PHB 4th edition sayfa 268 deki option seçenekleri var. En temel olan hep kullanılan o. Ondan encounter, daily, at-will ne onu da öğrenirsin zaten. Onları öğrenince de, kendi class ının powerlarını anlarsın.
çabuk cvp verdiğiiniz için çok teşekkürler diğer forumlarda böyle bir sıcakkanlılık yok üst katımızda gerçekten çok iyi bir dm var her akşam bana biraz öğretiyor oyunu ama elimizde oyun yok biraz pahalıda nasıl daha rahat öğrenebiliriz bitek player hand book var
şimdi çok şey var anlatılacak, bu dediğin prestige classlar zaten handbook'ta yazıyor. Açıkçası daha fazla yardım edilebilse güzel olur ama bundan sonrasını oynayarak öğrenirsin. Tek başınaykende bilgisayarda Baldur's Gate 2, Fallout 2 gibi çok güzel oyunlar var hepsi D&D değil tabii ama oynadıkça bişiler öğrenirsin.
Kesinlikle en iyi oynayarak öğrenirsin. Bir kaç arkadaşını ikna et ve dm bulun(ki zaten üst kat komşun dm lik yapıyormuş) oynamaya başla. Kesinlikle en iyi şeklide oynarken öğreniliyor.
Darklord wrote:prestige class lar ne işe yarar bide anlamları neler
arcane ranger
asassin
black guard
dwarfen defender
lore master
shadow dancer
Bu prestijler D&D 3.5E DMG kitabında vardı sanırım. 4E'ye de geçtiler mi bilmiyorum ama sistemlerde bir karıklık olmaz umarım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka