Korku Öyküleri Yarışması (kitapkokusu-frpworld-

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ki çoğu zaman hikayelerin ve romanların asıl güzelliği, yazarın öngördüğünden farklı, apayrı, kendilerine has bir havaya sahip olmalarıdır. Ama kimi yazar olur ki ''evet'' der, ''tam istediğim gibi!'' bu belki onun sanrısıdır belki de gerçektir bilinmez... Ama şunu söyleyebilirim MG, ne olursa olsun yaz. ''Umarım istediğim gibi olur'' diyorsan hikayen için, mutlaka yazmalısın nasıl olacak olursa olsun. Ayrıca belirtmek isterim, bu yarışma çok iyi bir fırsat hikaye yazarlarının kendilerini geliştirmeleri için. Ben sana şimdiden iyi şanslar diliyorum :)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
MG
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MG »

Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu forumdan çok şeyler öğrenmeyi umuyorum
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Bu forumun edebiyat kısmı güçlüdür, gerçekten iyi yazarlar var aramızda.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
LeSorcier
Kullanıcı
Kullanıcı

...

Post by LeSorcier »

Katılalım, katılmayanları uyaralım..
<strong>“I reject your reality and substitute it for my own.”</strong> <br>Adam Savage
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Eee arkadaşlar... Bize ulaşan bir tane öykü var henüz. Gerçi genellikle hep son iki gün yoğun öykü gelir. Umarım yazanlar vardır :)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Hediyeler hazırda sanırım sahiplerini bekliyorlar. İnşallah güzel öyküler okuruz. Ve tabii biraz da korkunç. =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

3 siteden insan katılacak, tahminimce katılım yüksek olacaktır.
Korku unsurunu yazıyla anlatmayı zor bulmuşumdur hep, ondan katılmıyorum ben. Yoksa böyle kapsamlı bir yarışmaya katılıp kendimi test etmeyi isterdim :) Korku yazabileceğine inanan herkesin bu yarışmaya katılması gerekir. 3 siteden katılımcılar olacak. Kaç kere bu fırsat çıkar.
Böyle dedim de aklıma gelmişken sorayım. Böyle siteler arası ortak yarışmalar çok iyi bir etkinlik bence. Aynı veya başka sitelerle bu etkinlikler artmalı.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Walla gerilim yazarım ama korku konusunda hiç bir alt yapım yok ne adam gibi korku filmi izlemişliğim var nede korku temalı bir kitap okumuşluğum dolayısıyla kendmi yeterli görmediğimden bu yarışmaya katılamıcağım.Katılanlara başarılar.

Not: Bakın benim gibi bi rakibi daha başta elediniz :-P
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Aslında arkadaşlar iddalı olmadığınız bir konuda yarışmaya katılmak istemezsiniz bunu anlıyorum. Ama belki fikrinizi değiştirebilirim.

şöyle ki, normalde korku temalı şeyler okuyup izlememenizi belki bir avantaj olarak bile kullanabilirsiniz. şöyle örnek vereyim. Normalde fantastik kurgu okumamış bir insan fantastik öykü yazmaya kalkarsa okumayı gerçekten siterdim. Ã?ünkü istesek de istemesek de okuduğumuz izlediğimiz şeylerin etkisinde kalıyoruz. Yani saf kendi hayal gücü olacaktı.

Korku için durum aslında daha bile kolay. Okumuş insanlar için güçlü yazarların etkisi altında kalmamk gerçekten zor. Bu değerlendirmede bir dezavantaj olabilir. Koku öyküsü yazmak içnse yapmanız gereken şey düşünmek. "Nelerden korkuyorsunuz" Siz olsaydınız neden korkardınız." Hatta daha kolayı bir kabusunuzu hikayeleştirmeyi başarırsanız hem fantastik bir öykü hem de bir korku öyküsü yazmış olursunuz.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Yazınsal birşeyler söyleyemeyeceğim seçici kurulda olduğumdan =) Ama yazabilecek vaktiniz varsa, hiç tereddütsüz yazın diyorum...

Possessed, kitapkokusun'dan ve frpnet'den arkadaşlarla konuşuruz. Birlikte daha fazla etkinlik organize etmek güzel olur dediğin gibi. Özellikle bu yarışmaya iyi katılım olursa, ortak etkinliklerin devam etme olasılığı yüksek olacaktır..
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Evet arkadaşlar şu ana kadar gönderilen öyküler aşağıda, ulaşmayan varsa buradan kontrol edilip yeniden gönderebilir.

-Beyaz Bir kağıttan Kardan Adam Yapmak
-Okul
-Üç
-Gümüş Balıkları
-Kendinle Yüzleş
-Mezarlık Sakini
-Sandalye
-Saray Faresi
-Rüstem Bey Konağı
-Yolcu
-Oyun
-EAPOEHPL
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sonunda ben de hikayemi yolladım :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Son durum aşağıdaki gibi arkadaşlar. Yollayan ama aşağıda öyküsünün adı geçmeyen arkadaşlar varsa lütfen yeniden yollasınlar :)

-Okul
-Üç
-Gümüş Balıkları
-Kendinle Yüzleş
-Mezarlık Sakini
-Sandalye
-Saray Faresi
-Rüstem Bey Konağı
-Yolcu
-Oyun
-EAPOEHPL
-Günlükteki İfşaat
-Gece
-Ã?ykü (isim yok, rumuzu Pallas)
-Evdeki Ses
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Lugtarias wrote:Son durum aşağıdaki gibi arkadaşlar. Yollayan ama aşağıda öyküsünün adı geçmeyen arkadaşlar varsa lütfen yeniden yollasınlar :)

-Okul
-Üç
-Gümüş Balıkları
-Kendinle Yüzleş
-Mezarlık Sakini
-Sandalye
-Saray Faresi
-Rüstem Bey Konağı
-Yolcu
-Oyun
-EAPOEHPL
-Günlükteki İfşaat
-Gece
-Ã?ykü (isim yok, rumuzu Pallas)
-Evdeki Ses
Benim hikayem ulaşmamış maalesef :S Yeniden yollayayım öyleyse.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yeniden yolladı öyküsünü Edmond :D

-Freddie Mercury
Post Reply