Kilit açma teknikleri

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

beyler bu bariz hırsızlığa teşvik ayıp yani...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Hırsızlığa teşvik mi hırsız loncasında bulunuyorsun Quel Shin. Bu arada bu rün meselesini merak ettim acaba sizin kadar yetenekli olmayan biz hırsızların da anlayabileceği bir yöntem mi?
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

İyide niye Quel-Shin dedin ki sevgili Raini?SAnırım Oren yazmaya çalışıyordun....
Sartan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sartan »

raini wrote:Hırsızlığa teşvik mi hırsız loncasında bulunuyorsun Quel Shin. Bu arada bu rün meselesini merak ettim acaba sizin kadar yetenekli olmayan biz hırsızların da anlayabileceği bir yöntem mi?
Bırak hırsızları, usta büyücülerin bile kolayca kavrayamayacağı şeydir bu bahsettiğim rünler. Ölüm kapısı serisini okursan anlarsın ne demek istediğimi :)
Yollar Yolculuk içindir,
Varmak için değil

Buddha
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Pardon Oren diyecektim. Neyse ölüm kapısı serisini merak ettim Yine de tabii uğraşmak bu kadar zorsa diğer yolları denemek sanırım daha doğru olacaktır. Sanırım yine en çok önerilen yöntem maymuncuk benzeri bir alet kullanmak oldu. Yeordanın önerii hariç peki ya anahtar deliği olmayan kapılar sizce bu kapılar tamamen umutsuz mudur ? Yoksa onları açmanın da bir yolu var mıdır?
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Offf Biyığın yöntem yazmıştım explorer çöktü...

Belki de bu bir işaret, insanları rahatlıkla yanlış yöne sürükleyebilecek şeyler bunlar... Hem üşendiğimden hem de bu yazdıkların kötü sonuçlar doğurabileceğinden tekrar yazmıorum...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Sanırım bahsettiğin tarzda kilitler için önce mekanizmayı çözmen gerekiyor. Eğer kilidin yapacağı hareketi çözersen bir şansın vardır. İkinci yol kapıyı kilitli iken açmanın yolunu bulmak benim ilk metodum gibi. Bazı hırsızların kapının çivilerini çözdüklerini biliyorum. Gerekirse sessizce yapabiliyorsan kapının duvarla bağlantısını kesmeye çalış.
Ormanın gücü sizi kutsasın
Image
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ben en iyi yöntemi buldum. Ã?ncelikle şirink edilmiş ve bag of holdinge3 bırakılmış(tesadüfen) barbarımızı çıkartırız. Yanımızdaki clerik buna bless atar. Sonrada barbarı standart boyutuna getirir ve kapının üstüne salarız.
Tut Corax :) :wink:
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Kapı eğer kırılmayan bir maddeden yapılmışsa bu yöntem işe yaramaz hele bir de ses çıkartmamak gerekiyorsa doğrusu bu tür bir kapı açmayı en son başka çare kalmamışken tercih ederim ben.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi rün meselesini çok sevmiştim ya. hatta kendi sistemimde bile kullandım. gerçekten hoş. patryn ler benim favori ırkımdı. sanırım sartan bundan pek hoşlanmaz ama sonuç olarak barış oldu değil mi? :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Son derece sıcak hatta neredeyse yanan hava üflemek suretiyle metal kesme işi için yapılmış makine. İstersen hemen yapabilirim. Neden hemen beni aramadın neyse haberim oldu. Konseyi toplar projeye başlarız. İlerlemek adına bana verdiğin bu müthiş fikir nedeniyle sana teşekkür ederim. aletin yapımı bittiği anda evine gönderilecektir. :P :P :P :P :P :P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Güzel bir alet gibi ses de çıkarmıyorsa gerçekten işe yarayabilir.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vay be böyle icatlar hep ilgimi çekmiştir ama müzik ve iluzyona ilgim daha fazla olduğundan ırkımın bu özelliğini pek geliştiremedim.
Bu arada ufak bir yadım ses ve görüntünün dahil olduğu bir iluzyon kapının açılışını kamufle edebilir bir hırsızın işine yarar diye düşündüm.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Büyünün kilit açmayı kolaylaştırabileceği doğru aslında çok da mantıklı. Bir hırsızın farklı yöntemlere hazır olması lazım örneğin asitimsi bir madde işe yarayabilir mi? Tabii kapıyı eritirken mümkünse ses çıkartmamalı.
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Tornavida veya benzeri bir aletle kapı kolunun ön kısmını yerinden çıkarırsak kilit düşer sanırım.
Post Reply