Farop Town ...OYUN...Herkes Katılabilir!!!

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Adama yaklaşabileceği kadar yaklaştı ve parayı atmak için elini tam kaldırdı, aniden durdu,

"Cüce dağlarının yerine söyle hemen atıcağım, zaten atmassam beni anında oynatıverirsin. Ama atıcağım."
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Adama yaklaşabileceği kadar yaklaştı ve parayı atmak için elini tam kaldırdı, aniden durdu, "Cüce dağlarının yerine söyle hemen atıcağım, zaten atmassam beni anında oynatıverirsin. Ama atıcağım."
"Pazarlığı bırak da at şu parayı; söz söylücem cüce dağlarının yerini, zaten burdan gitmeni ve ormanın huzurlu kalmasını istiyorum. Paranı alıp kaçacak değilim merak etme, zaten gördüğün gibi bir gölün ortasındaki kayanın üstünde duruyorum."

Archibald gölün kıyısında duruyordu; peri-adam ile aralarında 10-15 metre kadar vardı. Üzerinde nilüfer yaprakları ve dibinde yosunlar olduğundan, hafifçe bulanık suyun derinliği pek belli olmuyordu ne yazık ki. Ama bu kadar küçük bir göl, pek de derin olmamalıydı.

Peri adam: "Hadi bakalım 3'e kadar syıyorum!.. 1, 2, 3!.."

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

"Tamam tamam. Atıyorum su derinmi yanına geleyim eğer derin değilse"
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:"Tamam tamam. Atıyorum su derinmi yanına geleyim eğer derin değilse"
"Bence gelme! Pis, kokuşmuş ayaklarınla gölümü kirletmesen daha iyi! Hadi at parayı çalıyorum bak dans müziğini!"

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

"Peki ama söz ver eğer para suya düşerse yinede söyleyeceksin"

Eğer söz diyorsa atçam, demiyosa göle girip yanına gitçem"
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:"Peki ama söz ver eğer para suya düşerse yinede söyleyeceksin"
"Suya düşen parayı ben ne yapayım, düzgün at da düşmesin suya. Suya düşen kaybolup gider, girdap var dipte!" (yalan mı söylüyor, doğru mu belli değil)

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

"Ozaman yanıma ışınlan o riski göze alamam. Zaten okadar para bile çok ama razıyım.Gel yanıma vereyim.Sözüm söz."
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:"Ozaman yanıma ışınlan o riski göze alamam. Zaten okadar para bile çok ama razıyım.Gel yanıma vereyim.Sözüm söz."
"Peki o zaman, anlaşılan sen yorgunsun, biraz uyusan iyi olur. Hadi çekinme uyu... Uyuuu, uyuuu, uyuuuu!..."

Archibald uyudu!..

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Yaptığının çok aptalca olduğunu anlayan Hunter geri donmek istesede yine bir buyuyle karşılacağını farketti ve Elf ormanlarına doğru onları etrafından dolaşarak gitmeye kara verdi ve geri donerek yürümeye başladı. Giderekden de:

'' Bekle beni Elf Ormanları ve yavru unicorn'' der ve gülümseyerek yoluna devam eder. Dikkat ederek yoluna devam etmek zorunda olduğunun farkındadır. O küçük periye bir daha yakalanmak istemiyordu. Dikkatlice Elf ormanlarına dolayı yola devam ederken aldığı parayla neler yapabileceğini düşünmeye başladı. Belkide kendinede bir unicorn yavrusu yakalayabilir ve eğitebilirdi.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

dwaxer wrote:
Quarion wrote:"Ozaman yanıma ışınlan o riski göze alamam. Zaten okadar para bile çok ama razıyım.Gel yanıma vereyim.Sözüm söz."
"Peki o zaman, anlaşılan sen yorgunsun, biraz uyusan iyi olur. Hadi çekinme uyu... Uyuuu, uyuuu, uyuuuu!..."

Archibald uyudu!..

.

Archibald, uyandığında ne kadar süre geçtiğinin farkına varmaz. Gölün kıyısındadır hâlâ. Gölün ortasındaki kayanın üzeri boştur; peri-adam gitmiş! Ceplerini karıştırdığında bütün paralarının çalındığını farkeder. Ayrıca yakındaki bir ağacın üzerine "Batıya" diye yazılmış olduğunu görür.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

"Seni yer cücesi peri, ah keşke elimde olsaydın lanet olası. Neyse cüce dağlarının yerini söylemiş en azından, doğrumu acaba neyse başka şansım yok"diyerekten batıya doğru ilerlemeye başlar.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Hunter peri ile Archibald ın olduğu yerin etrafından dolaşmış ve yoluna devam etmektedir.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Post Reply