Kilit açma teknikleri
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Bırak hırsızları, usta büyücülerin bile kolayca kavrayamayacağı şeydir bu bahsettiğim rünler. Ölüm kapısı serisini okursan anlarsın ne demek istediğimiraini wrote:Hırsızlığa teşvik mi hırsız loncasında bulunuyorsun Quel Shin. Bu arada bu rün meselesini merak ettim acaba sizin kadar yetenekli olmayan biz hırsızların da anlayabileceği bir yöntem mi?
Yollar Yolculuk içindir,
Varmak için değil
Buddha
Varmak için değil
Buddha
Pardon Oren diyecektim. Neyse ölüm kapısı serisini merak ettim Yine de tabii uğraşmak bu kadar zorsa diğer yolları denemek sanırım daha doğru olacaktır. Sanırım yine en çok önerilen yöntem maymuncuk benzeri bir alet kullanmak oldu. Yeordanın önerii hariç peki ya anahtar deliği olmayan kapılar sizce bu kapılar tamamen umutsuz mudur ? Yoksa onları açmanın da bir yolu var mıdır?
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Sanırım bahsettiğin tarzda kilitler için önce mekanizmayı çözmen gerekiyor. Eğer kilidin yapacağı hareketi çözersen bir şansın vardır. İkinci yol kapıyı kilitli iken açmanın yolunu bulmak benim ilk metodum gibi. Bazı hırsızların kapının çivilerini çözdüklerini biliyorum. Gerekirse sessizce yapabiliyorsan kapının duvarla bağlantısını kesmeye çalış.
Ormanın gücü sizi kutsasın

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Ben en iyi yöntemi buldum. Ã?ncelikle şirink edilmiş ve bag of holdinge3 bırakılmış(tesadüfen) barbarımızı çıkartırız. Yanımızdaki clerik buna bless atar. Sonrada barbarı standart boyutuna getirir ve kapının üstüne salarız.
Tut Corax

Tut Corax
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Son derece sıcak hatta neredeyse yanan hava üflemek suretiyle metal kesme işi için yapılmış makine. İstersen hemen yapabilirim. Neden hemen beni aramadın neyse haberim oldu. Konseyi toplar projeye başlarız. İlerlemek adına bana verdiğin bu müthiş fikir nedeniyle sana teşekkür ederim. aletin yapımı bittiği anda evine gönderilecektir.

Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Vay be böyle icatlar hep ilgimi çekmiştir ama müzik ve iluzyona ilgim daha fazla olduğundan ırkımın bu özelliğini pek geliştiremedim.
Bu arada ufak bir yadım ses ve görüntünün dahil olduğu bir iluzyon kapının açılışını kamufle edebilir bir hırsızın işine yarar diye düşündüm.
Bu arada ufak bir yadım ses ve görüntünün dahil olduğu bir iluzyon kapının açılışını kamufle edebilir bir hırsızın işine yarar diye düşündüm.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>