Mark sildim senin son yazdığını, uymadı çünkü. Bu gibi şeyler için Farop Town oyununu kurmuştuk ama yürümedi. Her neyse, giriş hikayeni detaylı tutmuşsun, emek harcamışsın beğendiğim için sana +1 DM puanı verdim, bu puanları biriktir, çok birikirse (en az 10 olması lazım) uçuş mili kazanırsın. Yok şaka bir yana hakikatten, detaylı çalışanlara her zamanki gibi oyun içi magic item hediyelerim olacaktır.
.[/b]
Tabi, efendim.
Her zaman böyle devam edeceğim
İtem mi dedin
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
ben de ona göre ayarlayayım kendimi, bu arada benim karakter druid olduğu için şehirlere girse bile, binaların içine girmeyi tercih etmeyecektir.
Pazartesi perşembeleri dönecek ama ben diyim biraz anarşist bir şekilde bazen hooop diye ilerleyebilir de. Çok kalabalık olduğumuzdan, biraz hızlandırmak maksadıyla uçurabilirim sizi.
Peki druid olarak, yeraltındaki tünel ve zindanlara da mı girmeyeceksin?
......................
Liero hata sen de değil, ben cümleleri düzgün sıralayamamışım.
.
yapay olan yapıların (bina, zindan, tünel vs.) içine girmeyi tercih etmez. ama çok gerekirse istemeyerek de olsa girer tabii. Yeraltına özel bir durum yok. yer altındaki bir mağaraya girer mesela.
Androner wrote:dwazer, wolf'umu mount olarak kullanabilir miyim? biraz iri olabilir mi kendisi?
(normalde olmaz ama, worglar büyük olur.)
Ben onu inceledim. Dire Wolf level-7'de alabiliyorsun, zaten worglar monster diye geçiyor, goblinlerin kullandığı kötü huylu bir yaratıktır bu ortamda. Ama istersen riding dog ya da horse alabilirsin. Bir de şu anda bulunduğunuz kasabada dolaşırken hayvanını yanında, göstermelik de olsa bağlamışsın gibi tutman gerekir. İnsanlar korkabilir ve hele de wolfu yalnız görürlerse direk öldürmek istemeleri doğaldır. Evcil hayvan olduğunu belli edecek şekilde yanında dolaştırman lazım. Tabii ki dire wolf filanı ise asla kasabalara sokmamalısın; resmen panik olur.
Starfell wrote:Dwaxer XP leri grup olarak mı veriyosun yoksa bireysel olarak mı ?
Exp puanlarını grup olarak veriyorum; bunun sebebi gruptaki herkesin aynı level olmasını istiyorum.
Bir de öne çıkan bazı Rol Playlerinizde size, karaktere özel DM puanları vereceğim; örnek: emek harcanmış bir yazı, zekice bir hareket, grup adına çok faydalı bir eylem, kahramanca ama aynı zamanda işe yarayan bir eylem, güzel veya esprili bir diyalog, müthiş bir savaş sahnesi, vs Bunlar gibi, oyunun kalitesini arttıracak her türlü oyunlarınız için (her zaman olmasa da) DM puanı dediğim puanlar vereceğim. Ã?rneğin Mark karakterinin geçmişini uzun uzun yazdığı için (hatta öykü gibiydi) ona 1 puan verdim. Bu puanlar benim etkilenme durumuma göre 2 ya da 3, vs de olabilir. Bunlar birikecek ve 10 puanı geçtiğinde sizin oyun içinde bireysel olarak bir ödül kazanma ihtimaliniz başlamış olur. Bu ödül genelde istediğin bir magic itemdir.
Rica ederim. Diğer arkadaşlar da yeri geldiğinde geçmişi hatırlama şeklinde karakterleriyle ilgili özel bilgileri bizle paylaşıp 1 puan kazanabilirler. Ama özgeçmiş için sadece bir kere puan vereceğim tabii. Yine de edebi açıdan etkileyici yazılarınıza her zaman puan çıkabilir.