Ansiklopediciler
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bunlar benim başlıklarım bir çakışma yok sanırım. Ancak yine de yazayım dedim... Ã?akışan varsa değiştirip yazayım tekrar.
1)cadılar
2)büyü
3)elfler
4)gnomlar
5)buçukluklar
6)korsanlar
7)mitolojiler
8)fantastik Dünyalar
9)savaşçılar
10)tapınaklar
11)lanetler
12)Deniz Kızları
13)Hanlar
14)Kapılar
15)Rüyalar
16)Okullar
17)hırsızlar
18)güzellik
19)aynalar
20)ırmaklar
1)cadılar
2)büyü
3)elfler
4)gnomlar
5)buçukluklar
6)korsanlar
7)mitolojiler
8)fantastik Dünyalar
9)savaşçılar
10)tapınaklar
11)lanetler
12)Deniz Kızları
13)Hanlar
14)Kapılar
15)Rüyalar
16)Okullar
17)hırsızlar
18)güzellik
19)aynalar
20)ırmaklar
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Cidden güzel başlıklar seçmişsin Firble benim yazılar hala bitmedi senin bitti mi tam olarak ocağın sonuna yetiştirebileceğimizi zannetmiyorum ve nedense kimsenin katılmak gibi bir niyeti varmış gibi gözükmüyor. Sen, ben birde Edmond' un sesi çıktı bu Ansiklopedi konusunda. Başta millet tamam dedi ama şimdi kimsenin başlık verdiği yok.
Benim bildiğiniz üzere Efsanevi Yaratıklar konum ve bulabildiklerim hakkında yazılarımı yazıyorum....
Benim bildiğiniz üzere Efsanevi Yaratıklar konum ve bulabildiklerim hakkında yazılarımı yazıyorum....
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Kusura bakma firble, final dönemindeydim nasıl sonuçlanacağını bilmediğimden bu işe de bir süre karışmak istemedim. İlk defa üniversitede finallere girdiğim için aşırı stresliydim, o zamanlarda bayağı kişinin farkında olmadan da kalbini kırdım, bu yüzden özür diliyorum onlardan.
Ben emin değilim bir baktım ama kurt adamları alan yok galiba, ben bir örnek olsun diye kurt adamlar hakkında bir yazı hazırlayıp sana göndereyim eğer iyi yazabilmeyi başardıysam daha çok yazı yazmak adına çaba sarf edebiliim. Demek istediğim şimdi burada bir sürü yazacağım şeyleri sıralamak istemiyorum, öncelikle yazabilir miyim onun garantisini vermek istiyorum sana. Yazım sana uygun olursa daha başka yazılar da hazırlamak isterim. Olur mu?
Ben emin değilim bir baktım ama kurt adamları alan yok galiba, ben bir örnek olsun diye kurt adamlar hakkında bir yazı hazırlayıp sana göndereyim eğer iyi yazabilmeyi başardıysam daha çok yazı yazmak adına çaba sarf edebiliim. Demek istediğim şimdi burada bir sürü yazacağım şeyleri sıralamak istemiyorum, öncelikle yazabilir miyim onun garantisini vermek istiyorum sana. Yazım sana uygun olursa daha başka yazılar da hazırlamak isterim. Olur mu?
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Düşündüğümden daha fazla zaman aldı... Bugün bitmeyebilir. Ancak en fazla beş tane kalır geriye sanırım. İlk on maddeyi ayrı bir başlıkta yazacağım. En azından elde olsun diye... Bundan sonrası Eflaya kalıyor sanırım...
Bunun yanında Possesed kardeş... eğer Edmond ve Aegron da 20şer madde yazmayı başarırsa 60 maddemiz olacak... Bundan sonraki ayda yani şubatta mola vereceğiz. Sen en azından bu maddelerin 10 una eğer yapabilirsen 20sine resim çizebilir misin ki acep?
Bunun yanında Possesed kardeş... eğer Edmond ve Aegron da 20şer madde yazmayı başarırsa 60 maddemiz olacak... Bundan sonraki ayda yani şubatta mola vereceğiz. Sen en azından bu maddelerin 10 una eğer yapabilirsen 20sine resim çizebilir misin ki acep?
HARBE GİDEN
Gerçekten bu konuda uğraş veren herkesi tebrik ediyorum.
Kısa sürede herkesin yararlanabileceği geniş bir kaynak oluşacak gibi.
Firble maddelerdeki yaratıkları edebiyattan ve tarihten örnekler vererek geliştirmiş.
Aegron maddelerinde kelimelerin kökenini ve tarihteki (Mitolojideki) yerlerini de eklemiş bence bu dikkat edilmesi gereken bir husus.
Gayet güzel gidiyor herkese kolay gelsin.
Kısa sürede herkesin yararlanabileceği geniş bir kaynak oluşacak gibi.
Firble maddelerdeki yaratıkları edebiyattan ve tarihten örnekler vererek geliştirmiş.
Aegron maddelerinde kelimelerin kökenini ve tarihteki (Mitolojideki) yerlerini de eklemiş bence bu dikkat edilmesi gereken bir husus.
Gayet güzel gidiyor herkese kolay gelsin.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

kusura bakma firble, çok kötüb ir hastalık dönemi geçirdim de yataktan kalkacak halde değildim, ateşim çok fazla yükseldi, az daha beymin haşlanıyordu. Bu yüzden yetiştiremedim. Ben zaten kurt adamları yazacaktım sadece örnek olarak. Başka madde belirlememiştim kendime, onun da tatmin edici seviyeye gelene kadar buraya koymak istemiyorum. Ã?ünkü kurt adamlarla ilgili bir yoğun bilgi var, hepsini yazarsam çok fazla aşırı bilgi içerir. Ben de önemlilik sırasına göre ayıklamayı tercih ettim. Umarım anlayış gösterirsin.
Sevinebilirim sanırım çünkü bitti. Nasıl oldu bilmiyorum. Yorumlarınız önemli benim için...
Catboy olabilecek en uzun bölüm sınırı koymadım. Ancak aslında bir maddenin iki sayfayı geçmemesi de iyi olur. Ancak en azından bir ansiklopedi maddesi olacağına başlı başına bir kitap konusu olmayacağına dikkat etmek sanırım yerinde olur...
: ) ) ) Neyse işte... Doğrusu ilk başta alacağını düşündüğümden daha çok vaktimi aldı. Neyse ki şubat boş ay ondan sonra yeni maddeleri martta yazacağım...
Martta madde yazmayı düşünenler hangi maddeleri yazacağınızı belirtin ki o maddeleri ben almayayım. Gerçi daha epey bir vakit var...
Mart ayında benim ya da başkasının yazabileceğini düşündüğüm birkaç maddeyi aşağıya yazıyorum.
21)büyücüler
22)Cüceler
23)Yer Altı şehirleri
24)Yer altı
25)Gökyüzü
26)Deniz Altı
27)Ateş
28)Gökyüzü şehirleri
29)Rünler
30)Kitaplar
31)şamanlar (Druidler)
32)Denizaltı şehirleri
33)Zombiler
34)Mezarlıklar
35)Yolculuk
36)Hapishaneler
37)Atlantis
38)Antik şehirler
39)Savaşlar
40)Asalar
41)Kılıçlar
42)Hayvanlar
43)Bitkiler
44)Troller
45)Orklar
46)Zombiler
47)Barbarlar
48)şovalyeler
49)Rahipler
50)Fırtınalar
51)Tiyatrolar
52)Hayaletler
53)Oteller
54)Evler
55)Adalar
56)Ã?eşmeler
57)Gençlik
Catboy olabilecek en uzun bölüm sınırı koymadım. Ancak aslında bir maddenin iki sayfayı geçmemesi de iyi olur. Ancak en azından bir ansiklopedi maddesi olacağına başlı başına bir kitap konusu olmayacağına dikkat etmek sanırım yerinde olur...
: ) ) ) Neyse işte... Doğrusu ilk başta alacağını düşündüğümden daha çok vaktimi aldı. Neyse ki şubat boş ay ondan sonra yeni maddeleri martta yazacağım...
Martta madde yazmayı düşünenler hangi maddeleri yazacağınızı belirtin ki o maddeleri ben almayayım. Gerçi daha epey bir vakit var...
Mart ayında benim ya da başkasının yazabileceğini düşündüğüm birkaç maddeyi aşağıya yazıyorum.
21)büyücüler
22)Cüceler
23)Yer Altı şehirleri
24)Yer altı
25)Gökyüzü
26)Deniz Altı
27)Ateş
28)Gökyüzü şehirleri
29)Rünler
30)Kitaplar
31)şamanlar (Druidler)
32)Denizaltı şehirleri
33)Zombiler
34)Mezarlıklar
35)Yolculuk
36)Hapishaneler
37)Atlantis
38)Antik şehirler
39)Savaşlar
40)Asalar
41)Kılıçlar
42)Hayvanlar
43)Bitkiler
44)Troller
45)Orklar
46)Zombiler
47)Barbarlar
48)şovalyeler
49)Rahipler
50)Fırtınalar
51)Tiyatrolar
52)Hayaletler
53)Oteller
54)Evler
55)Adalar
56)Ã?eşmeler
57)Gençlik
HARBE GİDEN
-
Possessed
- Site Çizeri
Aa, maddeler ortaya çıkmaya başlamış. Ben de yavaş yavaş çizimlere başlasam iyi olacak. Özel bir isteğiniz varsa onla başlayayım.
Yalnız kötü bir zamanlama oldu, şu anda finaller ve projelerle uğraşıyorum ve elimde devam eden başka bir proje daha var. O nedenle biraz bekletebilirim sizi.
Yalnız kötü bir zamanlama oldu, şu anda finaller ve projelerle uğraşıyorum ve elimde devam eden başka bir proje daha var. O nedenle biraz bekletebilirim sizi.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..