Farop Town ...OYUN...Herkes Katılabilir!!!
"Pazarlığı bırak da at şu parayı; söz söylücem cüce dağlarının yerini, zaten burdan gitmeni ve ormanın huzurlu kalmasını istiyorum. Paranı alıp kaçacak değilim merak etme, zaten gördüğün gibi bir gölün ortasındaki kayanın üstünde duruyorum."Quarion wrote:Adama yaklaşabileceği kadar yaklaştı ve parayı atmak için elini tam kaldırdı, aniden durdu, "Cüce dağlarının yerine söyle hemen atıcağım, zaten atmassam beni anında oynatıverirsin. Ama atıcağım."
Archibald gölün kıyısında duruyordu; peri-adam ile aralarında 10-15 metre kadar vardı. Üzerinde nilüfer yaprakları ve dibinde yosunlar olduğundan, hafifçe bulanık suyun derinliği pek belli olmuyordu ne yazık ki. Ama bu kadar küçük bir göl, pek de derin olmamalıydı.
Peri adam: "Hadi bakalım 3'e kadar syıyorum!.. 1, 2, 3!.."
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Yaptığının çok aptalca olduğunu anlayan Hunter geri donmek istesede yine bir buyuyle karşılacağını farketti ve Elf ormanlarına doğru onları etrafından dolaşarak gitmeye kara verdi ve geri donerek yürümeye başladı. Giderekden de:
'' Bekle beni Elf Ormanları ve yavru unicorn'' der ve gülümseyerek yoluna devam eder. Dikkat ederek yoluna devam etmek zorunda olduğunun farkındadır. O küçük periye bir daha yakalanmak istemiyordu. Dikkatlice Elf ormanlarına dolayı yola devam ederken aldığı parayla neler yapabileceğini düşünmeye başladı. Belkide kendinede bir unicorn yavrusu yakalayabilir ve eğitebilirdi.
'' Bekle beni Elf Ormanları ve yavru unicorn'' der ve gülümseyerek yoluna devam eder. Dikkat ederek yoluna devam etmek zorunda olduğunun farkındadır. O küçük periye bir daha yakalanmak istemiyordu. Dikkatlice Elf ormanlarına dolayı yola devam ederken aldığı parayla neler yapabileceğini düşünmeye başladı. Belkide kendinede bir unicorn yavrusu yakalayabilir ve eğitebilirdi.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

dwaxer wrote:"Peki o zaman, anlaşılan sen yorgunsun, biraz uyusan iyi olur. Hadi çekinme uyu... Uyuuu, uyuuu, uyuuuu!..."Quarion wrote:"Ozaman yanıma ışınlan o riski göze alamam. Zaten okadar para bile çok ama razıyım.Gel yanıma vereyim.Sözüm söz."
Archibald uyudu!..
.
Archibald, uyandığında ne kadar süre geçtiğinin farkına varmaz. Gölün kıyısındadır hâlâ. Gölün ortasındaki kayanın üzeri boştur; peri-adam gitmiş! Ceplerini karıştırdığında bütün paralarının çalındığını farkeder. Ayrıca yakındaki bir ağacın üzerine "Batıya" diye yazılmış olduğunu görür.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı