Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ã?yle değil mi zaten :D

Aaaaa.....

Bizide keser bu bi garip duygusallaşıyor felan ama iyi rol yapıyor çakal herif :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Tahminlerimizde doğruluk payı git gide artıyor Mark cidden delirmeye başladı :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Eşyaları:
1-Aegron: Potion:“Enlarge Person”, “Cure Moderate Wounds” Potion
3-Edmond: 2adet Potion: Barkskin+3, “Cure Moderate Wounds” Potion
6-Liero: “Cure Moderate Wounds” Potion
7-Tend’rin: “Cure Moderate Wounds” Potion
8-Eric: “Cure Moderate Wounds” Potion

Hatırlatayım; bunları yarışmalarda kazanmıştınız; karakter kağıdınıza eklemişsinizdir umarım.

Bu arada Tendrin senin -2 şöhretin oldu (yakında Edmond gibi arananlar arasına gireceksin)
Liero senin de +2 şöhretin, +1'e düştü; azılı haydut Edmond'un arkadaşı olduğuna dair söylentiler oldu çünkü. :-P :schemes:

Kasabada yaşanan bir sürü tuhaf olay sonunda sizin toplamda 540exp birikti. Aslında işleri yoluna koymak şöyle dursun; bela üzerine bela çıkardığınızın farkındasınız değil mi? Yine de arada güzel oyunlar döndüğü için exp ödülleri verdim grubunuza.
.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Tend'rin aslında çok iyi biri. Babası onunla hiç konuşmadı, annesi onu öldürmeye çalıştı. İçindeki iyiliği dışarı çıkaracak birini arıyor, umutsuzca çabalıyor. Yakında 18 yaşına giricek belki o zaman çok geç olabilir.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Karakter kağıdımızza yazalı mmı şimdi bunları??
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Karakter kağıdımızza yazalı mmı şimdi bunları??
Hayır; kendi bilgisayarınızda filan olan dosyanızda yazın isterseniz, unutmayasınız diye insanlık namına hatırlattım. Kimse benim gibi bir word dosyasına yazıyor mu karakterin özelliklerini bilmiyorum ama sanmıyorum. Musibet çetesinde de sordum millet eşyalarını söyledi bir sürü malzeme bulmuşlardı haberleri yok unutmuşlar; demek ki çantalarından düşmüş. :-P

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Aynende oyun şu an için zevkli gidiyor amam daha çok macera istiyoruz dwaxer :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Aynende oyun şu an için zevkli gidiyor amam daha çok macera istiyoruz dwaxer :D
Biraz combat olacak yakında; adrenalin olacak. :schemes:

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

iyi o zaman ya
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar; senaryoda halflingler kaza yapınca açılan tavşan kafesini biliyorsunuz. Buradan yavaş yavaş tavşanlar çıkıyor. O yüzden öncelik attım tur usülü oynayışa geçtim; her tur bir ya da birkaç tavşan dışarı çıkacak. Halfling bayan bayılmadan önce sizden yardım istedi, tavşanları yakalamanız için. Dikkat edildiğinde bu beyaz tavşanların her birinin alnında mücevhere benzeyen kırmızı taşlar var; yani bu tavşanlar sıradan tavşanlar değil kesinlikle.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

iyimiş o zaman ya. Amam birşey sorcam o araba bize çarptıktan sonra oraya nasıl gitti ne taraftn geliorduki bu araba ??
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:iyimiş o zaman ya. Amam birşey sorcam o araba bize çarptıktan sonra oraya nasıl gitti ne taraftn geliorduki bu araba ??
Araba değildi size çarpan; arabayı çeken atlar çarptı size. Aradaki çekme bağlantısı koptuğundan serbest kaldılar, deli gibi hızlandılar (geldikleri yer hafif tepelikti zaten; bayır aşağı geliyorlardı) Araba atlardan ayrılınca o tarafa doğru sürüklenir.

Herkes hızını biliyor herhalde. Her kare 5 ft, çapraz giderseniz 7,5ft'dir. 4.editionda böyle kurallar yok aklınız karışmasın. Düz bir çizgide koşarak 1 turda hızınızın 4 misli öteye gidebilirsiniz. (run)
Aegron sende zırh olduğundan hızın 20

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

ok ok tamam sağolsun bilgi için.....
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tend'rin Dharra -Mark, yolun sonunda bir şey görmüyorsun. Resimde yolun sonu gibi gözüken yer (daha önce de tasvir ettiğim gibi) pek de yüksek olmayan bir tepenin üstü. Yani yolun geri kalanını olduğunuz yerden görmeniz mümkün değil; tepenin ardında kayboluyor çünkü yol.

Mark ve Liero sizin 1.turda ancak move aksiyonları geçerli olacak; tavşanları yakalamak 2.turda olabilir. Tavşanların AC:12 bu arada ve hızları da 20, ip ucunu da vermiş olayım. Kafeste 20 kadar tavşan olabilir.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar; Ganrosh ve kurdu kendini "delay" etti; sıralamada en sonda oynuyor, haberiniz olsun! :-P

.
Post Reply