.
Evet olabilir; ben beğendim. Gece yarısı sesler duyup pencereden bakıyor; gayet normal. Eğer komşu olmasalar olmazdı ama böyle güzel olmuş; herkes biraz DM olcak dediğime güzel bir örnek olmuş. Ama kim kimi dövcek bana bırakın onu. :schemes:
. Aegron, Hunter'in köpekleri şu anda 3 komut anlayacak kadar eğitimli.
Bu komutlardan biri "bul" kokusunu takip edip avı bulma
Diğer 2 komutu sen seç.
Eğer Gandalf'tan istediğin köpeklerin daha zeki olması ise büyücü sana bir iksir verir köpeklere içirip 3'er yerine 6'şar komut anlayabilirler. Uygun mu, istediğin bu muydu?
Komutları oarada belirteyim mi bilemiyorum ama burada belirteyim. Zaten bul komutu elimde var.
1.Bul(kokular için)
2.Yakala( eğlence amaçlı olabilir)
3.Getir(Birşeyi getirmemi istediğimde ne olursa olsun getirmesi)
4.Uzak dur( tehlikeler karşı daha zeki olmaları için)
5.Birşeylerini işittiğinde benim yanıma gelip tedirgin olduklarını birşekilde anlatmaları
6.Birde otur kalk
gibi sıradan komutları bilmeleri yeterli gibi gözüküyor. İstersen oradada belirteyim.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Aegron wrote:Komutları oarada belirteyim mi bilemiyorum ama burada belirteyim. Zaten bul komutu elimde var.
1.Bul(kokular için)
2.Yakala( eğlence amaçlı olabilir)
3.Getir(Birşeyi getirmemi istediğimde ne olursa olsun getirmesi)
4.Uzak dur( tehlikeler karşı daha zeki olmaları için)
5.Birşeylerini işittiğinde benim yanıma gelip tedirgin olduklarını birşekilde anlatmaları
6.Birde otur kalk
gibi sıradan komutları bilmeleri yeterli gibi gözüküyor. İstersen oradada belirteyim.
Tamam ben Lue ve Bethovan'ı ve bildikleri komutları senin karakter kağıdının altına ekleyeceğim.
bu köpekler bir ara valinin kapı muhafızı Archibald'ı kovalamıştı. :schemes:
.
Quarion wrote:Valla hiç takmadım ama onları Sonra uğrarım dedim. Birde onlarlamı uğraşçam yahu
:schemes: Bilemem artık; bir de sana hırlamışlardı, artık seni tanımışlardır, köpekler kaçana daha çok saldırırmış. Köpeklerin bundan sonraki hareketleri Aegon'un takdirlerine kalmış artık.