herseyi bi yana o konusması bitiriyo beni
En çok sevdiğiniz jedi kim?
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

vay be iki yıl olmuş nerdeyse..Possessed wrote:Windu Windu Windu.. Ne guclu jedi'dır.. Ben Mace Windu Ustamızı seciyorum, hele bir de benim gibi Star Wars - Clone Wars animasyonunu izlediyseniz Windu Ustamıza hayranlıgınız artmıstır. Lord_Feanor'un dedigi gibi ailecek severek izleriz Mace Abimizi
Ama beni jedi medi alakadar etmez, ben sith taraftarıyım, bu olsun su olsun adamlar daha duzgun geliyor bana, tabii burası tartısma yeri degil.
bu mesajı possessed in yazdığını unutmuşum.. son iki haftada farkettim adamı
bu arada qui-gon da iyi jedi ydı, yazık oldu
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
-
Possessed
- Site Çizeri
Ben de öyle bir şey yazdığımı unutmuşum, ilk başlığı görünce acaba ankette kimi işaretledim diye düşündüm
Görüşlerim aynen geçerlidir bugün de. 
---
Ben sitede bazı zamanlar çok aktif olup sonra bir süre elimi ayağımı çekiyorum. Bu gelgitlerimden dolayı bazı kullanıcıların aklında kalmıyor olabilirim
Daha iyi işte, sürekli beni görüp benden bıkmazsınız
Ben de biri avatarını değiştirince tanıyamıyorum bir süre, demek önce avatarlara bakıyorum. Hmm psikolojide bir anlamı var mı acep
---
Ben sitede bazı zamanlar çok aktif olup sonra bir süre elimi ayağımı çekiyorum. Bu gelgitlerimden dolayı bazı kullanıcıların aklında kalmıyor olabilirim
Ben de biri avatarını değiştirince tanıyamıyorum bir süre, demek önce avatarlara bakıyorum. Hmm psikolojide bir anlamı var mı acep
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
lightflarer
- Kullanıcı

Mace Windu. Her ne kadar Anakin Skywalker favorim olsa da, Galen Marek en sevdiğim force-user olsa da, Mace Windu'nun yeri farklı. Hiç Palpatine'ni yendi falan geyiklerine girmiyorum çünkü esas senaryo da Palpatine'in o savaşı sırf Anakin'in taraf seçmesini sağlmaka için ve düzenden ayrılmasını sağlamak için Anakin'e gerçekleri anlattığını söylüyor. O yüzden Mace Windu ve diğer jediler oraya geliyor. Zaten orada ki düelloda adam diğer jedilar'ı biçiyor resmen ve Windu'ya biraz bilerek birazda hafife aldığı için yeniliyor. Kesinlikle bir Yoda ya da Palpatine olmayabilir fakat sırf Juyo'yu tamamlayıp Vaapad'ı yaratan ve onu kontrolünde tutabilen tek kişi olması bile yeterli. Ayrıca agresif ve artistlikten uzak tarzı da hoşuma gitmiyor değil.