Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar
.
Halflingler size anlatmış olsun; buradan izah edeyim tavşanları:
Tavşanın özelliği: alnındaki mücevher, 1 sene içinde belli bir büyüklüğe gelince kendiliğinden düşüyor. (20-50gp değerinde yakut) Sonra yine alnında bir başkası büyümeye başlıyor. Yani her sene 1 mücevher kazandırıyor. Ama kendisi düşmeden mücevheri koparırsanız, tavşan derhal ölüyor.
Bundan başka tavşan tılsımlı olduğundan büyücüler bunları yanında taşırsa; gerek Arcane, gerekse Divine büyülerini her gün 1 adet en yüksek seviye ya da 2 adet en yükseğin bir altı seviyede fazladan büyü yapabiliyorlar. (psioniclere de +1 PP veriyor)
.
Halflingler size anlatmış olsun; buradan izah edeyim tavşanları:
Tavşanın özelliği: alnındaki mücevher, 1 sene içinde belli bir büyüklüğe gelince kendiliğinden düşüyor. (20-50gp değerinde yakut) Sonra yine alnında bir başkası büyümeye başlıyor. Yani her sene 1 mücevher kazandırıyor. Ama kendisi düşmeden mücevheri koparırsanız, tavşan derhal ölüyor.
Bundan başka tavşan tılsımlı olduğundan büyücüler bunları yanında taşırsa; gerek Arcane, gerekse Divine büyülerini her gün 1 adet en yüksek seviye ya da 2 adet en yükseğin bir altı seviyede fazladan büyü yapabiliyorlar. (psioniclere de +1 PP veriyor)
.
-
Mark
- Kullanıcı

LVL3 Wizard, normalde 2. seviye büyü de 1 slot kullandığına göre, (int bonusu hariç) tavşan ona "bir" adet daha 2.seviye büyü slotu veriyorsa.
Veyahut 1.seviye büyü slotunu normalde 2 kere yaptığına göre, tavşan ona "iki" daha ekleyebiliyorsa.
Psionic karakterimin, 2. seviye power hakkına da bir eklemeli ya da 1.seviye hakkına 2 vermeli değil mi?
Veyahut 1.seviye büyü slotunu normalde 2 kere yaptığına göre, tavşan ona "iki" daha ekleyebiliyorsa.
Psionic karakterimin, 2. seviye power hakkına da bir eklemeli ya da 1.seviye hakkına 2 vermeli değil mi?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Adalet dağıtmıyoruz buradaMark wrote:LVL3 Wizard, normalde 2. seviye büyü de 1 slot kullandığına göre, (int bonusu hariç) tavşan ona "bir" adet daha 2.seviye büyü slotu veriyorsa.
Psionic class zaten haddinden fazla güçlü Mark, bence eşitlik arayışlarına hiç girme.
.
Yanlız halflingler adam başı 100 altın vermiyor, adam başı yirmişer verdiler. İstiyen birine (sadece 1 kişiye) 100 altın yerine 1 tavşan verebilirler. (Tavşanların gerçek fiyatı 1500gp)Mark wrote:OkeyTavşan seçmelisiniz bence. Daima para kazanırsınız. Mantıklı değil mi?
Ben tavşan alacağım. İki tavşanım olucak. Bir sonraki level de, wizard a geçmeyi planlıyorum.
Bu arada Liero; sen Tendrin'in çantasına bir tavşan koyduğunu, ayrıca goblindeki bir mücevheri aldığını biliyorsun.
Edmond ve Aegron da hiç oyuna katılmıyorlar son zamanda?
.
Dwaxer sadece bu oyuna değil, hiçbir oyuna adam akıllı katılamıyordum ve artık benim yüzümden hiçbir yavaşlama olmayacak.Diğer başlıklarda belirttiğim gibi, bu oyundan da ayrılıyorum.Görüşürüz.Tekrar tekrar özür diliyorum böylesine bir şekilde yarı yolda bıraktığım için ama elimde olan bir şey değildi.Görüşürüz 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Mark
- Kullanıcı

Kardeşlikte sana veda mesajı çektim.
Yavaşlamasının nedeni ben miyim?
İlla goblinleri öldürmeyelim ya da öldürelim diye diretmiyorum.
Tavşan alalım diye de diretmiyorum; baskı yapıyorum -evet.
Yavaşlamasının nedeni ben miyim?
İlla goblinleri öldürmeyelim ya da öldürelim diye diretmiyorum.
Tavşan alalım diye de diretmiyorum; baskı yapıyorum -evet.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Halflingler sizden masterwork eşyaları toplam 150gp'ye satın alabilirler. Bir şehir bulana kadar yanınızda taşırsanız, markette 200gp'ye de satabilirsiniz. Ama şu anda şehirden yani kasabadan uzaklaşıyor, daha vahşi ve ıssız bölgelere gidiyorsunuz. Ayrıca goblinlerin üzerinden 300sp (silver) çıktı.
Aslında oyunun son kaldığı noktaya baktım baktım... Ã?arşambaya kadar devam niteliğinde mesaj olmazsa bu oyunu da bitirmeye karar vermiştim. şimdi Edmond da ayrıldı.
Aegron siteye girdiği hâlde bu oyuna mesaj atmıyor. Kala kala Mark ve Liero siz kaldınız.
Oyunların combat bölümleri biraz ilgi görürken aradaki rol yapmalarda filan zınk diye duruyor. Zevk alınmıyorsa gerek yok zorlamaya. Ben 2 kişi bile oyuna devam etse bunu sürdürmeyi istiyorum ama 2 oyuncu senaryonun ilerleyen bölümlerinde canavarlarla başa çıkamaz, ölürler.
Burada bir karar vermek lazım: Bu D&D3,5 oyunu ya burada bitireceğiz ya da aranızdan bazıları 2 karakter oynatacak. Bu gruba bir rogue, bir cleric takviyesi lazım. Eğer devam edecekse tabii. Sadece oyundan zevk alanların devam etmesini istiyorum; oyundan zevk almayan ya da oyunu unutacak kadar önemsemeyenlerin kör topal devam etmesine gerek yok. Ben de yorulmayayım boşuna.
.
Halflingler sizden masterwork eşyaları toplam 150gp'ye satın alabilirler. Bir şehir bulana kadar yanınızda taşırsanız, markette 200gp'ye de satabilirsiniz. Ama şu anda şehirden yani kasabadan uzaklaşıyor, daha vahşi ve ıssız bölgelere gidiyorsunuz. Ayrıca goblinlerin üzerinden 300sp (silver) çıktı.
Aslında oyunun son kaldığı noktaya baktım baktım... Ã?arşambaya kadar devam niteliğinde mesaj olmazsa bu oyunu da bitirmeye karar vermiştim. şimdi Edmond da ayrıldı.
Aegron siteye girdiği hâlde bu oyuna mesaj atmıyor. Kala kala Mark ve Liero siz kaldınız.
Oyunların combat bölümleri biraz ilgi görürken aradaki rol yapmalarda filan zınk diye duruyor. Zevk alınmıyorsa gerek yok zorlamaya. Ben 2 kişi bile oyuna devam etse bunu sürdürmeyi istiyorum ama 2 oyuncu senaryonun ilerleyen bölümlerinde canavarlarla başa çıkamaz, ölürler.
Burada bir karar vermek lazım: Bu D&D3,5 oyunu ya burada bitireceğiz ya da aranızdan bazıları 2 karakter oynatacak. Bu gruba bir rogue, bir cleric takviyesi lazım. Eğer devam edecekse tabii. Sadece oyundan zevk alanların devam etmesini istiyorum; oyundan zevk almayan ya da oyunu unutacak kadar önemsemeyenlerin kör topal devam etmesine gerek yok. Ben de yorulmayayım boşuna.
.
.
Ben de isterdim devam etmesini ama görünen o ki kadroyu dolduramıyoruz; D&D4E oynatmaktan başka çare yok.
Bu oyunu da burada noktalayalım; katılanlara teşekkür ederim.
Ama 3 kişilik grupla (biri zaten devamsızlıktan kaldı) macera yürümeyecekti. Artık 4Edition moda oldu, 3,5 bilen de az. Bu yüzden (başka 4E oyun açmam demiştim ama) belki tükürdüğümü yalayıp bir 4Ed oyunu daha açabilirim.
.
Ben de isterdim devam etmesini ama görünen o ki kadroyu dolduramıyoruz; D&D4E oynatmaktan başka çare yok.
Bu oyunu da burada noktalayalım; katılanlara teşekkür ederim.
Ama 3 kişilik grupla (biri zaten devamsızlıktan kaldı) macera yürümeyecekti. Artık 4Edition moda oldu, 3,5 bilen de az. Bu yüzden (başka 4E oyun açmam demiştim ama) belki tükürdüğümü yalayıp bir 4Ed oyunu daha açabilirim.
.