Megadeth
-
Khellendros
- Kullanıcı

Megadeth
En sevdiğinz megadeth şarkıları hangisi?benim:
1-Holy Wars
2-This Was My Life
3-In My Darkest Hour ve Family Tree
Bu arada umarım dave grubu geri toparlar(oldukça zor imkansız:) ama bi süpriz olur belki
1-Holy Wars
2-This Was My Life
3-In My Darkest Hour ve Family Tree
Bu arada umarım dave grubu geri toparlar(oldukça zor imkansız:) ama bi süpriz olur belki
Re: Megadeth
Rüyanda görmeni sağlayabilirimKhellendros wrote: Bu arada umarım dave grubu geri toparlar(oldukça zor imkansız:) ama bi süpriz olur belki
bencede bu hayaller güzel,keşke megadeth veya başka bir grubun veya kişinin konserine beraber gidebilsek,benimde hayalim bu...illa ki megadeth olmasınada gerek yok ama yinede bir konseri beraber izlemek isterim sizlerle....Eheheh biraz hayal kurmanın kimseye zararı dokunmaz değil mi?
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
evet haklısın ama biz sadece televizyondan izleyebiliyoruz veya gazetelerden okuyabiliyoruz,bazen istanbulda olmadığıma üzülüyorum,hem bizim denizimiz yokşöyle rock the nations gibi bi festival daha olsa gerçi rock the nations organizasyon iyi değildi ama sağlam gruplar vardı
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
-
Khellendros
- Kullanıcı

quelle aynı havayı solumamımı istiyorsun,sen vampirlerle yaşamaya alışık olabilirsin,ama ben değilim,bu arada istanbula gelince seninlede aynı havayı solumak zorunda kalıcam,peki sen bu kadarınıda kaldırabileceğime inanıyormusunketçap istanbula yerleş sen de
ben diyince geyik yapıyor oluyorum ama insanların içindeki yaraya parmak basmışımYaa hakkaten ne güzel olurdu beraber konsere gitmek ahhh ahhh=)
oysaki ne çok isterdim,beraberce gönlümüzce birşeyleri yapabilmeyi
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
Khellendros
- Kullanıcı