En çok zevk aldığınız oyun?

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
middle-earth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by middle-earth »

Thief:Deadly Shadows da gerçekten iyi bir oyun.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

AlenthasLeasess wrote: Bir de Gothic o kadar güzel bir oyun değil. Özellikle combat çok iğrenç yapılmış. Tek başına bütün bir şehri öldürebiliyorsun ve şöyle oluyor: sen bir adama saldırırken diğerleri sana saldırmıyor. Sürekli sol fare tuşuna basarak adamın sana vuramamasını sağlıyorsun. Böylelikle hiç zarar görmeden bile herkesi öldürebilirsiniz. Ama okçulara ve spell-casterlara dikkat.
Yapma abi yav, Gothic benim hayatımda en çok beğendiğim oyundur. Combatlar konusunda sana kısmen katılsam da o konuyu başka oyunda bulamazsın. Tabi tekrar söyliyim zevkler ve renkler tartışılmaz, yine de bu yazıyı görüp te aaa Alenthas sevmemişti ben bu oyunu oynamam demeyin, oynayın bence :D
Been there. Seen that. Got the scars.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Artemis ben de merak ettim şimdi indiriyorum Gothic oyununu bakayım nasılmıış; bir de bunun 2 ve 3. bölümü varmış, sen hangisini methediyorsun böyle, ilk bölümü mü?

Benim hayatta en çok zevk aldığım oyun Heroes Migth & Magic III'tü. Tur bazlı oyunları sevdiğimden ve fantastik dünyasından ötürü, muhteşem müziklerinden ötürü, vs. Otuzbin kere bitirip bir kenara atıp, hatta bağımlılık yapıyor diye çöpe atıp, bir süre sonra özleyip, tekrar arayıp bulduğum bir oyundu. 4. ve 5. bölümleri çıktıysa da onun verdiği hazzı veremediler.

.
Lodos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lodos »

Soru bana sorulmasa da söz konusu Gothic olunca tutamiyorum kendimi :-P Eger oynayacaksan ilk iki oyunu tavsiye ediyorum. Hele ilkini oynamadan ikinciyi kesinlikle oynama. Cunku ilk oyunu oynamazsan ikincinin hikayesi sana cok kopuk gelecektir. ikinci oyundaki bir cok sey ilk oyundan bildigin seylerle anlamlaniyor. Ayrica her ne kadar ucuncu oyun cok daha gelismis bir sekilde hazirlanmis olsa da, ilk iki oyunun verdigi tadi bana veremedi. (Bu sevmiyorum anlamina gelmez, ucuncu de harika)

Neyse simdiden iyi oyunlar :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Vallahi bende almayın demiyorum zaten. Arada sırada açıp oynarım. Hikayesi hoşuma gitti. Görevleri felan da çok zevkli. Gerçi yanlış hatırlamıyorsam level 50-60 olmama rağmen hâlâ canavarları öldürmekte sıkıntı çeksemde (canavarlar insanlardan veya orklardan daha iyi savaşıyorlar, dodge sayesinde :\ ) gayet zevkli bir oyun. Bir de kalkan tutmak için skill almak saçma geldi ama :D

Benim için eksilerinden bir tanesi çok uzun sürmesi. Uzun oyunları bitiremiyorum, çünkü bi zaman sonra sıkılıyorum nedense.
Image
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Abi Lodos cevap vermiş bende üzerinden geçeyim.

Gothic'in ilkini oynadığımda (tee ne zaman önceydi), ve sonrasında birkaç kere daha oynadığımda, yok böyle bir senaryo yok böyle bir oyun diye geziniyordum etrafta. Kesinlikle ilkinden başlamalısın. Ondan sonra ikincisi çıkacak diye duyumlar aldığımda "emeeennn, bunun da cılkını çıkaracaklar herhal," diye düşünmüştüm. Ama firma, beni çok fena bi şekilde g.t etti ve inanılmaz bir senaryoyla Gothic 2 geri dönüş yaptı. Yani şimdi bile geriye dönüp bakınca "vay be, hey ulan" diyorum.

Tepkilerimi anlamak güç olabilir, oyunu oynayınca hak vereceğini düşünüyorum.

Yani ilkinden başla, 2.sinden devam et, eğer oyunu çok çok bğeenirsen 3.sünü oyna, yoksa 3.sü lüzumsuz oynamasan da olur. :D
Been there. Seen that. Got the scars.
Sammael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sammael »

1-Diablo 1-2(Efsane oyun!)
2-Baldurs Gate 1-2(2.Efsane!)
3-Gothic1-2-3(ne kadar 3.sü hatalı olsada Gothic in dünyası yeter)
4-Planescape:Torment(Hikayesi süper)
5-Fable(Sadece Xbox360 a özel çıkacağını duyduğum için Xbox360 ı almama daha da yaklaştırdı beni ve aldırdıda kendileri)
6-Divine Divinity(neyseki 2.si yapılıyor)
7-Arcanum(Son sıraya koymamın nedeni kötü olması değil tam tersine gerek görevleri gerek dünyasının bayaa geniş olması nedeniyle vazgeçilmezlerimden fakat diğer oyunlardan yer kalmadı :D )
DanteAngelo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DanteAngelo »

Devil May Cry 1-3
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Sacred ve Diablo serisini oynarken çok zevk alıyorum.(ne de olsa biri diğerinin özentisi acaba hangisi özenti? ) Daha iyi oyunlar var ama oynama fırsatım olmadı.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

aegron17 wrote:Sacred ve Diablo serisini oynarken çok zevk alıyorum.(ne de olsa biri diğerinin özentisi acaba hangisi özenti? ) Daha iyi oyunlar var ama oynama fırsatım olmadı.
Hangisi özenti gibi bir şey çok anlamsız kaçmış. Burada Diablodan söz ediyoruz :-o
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

daha önce yazmışımdır heralde, ama çok sayfa var, cidden bakamayacağım, ayrıca güncellemelerde var işe top 10 :D :

1- Baldur's Gate 2 (kesinlikle değişmem)
2- Icewind Dale 2
3- Medieval 2: Total War
4- GTA 4
5- Def Jam Fight for NY (hem ps2 için olan hemde psp için olan ikiside ayrı güzel)
6- Midnight Club 3
7- Star Wars: The Force Unleashed
8- Unreal Tournament 2004
9- Smackdown vs Raw 2009
10- Star Wars: Jedi Academy (özellikle Knights of the Force modu varsa üzerinde tadından yenmez)
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

1-) Ultima Online ----> Yıldızlı pekiyi !!
2-) Call of Duty4: Modern Warfare
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Dragon_Knight wrote:
aegron17 wrote:Sacred ve Diablo serisini oynarken çok zevk alıyorum.(ne de olsa biri diğerinin özentisi acaba hangisi özenti? ) Daha iyi oyunlar var ama oynama fırsatım olmadı.
Hangisi özenti gibi bir şey çok anlamsız kaçmış. Burada Diablodan söz ediyoruz :-o
Diabloyu kotulemek için yazmadım aslında onu ben daha çok sacred oynadığım için diablo oynamıyorum ama diabloda cidden zevk aldığın bir oyun. Sacred Diablodan özenti olarak tanımlanıyor bildiğiniz gibi. Ama geçen bir site okuduğum yazıda Diablo nunda bir oyundan özenti olarak yapıldığını öğrenmiş oldum. site şu anda tam olarak aklımda değil vaktimde kısıtlı hafta sonu isteyen olursa linki atarım direk.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

lightflarer wrote:daha önce yazmışımdır heralde, ama çok sayfa var, cidden bakamayacağım, ayrıca güncellemelerde var işe top 10 :D :

2- Icewind Dale 2
4- GTA 4
5- Def Jam Fight for NY (hem ps2 için olan hemde psp için olan ikiside ayrı güzel)
6- Midnight Club 3
9- Smackdown vs Raw 2009
10- Star Wars: Jedi Academy (özellikle Knights of the Force modu varsa üzerinde tadından yenmez)

Oyungezer de top 10 bunlardan farklı olarak verilmiş. Call of Duty world at war bile yok burda. Oyungezer de Call of Duty 4 bile var hala en çok oynanan oyunlar arasında :D
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Aegron wrote:
lightflarer wrote:daha önce yazmışımdır heralde, ama çok sayfa var, cidden bakamayacağım, ayrıca güncellemelerde var işe top 10 :D :

2- Icewind Dale 2
4- GTA 4
6- Midnight Club 3
9- Smackdown vs Raw 2009

Oyungezer de top 10 bunlardan farklı olarak verilmiş. Call of Duty world at war bile yok burda. Oyungezer de Call of Duty 4 bile var hala en çok oynanan oyunlar arasında :D
abi oyungezer ne alaka şu an anlamadım ama :D , benim favorilerim bunlar ya, Fable 1 ve 2'yi de ekleyecektim ama sonra aklıma geldi, Fable 2 çok güzel oynamadıysan bir dene, 1. oyunuda hala oynatır kendini, onu da bir oyna istersen eğer oynamadıysan.
Post Reply