Death Note
Death Note
Ölüm melekleri, öldürdükleri kişileri yazdıkları not defterlerinden biini dünyaya düşürür ve bir genç bulur. Amacı bir ütopya yaratmaktır ve bütün suçluları öldürmeye kafaya koymuştur. Ancak bir tek kişiyi öldüremiyordur... İkisinden biri. Kim diğerini daha önce bulursa diğeri ölücektir.
Varmı benden başka izleryen ?
Varmı benden başka izleryen ?
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Animesini değil filmini izledim. Filmi oldukça güzeldi aam animesinin daha güzel olduğu söyleniyordu. "Detroit metal city" animesini izlediktensonra filminden hiç keyif almadığımdan sanırım ne demek istediklerini anlayabiliyorum. Ama bu tarz animeleri asıl can alıcı noktalarını bilince izlemenin zevki olmayacağını düşündüğümden filmi ile yetinmek durumunda kaldım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Possessed
- Site Çizeri
Ben de iki DVDye çekmişim Death Note'u, ilk DVDyi izlemiştim yani ilk 26 bölümü. Wes_Dex, sanırım anladım neden izlemeyi bıraktığını, Ryuzaki yüzünden değil mi
26. bölümü izleyebilirsin, tüm sezonun tekrarını yapıyor
Ben de ara verdim 26'da; ama hala başlamadım ikinci DVDye.
Kısacası ben de hayran kaldım animeye, böyle müthiş kurgu olamaz.
Kısacası ben de hayran kaldım animeye, böyle müthiş kurgu olamaz.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Dogru tahmin Possesed
bende 25 degil 26 bölüm izlemisim bütün sezonun özeti diyince aklıma geldi 26. bölümü de izledigim.Hmm aslında bir cok kisi "izlemeyi bırakma devam et Death Note - Death Note'lugundan hic bir sey kaybetmiyor" dedi ve ben bu aralar izleyecek seri bulamadıgım icin 27. bölümü bir izliyim eminim yine beni sarıcaktır