Firble yaratıkları felen bana ayırFirble wrote:Sevinebilirim sanırım çünkü bitti. Nasıl oldu bilmiyorum. Yorumlarınız önemli benim için...
Catboy olabilecek en uzun bölüm sınırı koymadım. Ancak aslında bir maddenin iki sayfayı geçmemesi de iyi olur. Ancak en azından bir ansiklopedi maddesi olacağına başlı başına bir kitap konusu olmayacağına dikkat etmek sanırım yerinde olur...
: ) ) ) Neyse işte... Doğrusu ilk başta alacağını düşündüğümden daha çok vaktimi aldı. Neyse ki şubat boş ay ondan sonra yeni maddeleri martta yazacağım...
Martta madde yazmayı düşünenler hangi maddeleri yazacağınızı belirtin ki o maddeleri ben almayayım. Gerçi daha epey bir vakit var...
Mart ayında benim ya da başkasının yazabileceğini düşündüğüm birkaç maddeyi aşağıya yazıyorum.
21)büyücüler
22)Cüceler
23)Yer Altı şehirleri
24)Yer altı
25)Gökyüzü
26)Deniz Altı
27)Ateş
28)Gökyüzü şehirleri
29)Rünler
30)Kitaplar
31)şamanlar (Druidler)
32)Denizaltı şehirleri
33)Zombiler
34)Mezarlıklar
35)Yolculuk
36)Hapishaneler
37)Atlantis
38)Antik şehirler
39)Savaşlar
40)Asalar
41)Kılıçlar
42)Hayvanlar
43)Bitkiler
44)Troller
45)Orklar
46)Zombiler
47)Barbarlar
48)şovalyeler
49)Rahipler
50)Fırtınalar
51)Tiyatrolar
52)Hayaletler
53)Oteller
54)Evler
55)Adalar
56)Ã?eşmeler
57)Gençlik
Ansiklopediciler
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Resimlerin o kadar acelesi yok ki hepsine resim çizebileceğini de sanmıyorum zaten 120 madde felen sadee Frible yazıcak bu yıl içinde xDPossessed wrote:Aa, maddeler ortaya çıkmaya başlamış. Ben de yavaş yavaş çizimlere başlasam iyi olacak. Özel bir isteğiniz varsa onla başlayayım.
Yalnız kötü bir zamanlama oldu, şu anda finaller ve projelerle uğraşıyorum ve elimde devam eden başka bir proje daha var. O nedenle biraz bekletebilirim sizi.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Vallahi tarzı tamamen sana kalmış... Aklıma öylesine gelen birkaç şeyi yazayım mesela... Kurt adam nedir sokakta görür müyüz? Bu adamlarla ay ışığı arasında bir bağlantı vardı neydi? Bu adamlar kurt adam görünmedikleri sırada neyin nesidirler? Bu arada bu efsanenin gerçek Dünyada bir kaynağı var mıdır varsa nedir? Kurtadam ve vampirler arası bir şeylerden bahsediyorlar ne ola ki bu ( Bak bunu cidden ben de bilmiyorum tam olarak)
Bu soruların dört beşi düzgün bir kurtadam maddesi yaratabilir. Tabiii bambaşka şekilde de anlatabilirsin... Tamamen senin hayal gücüne bağlı maddenin nasıl olacağı...
Bu soruların dört beşi düzgün bir kurtadam maddesi yaratabilir. Tabiii bambaşka şekilde de anlatabilirsin... Tamamen senin hayal gücüne bağlı maddenin nasıl olacağı...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Arkadaşlar bugün ayın 16sı... Dolayısı ile şu ana kadar hazırlanmamış olan bölümleri yapılmamış kabul ediyorum şu anda...
Daha önce diğer başlıkları alan arkadaşlar elinizdeki başlıkların arasındaki önemli bazı maddeleri ben üstlenebilirim. Eğer sorumluluğunu aldığınız maddelerin içerisinde bitirebilecekleriniz varsa şubat sonuna kadar bitirip ansiklopedi maddeleri bölümüne ekleyin...
İkincisi arkadaşlar... Ansiklopediye bir maddenin eklenmesi için sanırım bir alt sınırı mutlaka koymak gerekiyor.
Sonuçta fantastik edebiyatla ilgili olmasa bile en kötü ansiklopediyi de açsanız.
Vampir: Kan içen yaratık... şeklinde bir madde bulamazsınız.
Sonuç olarak bir alt sınıra ihtiyaç var... O nedenle bu sınırı tüm kıstasları çok net olarak koyuyorum... Yarım A4 sayfasını word programında 12 font times new roman yazı biçimi ile dolduramayacak bölümleri ansiklopediye koyulmamasını bu tür yazıları ansiklopedinin en sonuna eklenecek madde taslaklarına ekleyip, birisinin sorumluluk alarak bu maddeleri geliştirmesi halinde ansiklopediye madde olarak eklenmesini önereceğim... Eğer bunu yapabilecek durumda olursam... Ansiklopedinin söz verdiğim 120 maddesini yazdıktan sonra gelecek senenin ocak ayında en azından 20 maddeyi (tabii o kadar taslak olursa) ben kendim geliştirip ansiklopediye koyarım... Eğer taslak sayısı 20nin üstünde olur ve aralarında seçim yapmam gerekirse muhtemelen fantastik Dünyada daha fazla yer etmiş konularla ilgili başlıklara öncelik veririm.
Daha önce diğer başlıkları alan arkadaşlar elinizdeki başlıkların arasındaki önemli bazı maddeleri ben üstlenebilirim. Eğer sorumluluğunu aldığınız maddelerin içerisinde bitirebilecekleriniz varsa şubat sonuna kadar bitirip ansiklopedi maddeleri bölümüne ekleyin...
İkincisi arkadaşlar... Ansiklopediye bir maddenin eklenmesi için sanırım bir alt sınırı mutlaka koymak gerekiyor.
Sonuçta fantastik edebiyatla ilgili olmasa bile en kötü ansiklopediyi de açsanız.
Vampir: Kan içen yaratık... şeklinde bir madde bulamazsınız.
Sonuç olarak bir alt sınıra ihtiyaç var... O nedenle bu sınırı tüm kıstasları çok net olarak koyuyorum... Yarım A4 sayfasını word programında 12 font times new roman yazı biçimi ile dolduramayacak bölümleri ansiklopediye koyulmamasını bu tür yazıları ansiklopedinin en sonuna eklenecek madde taslaklarına ekleyip, birisinin sorumluluk alarak bu maddeleri geliştirmesi halinde ansiklopediye madde olarak eklenmesini önereceğim... Eğer bunu yapabilecek durumda olursam... Ansiklopedinin söz verdiğim 120 maddesini yazdıktan sonra gelecek senenin ocak ayında en azından 20 maddeyi (tabii o kadar taslak olursa) ben kendim geliştirip ansiklopediye koyarım... Eğer taslak sayısı 20nin üstünde olur ve aralarında seçim yapmam gerekirse muhtemelen fantastik Dünyada daha fazla yer etmiş konularla ilgili başlıklara öncelik veririm.
HARBE GİDEN
Arkadaşlar bugün 23 şubat... Eğer eski başlıklarınızı hala bitirmediyseniz. Mart ayı itibari ile eski başlıkların bir bölümünü ben alıyorum. Ã?ünkü bunların bir bölümü ansiklopedi de mutlaka bulunması gereken başlıklar.. Neyse ben artık 120 maddemi yazarım... Eğer bir işine yararsa sitenin tabii mutlu olurum...
HARBE GİDEN
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Eh arkadaşlar haftasonu da geçti... Mart ayındayız. Bu durumda ben
Anka kuşu
Vampirler
Cinler
Zombiler
Ejderhalar
Orklar
Cadılar
Periler
Hayaletler
Ozanlar
Kıyamet
Ormanlar
Taşlar
Denizler
Ateş
Cüceler
Barbarlar
şovalyeler
Savaşlar
Troller
Anka kuşu
Vampirler
Cinler
Zombiler
Ejderhalar
Orklar
Cadılar
Periler
Hayaletler
Ozanlar
Kıyamet
Ormanlar
Taşlar
Denizler
Ateş
Cüceler
Barbarlar
şovalyeler
Savaşlar
Troller
HARBE GİDEN
şu an için Catboyun ve Aegronun da katkıları ile birlikte 29 maddemiz var. Nisan ve mart benim için çok hareketli aylar o nedenle mart ayında yapmam gerekenleri biraz nisana yayacağım izninizle.
Ancak 14 nisanda sorumluluğunu aldığım diğer 15 maddeyi de tamamlarım böylece 44 maddemiz tamamlanmış olur.
Ancak 14 nisanda sorumluluğunu aldığım diğer 15 maddeyi de tamamlarım böylece 44 maddemiz tamamlanmış olur.
HARBE GİDEN
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı