Ã?ağrını duydum Firble, yardım etmeyi çok isterim. Tamamen kendimize özgü bir ansiklopedi için, başlıkların içeriklerini nasıl biz yazacaksak, resimleri de bizim olmalı. Ama her başlığa ocak ayının sonuna kadar bir çizim yetiştirebilmem benim için imkansız.. Minimum 80 resim yapıyor buFirble wrote:Bu arada ansiklopedi de destek verirse Possesed in resimlerinin olmasi daha guzel olur sanirim... Ya da baska bir ressamimizin... Sonuc olarak Edmond ben Aegron ve Efla 20ser baslik yazarsak toplam 80 baslik olacak ocak ayinin sonunda...
şunu önerebilirim, benden özellikle resimlememi istediğiniz bir başlığınız varsa onları yavaş yavaş yapabilirim. (Edmond başlıklarını belirtmiş diye ondan örnek göstereceğim) Mesela Edmond öncelikle benden ozanlar, zümrüdü anka kuşu, kılıçlar, keşişler ve aşk konulu resimler istediğini belirtir. Ben onları yapıp bitirince Edmond bu sefer ikinci öncelikli isteklerini belirtir, gibi.
Ayrıca örneğin elmaslar gibi bir başlık için başka bir siteden referansını göstererek resim kullanabilir.
Bir de benim gibi başka çizebilen gönüllü kullanıcılar da atlarsa çok daha iyi olur. Özgünlük ve çeşitlilik artar ansiklopedide.