily ✦ Fire): Minor Action. Gain a +2 power bonus to your next ranged attack roll this turn. If that attack hits, it deals an extra 2d8 fire damage.
Bence satalım.
This helm, carved to resemble a phoenix, increases your perception and can be activated to improve a ranged attack.
Item Slot: Head 425,000 gp
Property: Gain a +5 item bonus to Perception checks.
Power (Daily ✦ Fire): Minor Action. Gain a +2 power bonus to your next ranged attack roll this turn. If that attack hits, it deals an extra 2d8 fire damage.
Bence satalım.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı