NOT: Tamamen iyi niyetliğim
Efla adını değiştirsin :D
Efla adını değiştirsin :D
Ã?ncelikle çesitli sebeblerim var ama tahminim efla bunlara kızar
:D Ã?nce izin almak lazım.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Yoooooooooooooooooo, Eflaaaaaaaaaaaaaa! (Efla, Balrogla olan mücadelesinden sonra onu Kazad-dum Köprüsü'nden alaşğı etmiş ve tam güleç yüzüyle bize dönmüşken bir kırbaç darbesiyle kendine gelir ve aslında bir köle olduğunu hatırlar.
İkinci kırbacı tam yiyecekken bu hayattan kurturmak istediğine karar verir ve kırbacı tutan eli tuttuğu gibi... Sansür Uygulaması gereği burası silinmiştir! Saygılar!.... Efla koşar da koşar ve Ozan Firble'nin sesine kulak verir ve onun şiirlerinin kırıntılarını takip ederek bir diyara giriş yapar!)
Run, you fools! diye bağırırken en son görüldüğünde tekrar kişilik değişimi geçirerek elindeki süpürgenin bir asa olduğuna kanaat getirir ve kendini köprü diye hayal ettiği balkonundan aşağı atar!
Forever Efla!
Not: Bu yazıda hiç bir süpürge ve kırbaç zarar görmemiştir, bifiil halen kullanılabilir son kullanma tarihine kadar!
İkinci kırbacı tam yiyecekken bu hayattan kurturmak istediğine karar verir ve kırbacı tutan eli tuttuğu gibi... Sansür Uygulaması gereği burası silinmiştir! Saygılar!.... Efla koşar da koşar ve Ozan Firble'nin sesine kulak verir ve onun şiirlerinin kırıntılarını takip ederek bir diyara giriş yapar!)
Run, you fools! diye bağırırken en son görüldüğünde tekrar kişilik değişimi geçirerek elindeki süpürgenin bir asa olduğuna kanaat getirir ve kendini köprü diye hayal ettiği balkonundan aşağı atar!
Forever Efla!
Not: Bu yazıda hiç bir süpürge ve kırbaç zarar görmemiştir, bifiil halen kullanılabilir son kullanma tarihine kadar!
Açıkçası foruma 5 dk şöyle bir gireyim dedim ve bu başlığı görünce direk tepkim "Hayır olamaz!" oldu.
Bazı isimler kişilerle özdeşir. Ben sinanı efla dışında bir nickle düşünemiyorum. Ã?ünkü akılda bazı şeyler öyle kalıyor ve öyle hitap ediyorsun.
Değiştirceğini ummuyorum açıkçası
Sen de demişsin efla bir an sevindim.
Bazı isimler kişilerle özdeşir. Ben sinanı efla dışında bir nickle düşünemiyorum. Ã?ünkü akılda bazı şeyler öyle kalıyor ve öyle hitap ediyorsun.
Değiştirceğini ummuyorum açıkçası
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Sen yaşıyor muydunSquan wrote:Açıkçası foruma 5 dk şöyle bir gireyim dedim ve bu başlığı görünce direk tepkim "Hayır olamaz!" oldu.
Değiştirceğini ummuyorum açıkçasıSen de demişsin efla bir an sevindim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ya o zaman avatarını değiştirsin
. Efla taş gibi bir erkek değil midir? Evet! Pek tabiki öyledir. Ancak ben siteye ilk geldiğimde Eflayı bir dişi olarak düşündüm bilemiyorum neden? Belki o zaman herkesi dişi olarak hayal etmek istiyordum.(Hayır!!! Ergenlik dönemini bitireli çooook oldu
:D) Ama bir diyar efendisin daha sert bir ismi olmalı gibi geliyo bana.
Korkuyorum
Korkuyorum
Bu kısmını çok beğendim. Eline sağlık catboy! Bravo ! Oley ! Ariva ! (bkn. Konu değistirmeye çalışmak)catboy wrote:Run, you fools! diye bağırırken en son görüldüğünde tekrar kişilik değişimi geçirerek elindeki süpürgenin bir asa olduğuna kanaat getirir ve kendini köprü diye hayal ettiği balkonundan aşağı atar!
Forever Efla!
Kendinden korkuyorsan katılıyorum sanaStarfell wrote:
Korkuyorum
O değil de ben hep Androner'ı "female" zannetmiştim
Ama nick ile bir alakası yok, avatar ile alakalı
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury