ISLANDA ..... MACERA!!

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Banhsee yüzünü diğer tarafa çevirdi, Jones'in sesindeki bir şey ona doğru bakmasını engellemişti.

"Nelerden konuşalım dersin?"
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Yaşamamı sağlayan tek şey sensin. Pelor, affetsin beni! "
Kızın elini öptü.
" Ustamızın yanında değiliz. Artık birşey hissetmiyor gibi yapamayız. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Banshee gözlerini oldukça büyük bir şekilde açarak Jones'a baktı. Yüzünden aklının karışık olduğu belli oluyordu. şaşkınlık ifadesi gözlerine yansımıştı. Ne yapacağını bilemiyormuş gibi bir kaç saniye durdu.

"Ben... Çok şaşkınım... Beraber uzun zaman geçirdik... Jones... Keşke böyle pat diye söylemeseydin. Gerçekten çok şaşırdım... Ama... Yani..."

Aklı karışmış olarak yeniden baktı...

"Anladığım şeyimi kastediyorsun?"
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaddim başına gelenler yüzünden sırıttı.

"Hey, şehir de bizim ormandan daha sıkıcı değilmiş hani."

Sonra diğerlerine ve Kalazhad'a baktı.

"Muhteşemdin dostum."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Jones: " Bildiğini düşünüyordum." Dikleşti.
" Vereceğin karara saygı duyuyorum. İstediğin kadar düşünebilirsin. Senden bir adım bekleyeceğim. Yüreğimin kadını. " Kızın çenesini yakaladı. Baş parmağı nazikçe kendine çevirdi. Paladin öne eğilip, kızı öptü. Selam verdi. Ve kamarasına, yaptıklarını düşünmeye gitti.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Banshee alnındaki Jones'in öpütüğü yere parmağı ile dokundu. Kendi kendine mırıldandı.

"Demek ki dediği şeyi kast ediyormuş."

şaşkındı, aklı karışmıştı. Trabzana yaslanıp düşünmeye devam etti..
Image
Murwinduck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murwinduck »

Markete girdiğinde raflara göz gezdirir.Pazarlıktan sonra arkadaşlarına döner.
"Beyler bu piyasayı az çok bilirim iyi fiyat verdi arkadaş satalım gitsin"
Arkadaşlarına düşünme fırsatı verir. Bu sırada satıcıya döner.Dayı biz bu kasabanın yabancısıyız. Geceyi hangi handa geçirmemizi önerirsin.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Jones

Elinde parlak bir bez ve güverteye çıkar. Kılıcını çeker sildikten sonra, cebinden çıkardığı bileği taşıyla keskinleştirmeye başlar. Arada kızın kendisini izleyip izlemediğine bakar. Yeterince keskin olduktan sonra, zırhını çıkarır. Temizlemeye başlar.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Murwinduck wrote:Markete girdiğinde raflara göz gezdirir.Pazarlıktan sonra arkadaşlarına döner.
"Beyler bu piyasayı az çok bilirim iyi fiyat verdi arkadaş satalım gitsin"
Arkadaşlarına düşünme fırsatı verir. Bu sırada satıcıya döner.Dayı biz bu kasabanın yabancısıyız. Geceyi hangi handa geçirmemizi önerirsin
.

“Işıldıyan Unicorn Hanı"nı öneririm size. Hancı Samuel'e selamımı söyleyin, size indirim yapsın." Gerald hafifçe öne eğilerek fısıldar gibi, "limandaki hana gitmenizi tavsiye etmem, çok serseri tipler vardır orada... ama başka eğlenceler peşindeysen, riski göze alıp gidebilirsin yine de." Göz kırpar halfling halflinge. Yalancıktan öksürerek yine normal tonda konuşmaya devam eder. "Samuel'in hanı biraz daha pahalıdır ama nezih bir yerdir, kalitelidir, güvenlidir."

Hipos Kasabası:
Image

Han1: Limandaki “Karabatak Hanı (Hancı Jack)
Han2: İçeri kısımdaki “Işıldıyan Unicorn Hanı” (Hancı Samuel)
Ahır: Snippos (tiefling)
Rıhtım: Liman görevlisi Ligi (half-elf)
Lonca Binası: Solomon (half-elf wizard)
Market1: Trobot (watersoul genasi)
Market2: Gerald (halfling)
Demirci: Damug (dwarf)
Döküm Fabrikası: Simon (gnome)
Büyü/İksir: Bayan Lite (eladrin)
Vali Konağı: Vali Greek (half-elf)
Garnizon: Komutan (bayan) lady Drako dragonborn)
Temple1: “Gün Tapınağı” Başrahibe Filetu (half-elf) Tanrılar: Avandra, Bahamut, Moradin, Pelor.
Temple2: “Ay Tapınağı” Başrahibe Silena (elf) Tanrılar: Erathis, Ioun, Kord, Melora, Sehanine.
Shrine: Pelor (türbe, adak yeri vs)
Mezarlık/Türbe: Mezarlık bekçisi Tolsto (orc-blooded)
Değirmen: değirmenci Topol

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Jones

Elinde parlak bir bez ve güverteye çıkar. Kılıcını çeker sildikten sonra, cebinden çıkardığı bileği taşıyla keskinleştirmeye başlar. Arada kızın kendisini izleyip izlemediğine bakar. Yeterince keskin olduktan sonra, zırhını çıkarır. Temizlemeye başlar.

Dışarıda gemiden rıhtıma inen iskelenin başında 2 liman muhafızı beklemekte. Rıhtımda denizciler, yolcular ve görevliler çeşitli gemilere binip inmekte, normal bir hareketlilik var.

Biri orc-blooded, biri de tiefling iki kişi kıyı tarafından gelip geminin ismine baktılar. Muhafızlara pis pis bir bakış attıktan sonra dışarıdan Jones'e seslenirler: Hışşt, hop! Baksana buraya!"

.
Murwinduck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murwinduck »

"Benim matematik zayıf beyler biri şu parayı kardeş payı ayırsın,paylaşalım."
"Birde konfora ayıracak paramız yok (Arkadaşlarına çaktırmadan gerald'a göz kırpar.)Geceyi limandaki handa geçirelim, diyorum."
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Kendimizi tehlikeye atmayacak kadar paramız var, sağol. Aklında bulunsun, limana yakın hanlar kadın arayan korsanlar, kulak kabartan hırsızlar ve iş arayan katillerle doludur. Canına susamadıysan limandan mümkün olduğunca uzakta durursun, ki ben öyle yapacağım."
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

dwaxer wrote:
Mark wrote:Jones

Dışarıda gemiden rıhtıma inen iskelenin başında 2 liman muhafızı beklemekte. Rıhtımda denizciler, yolcular ve görevliler çeşitli gemilere binip inmekte, normal bir hareketlilik var.

Biri orc-blooded, biri de tiefling iki kişi kıyı tarafından gelip geminin ismine baktılar. Muhafızlara pis pis bir bakış attıktan sonra dışarıdan Jones'e seslenirler: Hışşt, hop! Baksana buraya!"

.
Temizlediği zırhını bırakıp, ayağa kalkar. Bilediği kılıcı kemerinde asılı duran kına geçirir. Kıyıya dönük olan trabzandan, limana zıplar. (Athletics Check)
Göğsünde sallanmakta olan madalyonu parlamaktadır. Kollarını kavuşturur.
" Mürettebat aramıyoruz. " Sert sesiyle.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Genç elemental kaddim kaid, diğerlerine baktı, han tartışması yapıyorlardı.İlk kez bir hana girecek olan Kaddim, heyecanlandığını belli etmemek için tartışmaya katılmadı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Temizlediği zırhını bırakıp, ayağa kalkar. Bilediği kılıcı kemerinde asılı duran kına geçirir. Kıyıya dönük olan trabzandan, limana zıplar. (Athletics Check)
Göğsünde sallanmakta olan madalyonu parlamaktadır. Kollarını kavuşturur.
" Mürettebat aramıyoruz. " Sert sesiyle.
Yarı-ork olanı Jones'e çok pis bakmaktadır. Tiefling olanı ise çok sinsi bir tiptir belli ki, konuşmaları da hep o yapıyor. "Baksana bebek suratlı, bu gemiyi nerden ele geçirdiniz; bu gemi Kaptan Borc'un gemisi!"

.
Post Reply