Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Gerek yok, burada sizin kuvvetleriniz savaşın yönünü değiştirecek çapta değil. Ã?te yandan bu taktikle burayı aylarca savunabilirsiniz, çünkü saldıranlar size göre rakip değil.dwaxer wrote:Bir de büyülerimi seçmeyeyim mi savaşa göre?
Sadece savaş, kale savunması, yapılan işin anlamsızlığı ve bezginlik üzerine bir tecrübeniz olacak varsayın, hikaye sizin aktif olacağınız şekilde ilerleyecek sonrasında.
Karakterler konusunda sadece şahit olduğunuz kadar bilginiz var, burası sizin memleketinizden çok uzakta bir bölge.
Holy Symbol of Mystra (Yenedittas için)
Full Plate MW (1062)
Shield MW (827)
2.600 sp.
850 gp.
580 gp. değerinde mücevher.
Potion of Barkskin +2 (225)
Scroll of confusion (525)
Brooch of Shielding (1125)
Hesaplarıma göre dwaxer’in istediği potion of levitate’i çıkarttığımızda elimizdeki ganimetin değeri 5395 gp oluyor. Bu ganimeti de bölüşecek miyiz? Bölüşeceksek nasıl değerlendireceğiz? Bu konuda bir fikirlerinizi alayım.
benim mali sıkıntılarım olduğundan sizin kadar açılamıyorum. karakterim yine biraz geride olacak.
pelerini kulede öldürdüğümüz birinden bulmuştuk. Ne olduğuna bakmadan hemen üstüme geçirmiştim.
Dwaxer: Evet, işlerim çok yoğun ve bezdirici. İnternetm ise sorunlu. bu kadar ara vereceğimi ben dahi tahmin edememiştim. Bu şekilde 1,5 ay daha gidecek. Ondan sonra düzelecek hayatım inşallah.
Full Plate MW (1062)
Shield MW (827)
2.600 sp.
850 gp.
Hesaplarıma göre dwaxer’in istediği potion of levitate’i çıkarttığımızda elimizdeki ganimetin değeri 5395 gp oluyor. Bu ganimeti de bölüşecek miyiz? Bölüşeceksek nasıl değerlendireceğiz? Bu konuda bir fikirlerinizi alayım.
benim mali sıkıntılarım olduğundan sizin kadar açılamıyorum. karakterim yine biraz geride olacak.
pelerini kulede öldürdüğümüz birinden bulmuştuk. Ne olduğuna bakmadan hemen üstüme geçirmiştim.
Dwaxer: Evet, işlerim çok yoğun ve bezdirici. İnternetm ise sorunlu. bu kadar ara vereceğimi ben dahi tahmin edememiştim. Bu şekilde 1,5 ay daha gidecek. Ondan sonra düzelecek hayatım inşallah.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Cloak of Cha +2Darkgnome wrote:Holy Symbol of Mystra (Yenedittas için)
Full Plate MW (1062)
Shield MW (827)
2.600 sp.
850 gp.
Listeden Full Plate MW'yı da çıkartacağız, çünkü onu'da Olaf'a verdik.
-
Mark
- Kullanıcı

Scroll of confusion: Ben kullandım biliyorsun. Kitabıma geçirdim.Darkgnome wrote:Holy Symbol of Mystra (Yenedittas için)
Full Plate MW (1062)
Shield MW (827)
2.600 sp.
850 gp.
Holy Symbol of Mystra: Bunudla değiştirilmiş bir Cyric madalyonu olduğunu zannetmiştim. Takmak isterim.
Geri kalan parayı da, grup bütçemize ekleriz. Oradan zaten iki cure wand aldık. Dwaxer değil mi?
Ben ve dwaxer 1000gp bütçeye aktardık. Toplam kaç oluyor?
Hım...
Darkgnome'un hesabına dayanarak şöyle diyorum:
Potion of levitate yapıldıktan sonra: 5395gp demişti. Scroll of confusion kullanmıştım, onu çıkarıyoruz. 5395-525= 4870gp
4870gp. Bu benjamin pelerini aldığı halde. OK. şimdi üzerine benim ve dwaxer'ın eklemesini koyalım.
6870gp ediyor. (Grup bütçesi) Bu darkgnome ve edmond'un eklememiş hali. Tabi edi daha yeni katıldı. Ama kabul etmişti diye hatırlıyorum.
6870+1000(darkgnome)+1000(edmond)... Olası.
Bu hesabı sadece verileri toplamak için yaptım ki, kaynak teşkil etsin. Daha doğrusunu yapmak için geriye dönebilmemizi sağlar.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Mark
- Kullanıcı

Düzeltme, pardon:
5395-525(scroll of confusion)-1062(Full Plate MW)-??(Holy Symbol of Mystra)=3808
3808+1000(yenendithas)+1000(olaf)=5808
5808-(2 adet cure wand) Onun parasını bilmiyorum.
5395-525(scroll of confusion)-1062(Full Plate MW)-??(Holy Symbol of Mystra)=3808
3808+1000(yenendithas)+1000(olaf)=5808
5808-(2 adet cure wand) Onun parasını bilmiyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
"Holy Symbol of Mystra" değil o. Shar'ın sembolü aslında sadece üzerinde ilizyon var.
Edmond senin karakteri elden geçirdim.
Toughness'i berelenmeye değil (vitality), yaralanmaya ekledim (wound).
Endurance gereksiz bir feat bu prestij sınıf için onun yerine Combar Expertise'i şart koştum. Bunun için int'i 13'e çıkarttım str'den biraz kıstım. Dwarwen Armor Proficiency featini aldım egzotik armor sınıfına giren bütün zırhları giyebiliyor cüceler daha yararlı bir feat. Kalkanını +1 Mithral'e çevirdim fiyatı arttı ama -3 skill cezasından kurtardı. Silver silahını değiştirdim, gümüş silahlar -1 hasar verir onun yerine gerektiği zaman istersen 80 gp'ye silahının üzerine sıvı gümüş dökebilirsin. Bir göz at beğenirsen değiştirelim.
İsim:Viarfar
Irk:Shield Dwarf
Sınıf:Fighter 6
Fiziksel özellikler: Ortalama bir cüce boyu ve kilosunda.Saçları yok, sakalları aşırı derecede uzun ve kızıl renkte.Gözleri siyah denebilecek kadar kahverengi.
STR: 16 (+3)
DEX: 13 (+1)
CON: 18 (+4)
INT: 13 (+1)
WIS: 10 (0)
CHA: 9 (-1)
AC: 26 (27) Battle Plate +9, Extreme Shield +4, Dex +1, N.Armor +1, Ring of pro +1
Touch AC: 11 (12)
Wound: 21
Vitality: 57
BaB: +6/+1
Grapple: +9
Movement: 20 ft.
Initiative: +1
Weapon Attack Damage Critical
Waraxe, Dwarven (tek elde, diğerinde kalkan) +11/+6 1d10+6 19-20
Saves Base Mod Misc Total
Fort: 5 4 0 9
Ref : 2 1 0 3
Will : 2 0 0 2
Feats:
Dodge
Toughness
Combat Expertise
Fighter
Weapon Focus (Waraxe, Dwarwen)
Exotic Shield Proficiency (Shield Extreme Steel)
Weapon Specialition (Waraxe, Dwarven)
Dwarwen Armor Proficiency (Battle Plate)
Skills: Base Stat Misc Total
Climb 9 3 -5 7
Jump 9 3 -5 7
Intimidate 9 -2 0 7
Eşyalar:
Waraxe, Dwarven +1 2.330 gp
Mithral Shield Extreme Steel +1 2.180 gp
Battle Plate MW 2.650 gp
Amulet of Natural Armor +1 2.000 gp
Ring of Protection +1 2.000 gp.
840 gp. kaldı
Edmond senin karakteri elden geçirdim.
Toughness'i berelenmeye değil (vitality), yaralanmaya ekledim (wound).
Endurance gereksiz bir feat bu prestij sınıf için onun yerine Combar Expertise'i şart koştum. Bunun için int'i 13'e çıkarttım str'den biraz kıstım. Dwarwen Armor Proficiency featini aldım egzotik armor sınıfına giren bütün zırhları giyebiliyor cüceler daha yararlı bir feat. Kalkanını +1 Mithral'e çevirdim fiyatı arttı ama -3 skill cezasından kurtardı. Silver silahını değiştirdim, gümüş silahlar -1 hasar verir onun yerine gerektiği zaman istersen 80 gp'ye silahının üzerine sıvı gümüş dökebilirsin. Bir göz at beğenirsen değiştirelim.
İsim:Viarfar
Irk:Shield Dwarf
Sınıf:Fighter 6
Fiziksel özellikler: Ortalama bir cüce boyu ve kilosunda.Saçları yok, sakalları aşırı derecede uzun ve kızıl renkte.Gözleri siyah denebilecek kadar kahverengi.
STR: 16 (+3)
DEX: 13 (+1)
CON: 18 (+4)
INT: 13 (+1)
WIS: 10 (0)
CHA: 9 (-1)
AC: 26 (27) Battle Plate +9, Extreme Shield +4, Dex +1, N.Armor +1, Ring of pro +1
Touch AC: 11 (12)
Wound: 21
Vitality: 57
BaB: +6/+1
Grapple: +9
Movement: 20 ft.
Initiative: +1
Weapon Attack Damage Critical
Waraxe, Dwarven (tek elde, diğerinde kalkan) +11/+6 1d10+6 19-20
Saves Base Mod Misc Total
Fort: 5 4 0 9
Ref : 2 1 0 3
Will : 2 0 0 2
Feats:
Dodge
Toughness
Combat Expertise
Fighter
Weapon Focus (Waraxe, Dwarwen)
Exotic Shield Proficiency (Shield Extreme Steel)
Weapon Specialition (Waraxe, Dwarven)
Dwarwen Armor Proficiency (Battle Plate)
Skills: Base Stat Misc Total
Climb 9 3 -5 7
Jump 9 3 -5 7
Intimidate 9 -2 0 7
Eşyalar:
Waraxe, Dwarven +1 2.330 gp
Mithral Shield Extreme Steel +1 2.180 gp
Battle Plate MW 2.650 gp
Amulet of Natural Armor +1 2.000 gp
Ring of Protection +1 2.000 gp.
840 gp. kaldı
Endurance'yi alma sebebim Dwarven Defender class'ı için gerekli olmasaydı.O zaman Weapon Speci... 'yi kaldırıp Endurance alayım mı? Yoksa gereksiz bir sınıf mı?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Yok prestij sınıfın gerekliliği olan endurance saçma geldi. Onun yerine combat expertise'i şart koştum. Prestij sınıfı bu featlerle alabileceksin Endurance almana gerek yok. Güzel bir prestij sınıf.Edmond wrote:Endurance'yi alma sebebim Dwarven Defender class'ı için gerekli olmasaydı.O zaman Weapon Speci... 'yi kaldırıp Endurance alayım mı? Yoksa gereksiz bir sınıf mı?
.
Evet; şöyle seçtim; umarım isabetli seçimlerdir. Ne zor yaa seçim yapmak.
Spells:
Level 0: DC-15, 6 Per/day
Create Water
Guidance
Light*2
Mending
Resistance
Level 1: DC-16, 6+1 Per/day
Bless
Command
Comprehend Languages
Remove Fear
Sanctuary
Shield of Faith
+Protection from Evil
Level 2: DC-17, 4+1 Per/day
Bear’s Endurance
Hold Person
Remove Paralysis
Silence
+Aid
Level 3: DC-18, 3+1 Per/day
Daylight
Dispel Magic
Invisibility Purge
+Magic Circle against Evil
Level 4: DC-19, 2+1 Per/day
Air Walk
Restoration
+Holy Smite
Domain powers:
Good: Cast good spells at +1 caster level
Sun: Perform a greater turning 1/day
.
Evet; şöyle seçtim; umarım isabetli seçimlerdir. Ne zor yaa seçim yapmak.
Spells:
Level 0: DC-15, 6 Per/day
Create Water
Guidance
Light*2
Mending
Resistance
Level 1: DC-16, 6+1 Per/day
Bless
Command
Comprehend Languages
Remove Fear
Sanctuary
Shield of Faith
+Protection from Evil
Level 2: DC-17, 4+1 Per/day
Bear’s Endurance
Hold Person
Remove Paralysis
Silence
+Aid
Level 3: DC-18, 3+1 Per/day
Daylight
Dispel Magic
Invisibility Purge
+Magic Circle against Evil
Level 4: DC-19, 2+1 Per/day
Air Walk
Restoration
+Holy Smite
Domain powers:
Good: Cast good spells at +1 caster level
Sun: Perform a greater turning 1/day
.
Karakter kağıdıma bakarken gördüm de craft construct almışım. Neden aldım diye düşündüm uzun süre sonra aklıma geldi ben Adult kruthic effigy yapacaktım. (Miniatures handbook P:63) Ne yazıkki bu constructın ne kadara maal olduğunu ve effigy olduğunda ne gibi özellikler alıp neleri kaybettiğini öğreneceğim kaynak olan "Tome of magic" kitabım bozulmuş, açılmıyor. Acaba bu bilgileri sen yazsan olur mu devrimk. Ona göre karakter kağıdımı ve yanımdakileri bir kere daha derlemek ve sana göndermek isterim.
Bu arada, construct biraz pahalıya gelebilir. Grubun ortak kasasından biraz para çekmeme umarım bir şey demezsiniz.
Arta kalan zamanlarımda olabildiğince sizin grubunuzun yanında yer almaya çalışacağım ancak şu sıralar gerçekten sıkışık bir dönemim oduğundan yeterine yakın takip yapamıyorum. Kusuruma bakmayın.
Bu arada, construct biraz pahalıya gelebilir. Grubun ortak kasasından biraz para çekmeme umarım bir şey demezsiniz.
Arta kalan zamanlarımda olabildiğince sizin grubunuzun yanında yer almaya çalışacağım ancak şu sıralar gerçekten sıkışık bir dönemim oduğundan yeterine yakın takip yapamıyorum. Kusuruma bakmayın.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Tabii bakıp yazarım. O feati Golem yapmak için de gerekli. İleride siz ayrıldığınızda kulenizi koruyacak bir golem yaparsınız.Darkgnome wrote:Karakter kağıdıma bakarken gördüm de craft construct almışım. Neden aldım diye düşündüm uzun süre sonra aklıma geldi ben Adult kruthic effigy yapacaktım. (Miniatures handbook P:63) Ne yazıkki bu constructın ne kadara maal olduğunu ve effigy olduğunda ne gibi özellikler alıp neleri kaybettiğini öğreneceğim kaynak olan "Tome of magic" kitabım bozulmuş, açılmıyor. Acaba bu bilgileri sen yazsan olur mu devrimk. Ona göre karakter kağıdımı ve yanımdakileri bir kere daha derlemek ve sana göndermek isterim.
Siteye girdiğiniz zaman bir - iki cümle yazın ki orada olduğunuzu görelim en azından.