İZMİR BORNOVA'DA TOPLANMAK VE PARTY KURMAK İSTEYENL

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

1 atmakta baya bir şansızlık. Böyle zarları ben atardım hep demek bu sefer başkasına denk gelmiş. :plotting:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
LaVeY
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LaVeY »

baba neler var(lunaristen bahsediorum) adam ranger oyunda ormanı yakaım dediği oluyo...yani bilmiorumda öldürmezsen ayıp sana zaten...rp dışına taşmak olmaz yakışmaz...ayriyetten dünyan hakkında da inceden çıtlat bişeyler istersen tabi
Cryptwind
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cryptwind »

ya arkadaşlar biraz geç oldu ama izmirde bende rplere katılmak istiorum bi kaç arkadaşı ekledim burdan eğer hala bornova karşıyaka civarında frp yapmak isteyen arkadaşlar var ise bnm msn adresm
zerathsilversword@hotmail.com
burdan haberleşiriz inş bende oynamak istiyorum çünkü :) dmlik tecrübemde var ama oyuncu olmak istiyorum artık :)
Disintegrate
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Disintegrate »

ya arkadaşlar biraz geç oldu ama izmirde bende rplere katılmak istiorum bi kaç arkadaşı ekledim burdan eğer hala bornova karşıyaka civarında frp yapmak isteyen arkadaşlar var ise bnm msn adresm
zerathsilversword@hotmail.com
burdan haberleşiriz inş bende oynamak istiyorum çünkü dmlik tecrübemde var ama oyuncu olmak istiyorum artık

ekledim konuşalım msnden
The evil walks among us
apaydin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by apaydin »

Varmi hala yasayan?
Post Reply