Arkadaşlar Eksi Edmond bu labirentten çıkabilirse.Ã?ünkü Edmond pek çıkabilecek gibi görünmüyordwaxer wrote:Cozutuk wizard-warlock Winter, senin suyun ısındı artık. :schemes: Kendi fey-step ayaklarınla kendini ölümün kucağına saldın bakıyorum. Büyü yapmak Opp. Attack'a yol açar diyorum hâlâ kendi kendine kamikazelik yapıyorsun yahu. Neyse...
Arkadaşlar bu labirentten de çıkabilirseniz yeraltındaki yolculuğunuzun bitmesine çok az kalacak artık.
.
Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Quarion wrote:Birincil olarak önümdekine dedim ama ikincili mi belirtmedim? Zaten yan yana değillermi, ne farkediyor?
Çok şeyler farkediyor. Hem bütün aksiyonlar initiative sırasına göre gidiyor, hem de minion yaratıklar bir vuruşta ölürken young ya da adultlar öyle değil. Birincil hedefin önemi senin saldırını onun ACsine yapmamızdır ve yaratıukların ACleri farklı. şimdi sen önündeki Hatchling kruthike saldırıyorsun eğer vurursan ve ikincil hedef olarak diğer hatclingi seçsen aynı anda iki yaratık birden öldürmüş olurdun ama young'ı ikincil hedef seçersen sadece birkaç dmg olur ve diğeri de ölmemiş olur, vs.
Bu arada önündekini öldürüp 1 kare öne shift yapsaydın Akmenos'a da yer açılırdı. :schemes:
Winter de ölüm döşeğinde bu arada acaba kurtulabilecek mi? :schemes:
.
Hmm anladım, ben o yan yana olan ikisini belirtmek istedim.
Magistrate'in istediği şey birileriyle laf dalaşına girmek, öyle zevk alıyom ben fazla zeki olmayan bir savaşçıdan :DYazcaktım aslında shifti hem yaratığı öldürdükten sonra gidip edmond'a heal check atacaktım ama nedense unuttum mu ne oldu yazmamışım
Magistrate'in istediği şey birileriyle laf dalaşına girmek, öyle zevk alıyom ben fazla zeki olmayan bir savaşçıdan :DYazcaktım aslında shifti hem yaratığı öldürdükten sonra gidip edmond'a heal check atacaktım ama nedense unuttum mu ne oldu yazmamışım
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Kimse bir şeyler yazmadığı için sana öyle geliyor, hızlı oynansa öyle olmaz.Oyun gayet zevkli.Ã?ne geçmenin yolu yok ayrıcaAegron wrote:Winter(Edmond) öldü ölcek birşeyler yapmamız lazım.
Zaten arkadan da asılamıyorum lanet olası orumceklere. Dwaxer one geçmenin bir yolu yok mu şu anda benim için?
*Birde oyunun zevki kaçar gibi oldu bana göre. Sizce?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Aegron magic daggerinden başka 2 tane de uzaktan fırlatabileceğin hançerin vardı. Olduğun yerden atabilirdin bunları, saldırılarını yapabilirdin. Ayrıca kuralları çalışsaydın (ve Edmond sende!) arkadaşının olduğu kareden geçebileceğini bilirdin. Gerçi böcekler (örümcek değil) sana Opp. Attack yapabilirlerdi bu geçişler sırasında ama rogue olduğun için kolay kolay da vurulmazsın.Aegron wrote:Winter(Edmond) öldü ölcek birşeyler yapmamız lazım.
Zaten arkadan da asılamıyorum lanet olası orumceklere. Dwaxer one geçmenin bir yolu yok mu şu anda benim için?
*Birde oyunun zevki kaçar gibi oldu bana göre. Sizce?
Oyunun zevki neden kaçtı?
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-