Ansiklopediciler
O zaman Aegron başlık sayısını yirmiye tamamlayabilirsen çok iyi olur kardeşim...
Senin elindeki başlıklar hakkında çok kapsamlı bir araştırma yapacağını tahmin ediyorum. Ancak bir ansiklopedide maddelerin sayısı da araştırmanın kapsamı kadar önemlidir. O nedenle çırakdığın başlıklar bir sayfada olsa yazabileceğin başlıklar ekleyip yazacağın maddeleri yeniden yazabilirsen çok süper olur...
Hiçbir şekilde yeni başlık bulamıyorum diyorsan. En azından çıkardığın maddeleri yaz...
Senin elindeki başlıklar hakkında çok kapsamlı bir araştırma yapacağını tahmin ediyorum. Ancak bir ansiklopedide maddelerin sayısı da araştırmanın kapsamı kadar önemlidir. O nedenle çırakdığın başlıklar bir sayfada olsa yazabileceğin başlıklar ekleyip yazacağın maddeleri yeniden yazabilirsen çok süper olur...
Hiçbir şekilde yeni başlık bulamıyorum diyorsan. En azından çıkardığın maddeleri yaz...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

*Garuda
*Tepegöz
*Ejderhalar
*Pegasus
*Kerberos
*Grifon
*Unicorn
*Basiliks
*Minotor
*Titans
*Leviathon
*Zümrüdüanka
*Demons
*Arauri
*Demirkıynak
*Emerjen
*Leprikon
*Golem
*Sazakan
*Troll
*Yutpa
*şahmeran
*Merans
Benim seçimlerim bunlar 20 oldu herhalde saymadım ama.
*Tepegöz
*Ejderhalar
*Pegasus
*Kerberos
*Grifon
*Unicorn
*Basiliks
*Minotor
*Titans
*Leviathon
*Zümrüdüanka
*Demons
*Arauri
*Demirkıynak
*Emerjen
*Leprikon
*Golem
*Sazakan
*Troll
*Yutpa
*şahmeran
*Merans
Benim seçimlerim bunlar 20 oldu herhalde saymadım ama.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Kardeş 20 doldu hatta 3 tane çıkarabilirsin. Zaten bir tanesi Zümrüdüanka... Onu çıkmış sayalım... İki tane daha çıkarabilirsin. Ama Aeron... Bunları yazmışsın ama bunların hepsi hakkında en az bir A4 sayfaya 12 font ve işte standart word koşullarında sığacak kadar bilgi yazabilecek misin? Tanıtımı nasıl yapacağını sana bırakıyorum. Ama sözlük gibi de olmasın... En azından bir sayfalık bir tanıtım olsun...
HARBE GİDEN
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Aegron, iki üç başlığın üzerine yoğunlaşıp diğerlerini ihmal etme sakın. Saha önce de yazdığım gibi bu bir ansiklopedi sonuçta, tüm başlıkları belli bir standartta zengin olması gerekiyor. Bir başlığın çok zengin olması diğer başlıkların zengin olmamasını bir yere kadar kapatıyor.
İkincisi Aegron ejderhalar ve demonlarla ilgili herşeyi yazmana gerek olmadığını da unutma... Bu konularla ilgili bazı yeni başlıklar yaratıp bazı ayrıntılardan orada da bahsedebiliriz.
Neyse Aegron kolay gelsin...
İkincisi Aegron ejderhalar ve demonlarla ilgili herşeyi yazmana gerek olmadığını da unutma... Bu konularla ilgili bazı yeni başlıklar yaratıp bazı ayrıntılardan orada da bahsedebiliriz.
Neyse Aegron kolay gelsin...
HARBE GİDEN
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Arkadaşlar ansiklopedi için gönüllü sayımız cidden şu anda az durumda başlıklarını belirten sadece;
Ben
Edmond
Firble
var. Bu oratak bir çalışma herkesin özen göstermesi gereken bir konu. İstediğiniz başlıkları ocak sonuna kadar yazarım diyorsanız burada paylaşın ve çalışmaya başlayın.
(Biraz Sert Gibi oldu Sorry..
)
Ben
Edmond
Firble
var. Bu oratak bir çalışma herkesin özen göstermesi gereken bir konu. İstediğiniz başlıkları ocak sonuna kadar yazarım diyorsanız burada paylaşın ve çalışmaya başlayın.
(Biraz Sert Gibi oldu Sorry..
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Evet tarihi ocağın sonu diye belirlemiştik... Akraba ziyaretleri tahminimden fazla zamanımı aldı... : ) ) ABDde daha verimli çalışıyorum sanırım. : ) ) Sana kolay gelsin Aegron.
HARBE GİDEN
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı