Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Dwaxer hangi diyarda bu kadar çetin goblin sürüsü görülmüş yahu :-o Hani eğer ölmemizi istiyorsan taklidini yapabiliriz. Gerçekten ölmemize gerek yok :-P
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:
CLiCKs wrote:Dwaxer elinde olan bir durum var ki onun hoşuna gittiğinden eminim. Yaptığın saldırıyı kafama yiyicem büyük ihtimal. Sonra bir goblin seni deşicek(markı). Arkadan gelenlerde bana yumulur herhalde. Eski partynin sonu olabilir yani :)
:schemes: çok uğraşıyorum ama, itiraf edin çok ballısınız, kör olmuş adama anca bir kişi vurabildi.

Bu arada Winter yolcu herhalde. :roll: Yazık oldu, kendini öne atmasaydı geriden çok yardımcı olabilirdi size; hem kendi gitti hem de grubun ipini çekti. :-P

.
Ölmücem :D İkinci düşük zarı atarım ama üçüncü gelmez :D (yani umarım) :roll: :roll: :roll:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Dwaxer hangi diyarda bu kadar çetin goblin sürüsü görülmüş yahu :-o Hani eğer ölmemizi istiyorsan taklidini yapabiliriz. Gerçekten ölmemize gerek yok :-P
Yok bu goblinler modifiye filan değil, normal hâliyle ve güçleri DMG tablolarına göre hesap edilerek encounter hazırlandı. (kafadan atmasyon değil yani)
Ölmenizi istemem; hiçbir DM oyuncuların oynattıkları karakterlerin ölmesini istemez ama gerçekten ölüm tehlikesi olmadıktan sonra oyunun heyecanı da kalmaz değil mi? :schemes:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Devrimk-Ash ve Aegron;

Devrimk senin vuruşunla kilit kırılacak ve kapağını açtığınızda büyük sandığın içinde sizden alınan bütün eşyalarınızı göreceksiniz. Zırhları giymeye vaktiniz yok. Ama almak istediğiniz silah ve ufak eşyaların hepsini move action'ın parçası olarak kuşanabilirsiniz. Hatta Aegron senin, sandığın başından ayrılmadan bir ranged attack bile yapabilecek vaktin var.

Sandıkta ayrıca sizin eşyalarınızın dışında altın, gümüş para, değerli taş vs ve
Aşağıdaki gibi tuhaf şişeler vardı: Yeşil yumurta gibi olandan 6 adet, siyah beyaz küre şeklinde olandan 5 adet ve kırmızı silindir gibi olandan 4 adet var. Bunların fırlatıldıkları hedefe çarpınca patlayan bir şeyler olduğunu anladınız.

Image

Bu koşullar ışığı altında hareketinize eklenti yapabilirsiniz isterseniz.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

dwaxer wrote:.
Yalnız Mark; kör olduğun hâlde saldırı yaparak (yapmaya çalışarak) -bence- çok büyük bir stratejik hata yaptın. Görmediğin bir hedefe nasıl saldırabiliyorsun ki; Second Wind, Total Defans gibi seçenekleri değerlendirseydin keşke. Bakalım cehennem ilahları seni ne zamana kadar koruyabilecek.

.
:evil: :evil:
Başardım! (Ve forumda en çok ünlem işareti kullanan kişiyim!)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Sandığı açınca başka hareket hakkım kalmadı zannettim. Eğer alabiliyorsam iki kılıcımıda alayım.
Last edited by devrimk on Wed Apr 08, 2009 7:30 am, edited 1 time in total.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Clicks senin seçimine bağlı. Geri çekilirsen, aoo yicekmişsin :D
Sonradan aklıma geldi.
Shift edersen, bende bir kare geri shift edip saldırımı yine yaparım.

Ya da, geri çekilmede sana yardım ederim. Ama saldırırlar. Sen seç.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Clicks senin seçimine bağlı. Geri çekilirsen, aoo yicekmişsin :D
Sonradan aklıma geldi.
Shift edersen, bende bir kare geri shift edip saldırımı yine yaparım.
Ya da, geri çekilmede sana yardım ederim. Ama saldırırlar. Sen seç.
Mark sen sıralamaya hiç dikkat etmedin; bir kere Darthu senden önce oynuyor.
Rollerimizi yaparken buna dikkat etmeliyiz; sizden önce oynayan birine bir şey söylerken, o kişinin ancak bir sonraki turda size cevap verebileceğini göz önüne alınız.

Mark-Hope istersen sıra sana gelince arkadaşını grab ederek çekip sürükleyebilirsin (tabii sana karşı koymayacağını bu başlıktan belirtmesi lazım; eğer karşı koyarsa çekmek için grab kurallarına göre zar atarız) Ancak bu hareketi yapacaksan düşmana saldıramazsın!

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ben turumu ona verdiğim için artık sorun yok :D Ve ayrıca çaprazımda olduğun için ben geriye shift attım. şuan yanyanayız. Mecburen Total Defence moduna geçtim.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Ben turumu ona verdiğim için artık sorun yok :D Ve ayrıca çaprazımda olduğun için ben geriye shift attım. şuan yanyanayız. Mecburen Total Defence moduna geçtim.
Hımm, bu ne taktiği? Sanki Ash ile Aegron'un kurtulma çabalarını farketmiş gibi oynuyorsunuz? Metagame mi yapıyo-sunuz yoksa! :-P

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ahh! Bunu düşünmemiştim :-P Benim amacım blind olmaktan kurtulup tüymekti :D
Albert Einstein
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Dikkat edeceğim. Pardon.

Ne? Ash ile aegron umurumda değil ki!
Kendimi kurtarmak için çekiliyorum, ben.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Sanırım artık herhangi bir musibet çetesi kalmadı :D
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Evet durum zor gerçekten.
Aegron Channel Divinity: Divine Mettle yeteneğini kullanıp bana saving throw attırabilir misin? Gözüm açılırsa saldırı yapmayı düşünüyorum Hexer'a.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

CLiCKs wrote:Sanırım artık herhangi bir musibet çetesi kalmadı :D
Warlocklar gerçekten çok güçlü.
Goblin6 bana hasar verdikten sonra, goblin5 ona geçen tur "hellrish rebuke" ile saldırdığım için, 1d6+cons(4->hope)+1d6(curse) hasarı alması gerekiyordu. Dwaxer goblin5 öldü diye power play atıyorum. ok :D
Post Reply